Cia tarafından kukla olarak kullanıldım?

Yıl 2018 yer Adıyaman Merkez tam konum veremem kimliğimin ifşa olmaması lazım. eve doğru yürürken iki tane cia mensubu beni kaçırıp amerikadaki cia deney üssüne götürdüler.2022 ye kadar orada üzerimde çeşitli deneyler yaptılar 2022 Mart gibi beni saldılar. Ben bunu tabiki emniyete bildirdiğimde Emniyetin içine sızmış cia mensubları beni ciddiye almadı hatta haddi aşarak bir psikiyatriye görünmem gerektiğini söylediler. Ben tabi durmadım yargıtaya başvurdum oradan da bişey çıkmadı. Şimdi ben beni kaçıran Cia mensuplarının yüzlerini yavaş yavaş hatırlamaya başladım ancak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Kilolo 120 kilo, uzun boylu kalıplı 2 tane insandı. Çok daha fazla şey yazmak isterdim ancak Cia nın üzerime yerleştiği şeylerden dolayı sürekli olarak baş ağrım ve uykum var. Yaklaşık 17 saat uyuyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Maalesef beni saldıklarından beridir zihinsel olarak da çok iyi durumda değilim. Okuma anlama muhakeme yeteneğimi ciddi ölçüde kaybetmiş durumdayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Adıyamandan amerikaya nasıl gittin siys sorarsanız bende anlamadım Ben karanlık bir hücrede tutuldum nerede olduğumu 2020 yılına kadar bilemedim ama 2020 yılında bana dışarıuı gösterdiler dışarıyı gördüm. Hatra kontrollü olarak gezmeme izin verdiler o zaman amerika olduğunu anladım
Cia tarafından kukla olarak kullanıldım?