Onca şeyde dua etmeme rağmen neden kabul olnuyor? lütfen metni̇ de okuyun daha anlaşilir olur?

Arkadaşlar artık biri şunun cevabını net bir şekilde versin lütfen. Şimdi öncelikle şöyle; Ben günlerdir, haftalardır, aylardır sürekli bu duayı ediyorum, beni gerçekten sevebilecek o kişinin artık gerçekten çıkmasını istiyorum benim için hayırlı olan o kişinin gerçekten artık bir an önce karşıma çıksın o kadar çok istiyorum ki neyse ben her zaman oruç tuttuğumuz zaman iftarda, beş vakit namazdan sonra ya da gündelik normal dua olarak ve kandillerde tüm hepsinde dualarımı içten samimi ve güzel bir şekilde ediyorum, hala da etmeye devam ediyorum, 5 vakit namazdan sonra eksik etmediğim tek dua bu yani ama hani nedense olmuyor yani, dua kabul olmuyor, neden olmuyor, artık ben anlamıyorum yani hani Berat kandilinde bile ben bu duamı ettim ama ona rağmen hala duam kabul olmuyor, Berat kandilinde dualar kabul olur derler ama onda bile hala olmadı, neden olmuyor bu dua gerçekten lütfen bana bu duanın neden kabul olmadığını bana açıklayın TEŞEKKÜRLER... ☺

Güncellemeler
+1 yıl
Beni gerçekten sevecek o kişinin karşıma çıkması için çok dua ediyorum, kandillerde, oruç tutarken iftarda, 5 vakit namazdan sonra ve gündelik normal dualarda hep samimi ve güzel bir dille Allahıma yalvarıp hayırlısını isteyerek dua ediyorum ama neden kabul olmuyor, ağlıyorum günlerdir kabul olmuyor diye, çok bekledim hala bekliyorum artık kabul olsun istiyorum neden kabul olmuyor😢
Güncellemeler
+1 yıl
Beni gerçekten sevecek o kişinin karşıma çıkması için çok dua ediyorum, kandillerde, oruç tutarken iftarda, 5 vakit namazdan sonra ve gündelik normal dualarda hep samimi ve güzel bir dille Allahıma yalvarıp hayırlısını isteyerek dua ediyorum ama neden kabul olmuyor, ağlıyorum günlerdir kabul olmuyor diye, çok bekledim hala bekliyorum artık kabul olsun istiyorum neden kabul olmuyor😢😢
Onca şeyde dua etmeme rağmen neden kabul olnuyor? lütfen metni̇ de okuyun daha anlaşilir olur?