Bu duygularda olanlar var mı?

Kalemim ne kadar güçlü hislerimi ne kadar anlatabileceğim bilmiyorum ama başlıyorum. Hayat denen şu kısacık mefhumda birini sevip, bir şeyler yaşayıp gideceğiz. Her şey bu kadar zor ulaşılmaz ve anlaşılmaz olmak zorunda mı? Hayatın kendisi değil aslında zor olan insanların sırtımıza bildirdiği yükler bu hale getiren... Bazen bazı şeyler çok farklı olsun istiyoruz. Keşke olsa keşke her şeyi herkesi bir kenara atıp kalbimizi dinleyebilsek. Bu söyleyeceklerim de birçok kişi kendini bulabilir ya da yazdıklarımı kimse okumaya bilir de. Kendimden ve hayatımdan bahsedeceğim (aslında birçok insandan) Hayatta bir şeyleri başarmış biriyim. Güzel bir mesleğim var çoğu insana göre hayata erken atıldım (24) dışardan bakıldığında dertsiz tasasız olmam gerektiği ve olgun olduğum düşünülür. Ben ne kadar bir şeyler başarsam da hiçbir zaman kendi olamamış küçük bir kızım. Kendi hayatının konuk oyuncusu olan... Güzel bir ailem var ve çok seviyorum fakat kendim olamıyorum. Onları düşünerek hareket ettikçe kayboluyorum silik leşi yorum. Sevmek sevilmek istiyorum yine onlar buna ne der diye düşünerek bunları da hak etmediğim kanısına varıyorum. Daha çok anne rolü beni baskılayan bilmiyorum sanki ben geçmişten beri kaybolmuş bir çocuğum. Ruhum kayıp...

Bu duygularda olanlar var mı?