Üç senelik gizli aşkım?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle lütfen yargılamadan okumanızı ve tamamen objektif olmanızı istiyorum sizden. Ben üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. 1. Sınıfa başladığımda sınıf arkadaşımın deyimiyle sınıftan bir çocuk sürekli beni izliyormuş. Arkadaşım dedikten sonra dikkat ettim ve evet cidden öyle olduğunu gördüm. Hoş bir çocuktu ben de ona bakmaya başladım. Sürekli ufak flörtleşmelerimiz oldu. Ben artık teklif beklerken çat başkası ile sevgili oldu. 1. Sınıftan beri o kızla birlikte. Onlar sevgili olduktan sonra ben çocuğa asla bir daha bakmadım. Görmedim. Selam bile vermedim. Çünkü sevgilisi vardı ve ben kendime yakıştıramazdım böyle bir durumu. İçimden silip atmaya çalıştım. Ancak şöyle de bir durum var ki... Çocuk manyak gibi üç senedir beni izliyor! Ben ilk başlarda ne alaka oldum neden izlesin ben paranoya yapıyorumdur dedim ancak emin olmak için yakın bir arkadaşıma durumu anlattım ve o da farketti ki evet cidden beni izliyo hâlâ. Oturduğum yerlerin yakınlarına oruruyo ve bunun için sevgilisi ile tartıştığına bile şahit oldum. Sürekli dibimde resmen. Durumu bilmeyen insanlar bana bazen onu anlatıyor çok iyi çocuk, inanılmaz kalbi temiz, yanındaki kız onu haketmiyor zaten sürekli kavga ediyorlar toksik ilişkileri var vs. falan diyorlar. Asla ümitlenmedim. Ayrılmaları için en ufak dua bile etmedim. Ben ona da kızamıyorum mutlu olsun diyorum. Ve zaten içimden tam olarak atabilmiş değilim ve ciddi anlamda büyük bir gurur var bende gelse asla evet demem ona bir daha. Çünkü güvenemem. Dediğim gibi hâlâ görsem bile bakmıyorum ama o beni izliyor sürekli. Kendi hislerimden de emin olamıyorum bir gün diyorum ki bitti ona karşı bütün hislerim ama ertesi gün yine onun için ağlıyorum. Lütfen bana bir yol gösterin. Benimki takıntı mı yoksa gerçekten aşık mıyım karar veremiyorum. Ciddi anlamda nedir bu derdin çaresi?

Üç senelik gizli aşkım?