Kızlar, 3 yıldır geçmeyen s4plantılı aşk?

Evet aklımdan 1dk bile çıkaramadığım 3 yıl önce aşık olduğum bir kız var, bütün gelecek için yaptığım çabami onun için yapıyorum, kiz benden bir yanlış anlaşılma sebebi ile nefret etmeye başlamıştı, öncesinde mükemmel anlaşıyorduk, o bana küstükten sonra nefret etmeye başladıktan sonra 1 yıl boyunca hastalıklar vs. büyük sorunlar ile mücadele verdim, çok kötü olmuştum, yeni yeni toparlaniyorum, bütün bunlara rağmen vazgeçemedim, onunla şans eseri çok yerde karsialsiyoruduk ve onun bana nefreti daha çok artıyordu, ben de her şeyi bırakıp şehir dışına çıktım ve şehir dışında okumaktayim, sırf o beni görüp mutsuz olmasın nefreti artmasın diye, halen daha benim ona olan aşkım dinmedi, her an ona bir zarar geliyor mu, üzgün mü ya da zor durumda mı eğer böyleyse nasıl öğrenip nasıl yardım ederim diye kafamda kısır döngü oluşuyor. Evet toplum tarafından yanlış anlaşılıyor, zarar verecek veya başka bir saçmalık yapacakmış gibi geliyor herkese ama böyle değil. Kime sorsam sen saplantılı olmuşsun diyiyorlar, bilemiyorum belki de öyle ama benim amacım onun her an mutlu olması, üzgün olamaması ve onunla beraber mutlu olmak. SORUM ŞU Kİ KIZLARA BÖYLE BIR SEVENİNİZ OLDUGU DURUMDA NE DÜSÜNÜRDÜNÜZ? AYRICA EGER SAPLANTILI OLSAYDINIZ BU DURUMDAN NASIL KURTULURDUNUZ?
Kızlar, 3 yıldır geçmeyen s4plantılı aşk?