Annem resmen işkence yaptı ! Beni ağlatıp güldü. Hakettim mi?

19 yaşındayım. Bir arkadaşımla kavga ettik birbirimize girdik. O benden üç yaş küçük olduğu için bana gücü yetmedi ben onu dövdüm o da sadece ağladı. Ağlaması hoşuma gitti ağladıkça daha sert vurdum iyice ağlasın diye. Ama nasıl ağlıyor :) Gülerek öyle ağlatırım işte git ağlayarak günlüğüne yaz şimdi dedim. Ama kötü vurmuşum her yeri mosmor oldu. Anneme söylemiş. Annem de beni soyup terlikle her yerimi kızarttı on dk aralıksız dövdü. Ben ağladıkça o güldü. Aynanin önüne götürdü bak öyle kizartirim işte her yerini dedi ve bu sefer etimi cevirircedine cimciklemeye başladı. Çok acitiyor dayanamayip ağlıyorum. Ben ağlayınca da o gülüyor. Sonra banyoya götürdü beni ıslatıp bu sefer de hortumla dövdü. Her yerimde terlik ve hortum izi var. Çok acıyor. Altimi giydirtmiyor. Kızarıklığı geçtikçe kizarticakmis. Kontrol ediyor gecmisse kizartana kadar bidaha dövüyor terlikle. Artık mosmor oldu. Vurmasa da ağlıyorum acıdan. Her yerim sızlıyor. Annem asla vurmaz ama sen bu sefer hak ettin diyor. Bütün evi temizletti dayağın üstüne. Yorgunluktan tam yaticaktim beni ağlatmak için evi eski haline getirmis bidaha temizliceksin dedi. Yere çöküp ağlamaya başladım. O halimi videoya çekti kıza atacakmis. Bida temizledim evi. Arada gelip kaba etlerimi kızarttı yine terlikle. Bugün yemek vermicemmis. Yalvararak ağlarsan veririm dedi. Açlıktan yalvardim, ağladım. Önüme köpeğimizin mamasindan koydu. İyice ağlamaya başladım. Havla yoksa daha kötü döverim dedi. Mecbur havladım. Güldü. O halimi de fotoğrafladi. Terlikle yüzüme de vurdu. Yüzümde bile terlik izi var. En sevdiğim yemek ve tatlıları yaptı karşımda yedi. Ben aç kalıcakmisim bugün. Bak bakayim bidaha birine vurabiliyor musun dedi. Bu korku sana yeter dedi. Ama birazdan gelip yine her yerimi kızartıcak artık vurmadan ağlamaya başlıyorum. Bir süre gülüp beni izliyor sonra yapıştırıyor terliği. Gece 12 ye kadar böyle dovcekmis sürekli. Dersimi aldim kimseye vurmicam dedim.. Hele bi vur bak ben seni nasıl daha fena ağlatıyorum dedi.
Haketmissin az bile ağlatmış
Biraz fazla dövmüş
Ben olsam daha fena döverdim seni
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Annem resmen işkence yaptı ! Beni ağlatıp güldü. Hakettim mi?