Bir anne neden böyle davranır sorun bende mi?

dayımla yaşlarimiz yakın. karısı ile 2 yaş var aramizda sanırım karısı dayımı benden kıskaniyor asla evine gitme gelme durumum yok ya da arama konuşma falan zaten başka şehirlerdeyiz. bize geldiler 3 günlüğüne karisi saçma sapan laflar sokuyor bana hatta kendi çocugu bile anne neden böyle yapiyorsun dedi. bende uyardım sert bir dille ve dayım üstüme saldirdi dövmek için. 32 yaşindaym bu arada. annemde benim suçum olmamasina ragmen benm özür. dilememi istedi sinir krizi geçirdim. aman onların huzuru bozulmasın diyor. ve herhangi konuda ne zaman ufak bir tartişsak annem çocukluğumdann beri beni suçlu gösterdi gözleriyle görmesine ragmen o olayda beni suçladi.. birr tek bana böyle davranıyor kardeşime asla bunu yapmiyor kardeşim erkek para ise para elimden ne gelirse ona yardım etmeme ragmen asla annesine laf ettirmiyor anneside oğluna. babamda annemin en ufak hatasını söylediğinde annem evi terk etmekle babamıda bastırıyor. bende sinir krizleri geçiriyorum kaldiramiyorum artık... bir anne kızına neden bunlari yapar annem iftira bile atiyor bana sırf haklı çıkmak için babam ben duydum ordaydım öyle değil dediğinde evi terk ederim diyor hemen babama beddualr ediyor babamda artık susuyor.. neden bir anne bunlari yapar sizin annenizinde bu tarz davranişlari var mı... halaa bekar olmamla ve bir çocugumun olmamasınıda bak allah nasip etmiyor evlat bile diyerek canımı acıtıyor sonrada ben öyle demedim diyor babamda duymasına ragmen inkar ediyor neden yapiyor anlamiyorum..

Bir anne neden böyle davranır sorun bende mi?