Uykum olmadığı halde okulda kendimi uyumaya zorluyorum çünkü insanların bana "çok yalnız, hiç arkadaşı yok, asosyal" gibi lakaplar takması istemiyorum onun yerine uyuyup hepsini duymamazlıktan gelmeyi tercih ediyorum. Boş dersler ve beden derslerinden nefret ediyorum, bu grup etkinliklerinde de geçerli. Boş derslerde herkes arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenirken ben boş boş tahtayı izliyorum çünkü yapabileceğim başka bir şey yok, beden de herkes voleybol futbol oynarken ben öğretmenden izin alıp sınıfa çıkıyorum ve uyuyorum, zaten gruplu etkinliklerde adım dahi geçmiyor, kimse benimle grup olmak istemiyor. Sadece yalakaların sevildiğini fark ettim sanırım boş boş iltifatlar onları mutlu ediyor ama ben onlar gibi yalaka ve iki yüzlü olmak yerine arkadaşsız kalmayı tercih ediyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dogru tercih fakat sen kendini onlardan soyutlarken kendini kendinden de soyutlamışsın.. Kendine baksan kendini geliştirsen onlar peşinden gelir zaten.. Sporunu yap kendini geliştir. Ne yaparsan kendine yaparsin.
Sen en iyisini yapansın her şeyin farkındasın onlar gibi değilsin farklısın ama bu seni yalnız asosyal bir insan yapmaz
Benim de okul hayatım Sürekli bu gün bitsin bu donem bitsin bu yıl bitsin diyerek lise de bitti. Saçma insanlarla arkadaş olacağına kendinle mutlu ol ve zamn gecirmeyisev
Ben ortaokuldan beri böyleyim, ilk başlarda çok zorlansam da zamanla alışmaya başladım. Artık yalnızlıktan keyif alıyordum, hatta bilerek insanları kendimden uzaklaştırmaya başlamıştım, kendi en yakın arkadaşım olmuştum, istediğim gibi kendimle konuşuyor eğleniyordum ve bu boş insanlarla konuşmak yerine beni daha iyi hissettiriyordu, biraz şizofrene dönüşsemde pek bir sorun olmadı, ama gruplu her projede kendimi kötü hissettim, çok kötü olduğum bir dönem yavaş yavaş jnthuara sürükleniyordum sonra hayatıma bir kız girdi, hayatımı kurtardı, en yakın arkadaşım oldu, gerçekten güvendim, sonra o da gitti şu an yine yalnızım alshwkehw
Aslında herkes gidiyor çok güvendiğimiz insanlar bile mesela şu an çok zor bir dönemden geçiyorum annem disinda kimse yok. Benim okul dönemimde en azından birbirimize yardımcı olabileceğimiz arkadaşlıklar kuruyordum. Sen de mesela şununla arkadaşa olabilirim dediğin bir kişi varsa her sabah günaydınla başla sonra sohbet falan aç. Yalnızlık iyidir. Ama en azından bir kaç kişiyle diyaloğun olsun
Fazla takma bulursun samimi birini
Gel ben arkadaşın olurum
Hic arkadasim yok intihar etcek durumdayim
Ayni durumdayim Şu an bu siteyi bu sebepten kullaniyorum yokmu benim gibi yalniz😞
Bebeim en iyisi tek başına olmak, iki yüzlü insanlarla aynı ortamda bulunmak yerine doğru kişileri beklemek en iyisi 🤍 yüzüne gülüp arkandan dedikodunu yapacak insanlar var, her şeyi akışına bırak ve kendi en yakın arkadaşın ol🤍 sen kendini sevdikçe insanlar da seni sevecektir.
Lise bitti 1 senedir evdeyim hic cikmiyorum ciksam bile birkac saat tek basima dolanip eve geliyorum :(( evde bıktım durmaktan yakında işe giricem ama 1 sene icerisinde cok pskolojim düzeldi artik tebessüm etcek suratım kalmadı o kadar mutsuzluga çöktü. Keske boyle olmasaydi
Lütfen bana yazarmısın ız
Kilolu musun
Hayır küçüklüğümden beri kilo almak için ilaçlar kullanıyorum, hala yaşıma göre bir kiloda değilim
Yüzün mü kötü
Açıkçası ben kendimi beğeniyorum ama net bir şey söyleyemem, her insan farklı düşünüyor, ama öyle insanları umursayan birisi değilim
Erken zamanda doğru tarafa geçiyor gibisin güzel bunu iyi değerlendir
Dertleşmek istermisin
Uzak durmak daha iyi