Güncellemeler
+1 yıl
konu ciddi lütfen öyle yorum yapın
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu ışınlanmalar olmadan beni mite çağırmışlardı mit e güvenlik ten geçirip içeriye telefon sokmuştum oradaki mit çalışanı beni tebrik etti gülerek telefonu gösterdi nasıl soktum telefonu nasıl yaptın diye sormuşlardı ama ben hatırlamamıştım. mit in binasına o kadar güvenlikten nasıl telefon soktum kim bilir? buna ne diyeceksınız bakalm?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abicim sen kafayı yemişsin
Sen önce iyi bir psikiyatra onda da çözüm bulamazsan iyi bir hüddama ya da papaza giy.
kafayı yemedim bak akıl sağlıyım yerinde cümle kurabiliorum gerçekten ışınladım yalan olsa neden trolleyeyim burayı gerçek ciddi ışınlandım ben
Sen dediklerimi yap. Durumun iyi değil. Eğer nörolojik olarak şizofrensen zaten psikiyatrın vereceği ilaçlar seni düzeltir. Yok şizofren değil cin musallatı varsa bunların amacı hiç iyi değil. Sonun pek iyi olmayacak.
kendileri diyor kş biz cin değiliz hızırız diyorlar
Abicim gerçekten şizofren değilsen ve onlar cinlerse. Niyetleri çok kötü. sen dediklerimi acilen yap.
cin değiller bence şeytanlar hz isa peygamber kovabilir ancak dua ediyorum umarım kurtulurum
Allah sana akıl fikir versin 😄 Bi psikoloğa görün durumun iyi değil.
gerçek dünuyada yaşadım bunalrı gerçekten ışınlandım bir yerden brir yere
benim bel bolgemdekı yagları alıp sıkılastırır mısn
soruyla alakası yok bu cevabın kime yazdın bunu
Sens
sens ne?
Geçmiş olsun ya cinlere karistin ya kafayi usuttun ya soru trol
Madem gerçekten isinliyolar soyle de yanima da isinlasinlar
gerçekten ışınlandım yalan yok gerçek dünyada hemde oldu ne yapmalıyım kime danışıcam bu varlıklar hala kafamda konuşuyorlar.
allahın izin vermesi lazım diyorlar.
Evet knk hangi masal kitabi bu
allah izin verirse ışınlarız diyorlar
Tüm bunlar olurken kayip olduğunu düşünen ailen arkadasin olmuyo mu
evet zaten 3 gün 3 gece gitmedim eve. polisler beni buldu beni eve götürecekti poliisler ben red ettim ışınlana ışınlana eve gittim. gerçek yaşadım bunalrı ben
Isinlanarak eve gittin tam olarak nası yapiyosun 🙂
ben değil kafamda konuştuğum varlıklar ışınladılar. ben seyrettim.
Psikiyatriye bi randevu al kardesim sen gercekle hayali ayirt edemiyorsun
hayır ben gayet sağlıklıyım son derece iyi durumdayım ama dediğim gibi beni ışınladılar belki şeytan belki hızır belki de farklı varlıklar bilmiyorum. ama ışınlandım gerçekten.
Seni niye mitten cagirsinlar ne is yapiyosun deneysel birseye mi katıldın
bende bilmiyorım 2021 senesinde gitmiştim Ankara binasına oaradan içeriye telefon soktum o kadar güvneli. k kameradan içeriye kadar telefonu soktum sonra çıkardım telefonu verdim adam gülerek aldı nasıl soktun içeriye nasıl yaptın diye sordu ben hatırlamadığımı söyledim. ama mite telefon sokmama ragmen işe almadılar.
Bu isinlanma mevzusu ne zaman başladı peki
ışınlanma 2022 Ağustos dan 30 ağustosdan sonra başladı o günlerde evden çıktım 3 gün 3 gece dışarıda kaldım ışınlandım 2 sefer.
Sonrasinda gene yasandı mi bu isinlanma olayı ve sesler duymaya devam ediyor musun
istediğim zaman seslerini duyabiliyorum bana ezan dinlememi ve normal yaşantıma devam etmemi söylüyor
Ne soyluyo sesler peki sen bu zaman zarfinda neler yasadin normal hayatina devam edebildin mi bundan kimseye söz ettin mi
bana ezan dinlememi söylüyorlar ben 2 sefer psikiyatriye yattım ezan dinlersem sorun olmadığını ezan dinlemediğimde bana zarar vereceklerini söylyüyorlar. şu an iyi durumdayım artık. zaten mit çağırmadan önce 2018 yılındada psikiaytri servisine yatmıştım ama ona rağmen çağırmışlardı deli hastanesine yatmış delidir deyip çağırmadılar herhal?
Mitte ne olarak caliscaktin bi basvuru mu yaptin durduk yere cagirmiyolar kimseyi çünkü
ben hiçbiryere başvuru yapmadım normal takılıyordum bir anda mesaj geldi bende Ankara binasına gitim telefon sokdum içeriye ama almadılar işe belki takipteler sonra alırlar bilmiyorum.
Yazsana bi merak ettim
Daha önce böyle bir şey hiç duymadım ama gerçekse ailene anlat bir
aileme anlattım hadi şimdide ışınlan demekle yetindiler.
O zaman şöyle olsa bir cami hocasına anlatsan
Mutlaka bu tür durumlara şahit oluyorlardir, şu an umarım bir şaka yapmıyorsundur.
şaka yapmıyortum da cami hocası ne yapaack dua edebilir e onu zaten bende ediyorum.
Tam olarak şu an ki durumun ne onu belki anlar, hem ışınlanma diyince şaka gibi oluyor daha başka bir kavram kullan istersen
neyse onu yazdım komik ciddi gerçek neyse onu söylğyorum evet ışınlandım evet ben ışınlandım
Peki manevi anlamda nasıl bir yaşantın var? Bir şekilde buna etki edicek bir şey olması gerekiyor.
Mesela bunun da önemli olduğunu düşünüyorum, korkutucu mu geliyor o sesler
yo gayet insan sesi zaten bana ezan dinle hayatını yaşamaya devam diyor kafamda ki ses hızırmı şeytan mı bilmşyorm
Bilemiyorum umarım bir sorun sıkıntı yaşamazsin
Sende çalış
ne diyorsun anlaşılmıyor