Herkes anne olamıyor. Kızının hayatını psikolojisini mahvetmiş bir anne (!).
Sırf annesinden nefret ediyor diye hakkında kötü mü düşünürsünüz birinin yoksa kim bilir ne yaşadı der misiniz?
Herkes anne olamıyor. Kızının hayatını psikolojisini mahvetmiş bir anne (!).
Sırf annesinden nefret ediyor diye hakkında kötü mü düşünürsünüz birinin yoksa kim bilir ne yaşadı der misiniz?
Bir arkadaşımsa eğer yanında hiç annesinden bahsetmem dahi. Sorgulamam veya bir düşüncem olmaz, kişiye değil annesine bakardım. Bir çocuk neden annesinden nefret etmiş olabilir diye. Nasıl en büyük acı olmuş olabilir çocuğuna diye. Sırf annesinden nefret ediyor diye kötü düşünmem. İyi olabilmesini umarım sadece.
Nefret etmenin nedeni istediğin kiyafeti mi almadı? Kurabiye mi almadı? Şarkı dinlemene mi izin vermedi? Telefonunu mu karıştırdı? Sevdiğin yemeği mi yapmadı? Bunun gibi nedenlerse sevmemekte haksızsın.
değil.
Cevap
9Cevap
Beni önemsemez demek ki annesinin sevilecek bir yanı yokmuş, herkes iyi anne olamıyor maalesef
Nasıl bir hayatı var bilemeyiz sebepsiz olmadığını düşünürüm
Annesi babasını 20 30 kişiyle aldatan, bunu bilen, her gün annesinden dayak yiyen kızlar da var yani ben kötü gözle bakmam annesinden nefret ediyor diye
Az önce bahsettiğim gibi bir kızı tanıyorum ben
Eskiden ben de oyle derdim evlat ayrimi cok yapiyor cunku ama üniversiteye geldim oyle kiymetini anladim anlatamam acilarina aglayislarina kimse kulak vermezken bir tek annen uzuluyor ama sevmeyebilirsin olabilir tabi bu seni kotu biri yapmaz
Aynen herkes senin hayatını yaşıyor dimi zeki insancık
Ben sana kendi animi anlattim sen aynisini mi yasiyorsun dedim bu nasil bir kafa yapisi iyi misin sen
kendi annen adına konuş o zaman "acilarina aglayislarina kimse kulak vermezken bir tek annen uzuluyor " derken.
Annen derken senin annen demedim kendimi katip kendime ithafen annen dedim senin acilarin var mi ki ne biliyim senin anneni kastediyim insanlik da yaramiyor sana
ben kötü düşünmem herkes iyi anne olamıyor
Önce dinlerim
Sebebi vardır derim
Ben öyle düşünmem
Şaşırıyorum
Neden ediyoraun
Seni dinlerim once
Kim bilir ne yaşadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?