Arkadaşlarımla sorun yaşıyorum?

Iyi akşamlar herkese, 24 yaşımdayım ve şunu fark ettim normalde benimle özelden konuşan, işte sadece benimle vakit geçirmek isteyen arkadaşlarım toplum içerisinde böyle toplu halde muhabbet ederken hiç bana pas vermiyorlar bunu fark etmeyecek kadar da canım değilim ama sebebini anlayamıyorum. Yani sormak da istemedim direkt özelden de muhabbetimi azalttım. Çünkü ne olduğunu sorunca bir şey yok diyorlar ya da geçiştiriyorlar buna da takılmazsın gibisinden. Alıngan değilimdir çok kafa bir insan olduğumu söylerler ve benimle vakit geçirmekten de keyif aldiklarini söylerler ama nedense sınıfta veya dışarıda bana hitap etmiyorlar hani ben sus pus otursam da kimse de sormaz niye konuşmuyorsun diye ;))) Çok ayıp olduğunu düşünüyorum ayrıca eski arkadaşımla da tanıştırdım yeni arkadaşlarımla ve samimiyet kurmalarına memnun oldum ama beni unutup bir anda birbirleriyle sarmaş olmaları üzdü ya. Ne zaman bu yakın arkadaşımla dışarı çıksak diğer kızlar da geliyor mu diye soruyor? Yahu sanane ben seninle vakit geçirmek istiyorum belki onlarla ne zaman kaynaştın ne zaman samimiyet kurdun. Kendimde sorun olduğunu düşünüyorum artık ya. Üzül üzül nereye kadar.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir nevi görmezden geliniyorum ama bulunduğum konum neticesiyle de maalesef arkadaşlarımı değiştiremiyorum her ne kadar yenilemek istesem de. Farkına vardığım şeylerden sonra bir şey yokmuş gibi davranamıyorum. Özür dilerim fuzuli vaktinizi çaldığım için.
Arkadaşlarımla sorun yaşıyorum?