AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
28 e evlenmessem millet sorar top musun gay misin diye
neredeyse 30 yaşımdayım ve hala bekarım bekar kalmakta istiyorum
Aferin
Bekar kalmak tabiki
Elalemin kullanıp attığını evimde besleyecek değilim herhalde
Yani yuhh diyorum başka bişey demiyorum
30 yaşıma kadar bekar kalmak isterim. Artık 30 yaşım varsa ve sevdiğim varsa evllilik düşünebilirim
:DD Ben 30 yaşıma geldiğimde evlenip evlenmemek önemli degil ama sevdiğim sevildigimin olmasını isterdim
Karşıma hak eden biri çıkarsa 28 29da evlenmiş olurum herhalde yaa. Ama yok eğer çıkmazsa da yalnız yaşama taraftarıyım ((:
Erken evlenmeye bende karsiyim ama 30 yasinda evli olmayi tercih ederim, söyle bir yirmibesten sonra evlilige adim atilmasi lazim
Ama dogru kisiyi bulduktan sonra.. oda karsina cikarsa...
İki sene var zaten 30'uma secici olduğunda hiç evlenemiyosun o yüzden erken evlilik iyidir bence 😳 bekarlık bir yere kadar sultanlık
@HatununDibii birini bulursam elbette evli olmak isterim ;) yaşta 30 a az kaldı zati :( yarama tuz mu basıyon ne :@ :(
Kızlar okunuyor ve çalısmiyorsa erkenden gttgi için o yaşa kadar bekar kalmak zor erkek için bir problem yok:)
O yasta evli cocuklu olmak isterim 30 yas sonrasi sıkıntıli cocugumla aramda 30 yas olmasi bence cok fazla
evli-mutlu-çocuklu bir hayatım olmasını isterdim :)
doğru kişiyse evli olmak isterim deilse sırf evlenmek için evlenmem heralde
Yas 30 ama hala evlenmeye niyetim yok mutsuz bir evlilik yapacagima hic evlenmem
En geç 25 yaşına kadar evlenmeliyim çocuğumla aramda yaş farkının büyük olmasını istemiyorum :)
Evli olmayı isterim, yeter bu yaşımıza kadar bekar kalmak... hayırlı kısmetlerimi bekliyorum...
Evli olmak ama sırf evli olmak için değil sevdiğim için.
30 yaşıma kadar evlenmemişsem o saatten sonra evlenmeye ne gerek var :D ama 30 a kadar beklemem ben 30 yaşıma gelinceye kadar çocuğum olur :D
Artik bu devirde evlenmek zor bisey omursun dio sonnra zaman geciyo omrumun hatasisin dio gercekten evlenmwk artik zor.. Enyisi bekarlik sultanlik
A dedim.36'yım artık. afedersin boktan boktan durumlarla karşılaştım biri de daha yeni. taş bastım artık yeter istemiyorum.
Coktan evlenmis olup gönlümün sultanıyla belki 5 seneyi devirmis olmak bekarlıktan daha güzel olur :)
Valla 30 a yaklaştım 29 um bekarım ve mutluyum halimden :) evlenecek kadar güvenilecek kız yok daha bulamadım
Abla sen böyle güzellikle bekarsan pes yani :-D evlen bence hemen
Teşekkür ederim niyetim var :)
:-D tamam abla inşallah mutlu olursun
Evlilgin yası değil, doğru insanı önemlidir.
Evli mutsuz olacağıma bekar mutluyum ama bu demek değil ki ileri de evli mutlu olamayacağımdır...
hiç bir fikrim yok ama evli olmak isterdim sanaırım güzel bir hayatım olur düzenli bir ilşkim olur sence iyi olmazmı?
34 yaşındayım , bekarım , memnunum ve böyle devam etmek istiyorum
Evli olmak isterdim 1 kız 1 erkek çocuk yeter bana :))
Doğru insanı bulamadıktan sonra evlenmiş olmak için evlenmek saçma geliyor.
Ben 25 26 da evlenirim 30 dan sonra kim bekliyecek :)
Evlenmek için evlenmeyi düşünmüyorum.
Hayırlısı be
tabiki bekar ama düzenli cinsel hayatı olan bir bekar.
evli olmak guzelım ama kacamakta sınır var mı pekı?
28 yaşındayım bekarim 30 a gelince söylerim sana 2 yıl sabret :)
Bekarlık sultanlıktır çirkinlerin uydurduğu bir laf 26 yaşındayım evlilik dusunuyorum :)
elbette evli olmak daha ii olur daha coluk cocuk torun falan olcak.)
30 yaşındayım bakarım bekar kalacam.. feeestyler çak geç
abartmaya gerek yok, bence 28 yaş evlilik için en ideal yaştır o yaştan sonra bir ayağımız çukura girer zaten.
Geleceğimi şekillendirdikten sonra evlenirim. Bizler için 35 de problem değil. Ama kızlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :D
Evlilik doğru insanla güzeldir yaaa. o doğru insan olmadan evlenmem. yaşım 28 doğru kişi yok halen. bulursam onu hemen evlenirim.
3 tane fuckbuddy'm ile günümü gün edip canım sıkıldığında yenisini bulmak. daha sonra hayırlısıyla bir nikah ve mutlu bir aile tablosu inşallah dinimiz amin.
30 yaşına kadar herşeyin tadına varmışsa bayan erkek farketmez bence en uygun yaş evlilik için ha işten güçten hayat imkanları kısıtlamışsa o yaşa kadar 5 yıl daha sarkabilir evlilik
https://vocaroo.com/i/s16l7Td6OvV6 ...
Bekar kalmak gibisii yokk derdimm keske diyorum keske :/
Sanki burada ağzı yanmış birisi var gibi geldi bana :D
Hemde nasil nasillll anlatamam anlayamazsinn lanet olsun o gune diyecek kadarrrr :((( @REDHOTLİNE07
Bugün dogum gunum 24 oldum.30 uma gelince cevaplasam olurmu acaba :)
Vay be :) 30 yaşında evlendim. Anket sonuçlarına göre doğru bir iş yapmışım :)
Erkekler için en ideal yaş 35. bayanlar için ise 30. bence..
evli olanlar bekar olmak ister.
bekar olanlar ise evlenmek ister.
Bekarlık sultanlık ise evlilik imparatorluk. İmparatorluk kurmayı tercih ederim :)
Hayati düzene sokmak gerekli, bekarlikta bir yere kadar. O yaşta evlenmiş olurum kesinlikle.
Evlilik ufukta bir yerde gözüküyo ama şurdan bir kurtulayım bakcaz artık :)
30 yaşımdayım keşke 20 yaşında evlenseydim :(( hala bekarım
burdan 30 yaşımdaki halime sesleniyorum l*n çiko maserati al bide evlen bir zahmet :)
Hersey zamninda guzel evlilikte zaman geciyor durdugu gibi durmuyor beden yaslaniyor hergecen gun evlnmk en mantiklisi
Diyelim 30 yaşındayım demiyelim çünkü 30 yaşındayım bekarlik sultanliktir diyorum demeye de devam edeceğim :-)
33 yadindayim evli olmayi tercih ederdim ergenlik bitmis çünkü haa hic evlenmemisde diil im ama su an bekarim:)
Bekarlık tabi ki 50 ye 60 a kadar yolu var sonra mirası bırakacağım genç bir hatun bulurum bakarım keyfime :)
O yasima kadar coktan evlenmis olmam ve en az bir cocugumun olmasi lazim ;)
30 yaşındayım bu saatten sonra evlenemem galiba çünkü yanlızlıktan vazgecemiyorum
nasıl ya insan sessizlik arar huzur ararda yalnızlık?
@rapnzel işte bu saymış olduklarinizin hepsini yanlizlikta buluyorum
Bişey rica edebilir miyim özelden mesaj atar mısınız bişey sorcaktım sakıncası ypksa ben gönderemiyom mesaj
aradığım insanı bulmuşsam çocuğum olmasını isterdim
O taht a kök salcak halimiz yok kör topal bulmak lazım bırılerini