+1 yılHer şey zamanında güzeldir. Geleceğiniz için doğru eşi bulduysanız geç kalmamanızı tavsiye ederim. Evlenmiş olayım diye de kesinlikle evlenmeyin. Evlilik aklı selim kişilerin yürütebileceği sürekli giderleri olan bir şirket gibi düşünün. Aynı zamanda huzur bulabileceğiniz bir kaledir. Şöyle bir senaryo düşünün hiç evlenmeye yanaşmadınız. Kız arkadaşlarınız sırasıyla evlenecekler, düğünlerine gideceksiniz, Sonra o arkadaşlarınızın çocukları olacak tekrar çocuklarını görmeye gideceksiniz. Her çocuğu kucağınıza aldığınızda annelik duygularınız kabaracak ve göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Pişmanlıkta cabası. En sonunda işler çok zorlaşacak. Peşinizden zamanında 10 kişi koşarken bir kişi bile bırakın koşmayı zor yürüyecek. Bu nedenle doğru seçim yaparak evlenmenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu çok kısa hayatta kesinlikle yalnız başınıza kalmayın.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel yorumun için ;)
En İyi Cevaplar
Bu hayatında evlenmeye değer biri olup olmamasına bağlı. Evlenmek için evlenmem. Birisine baktığımda ben senle bir ömür geçiririm diyebileceğim biri olması lazım.
335 Yorumla- +1 yıl
İşte beklenen cevap 👏👏
- +1 yıl
Çıkar mı
Kadın için kendi ayaklarının üzerinde durmak ve mümkünse kariyer yapabilmek çok önemli. Ne kadar kültür, görgü, eğitim o kadar güzel eş ve anne diyorum. Fakat bir tarafı yaparken diğer taraf eksik kalmamalı. 20 yaşlarının sonuna doğru ya da 30 yaşında evlenmiş olunmalı diye düşünüyorum. Her şey zamanında güzel. :)
21 Yorumla
hayatını geçirmek istediğin insanı kaç yaşında bulacağını bilemez insan. 30 yaşında o insanla tanışmadıysam ama evde kalmıyım diye evlenecek halim yok. 20 yaşında bulursan o zaman evlenirsin, 40 yaşında bulursan o zaman bence. ama tercihen 30dan önce de bulmak istemem :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
Her Başarılı erkeğin arkasında mutlak bir kadın vardır. Erkekler güç ile kadın zekası övünürler. Zaten varoluşumuzun amacı da budur. Erkek doğru bir fikri almak isterse bekarken annesine evliyken eşine yönelir. Bekar bir erkek çocuk gibidir. Evlenmeden bir irade olmak fikrini kabul etmez. Evli bir erkek sorumluluklarının bilincinde ailesini geleceğe hazırlar.30-35 Yaş ideal çocuk sahibi olma yaşıdır. Ama aynı zamanda 30 yaşındaki bir erkek doğru bir birlikteliğinin olduğunu görme eşi ile ayrıntıları çoktan çözmüş olması gerekir. Bu sayede geleceğe umutla bakabilir. Bir de kadınların tarafından bakmak lazım olaya 30 demiyelimde 35 yaşında bir erkekle evlilik fikri nasıldır onu da bir sorrmak lazım ;)
10 Yorumla
+1 yılSu anda tam 30 yasindayim ve bekarim..
Kimine göre erken evlenmek güzel yani o arkadaslari görünce hevesim geliyor bende evlenim diyorum
Ama sonra yalnizlik ve bu sessizlik iyi diyerek vazgeciyorum..
Yani saniyorum benim anladigim su..
yasla alakasi yok bu isin biraz kismet birazda sans60 Yorumla
+1 yılbenim kıymetim 30 yaşımdan sonra anlaşıldı ne zaman nişanlandım zamanında seni sadece arkadaş olarak görüyorum kusura bakma diyen arkadaşım biri hatta nişanlanmıştı benim gibi hala benimle ilgileniyormusun istersen birşeylere başlayabiliriz ve istersen nişanımı atayım sende at deneyelim dedi ama iş işten geçmişti tabi şimdi evliyim ve 2 çocoğum var işler gizli yapılırken daha çok rabet var onu anladım mahalledekilerin bile bakışları değişti şimdi keşke bekar kalsaydım demiyorum desem yalan olur ama çocuklarda dünyam oldu artık benim
10 Yorumla
+1 yıldemeyelim. Zaten 29 dayım bekar kalmak dan mutluyum. Karışan yok görüşen yok , ohhhh kebap mutluyum. Sevgi ihtiyacımıda yeğenlerim var onlarla karşılıyorum köpeğim var kuşum var balığım var tavşanım var , örümceğim var , param var , BMW ' em var her bir bokum var ne yapacam evlenip. Ondan sonra onu gözetle dur gerek yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl2 Tarafta birbirinin içine, simayen, fikren, niyet ve bakış açısı olarak, esas doğruları baz alıp olurunada bu yönde bakıyor ve inançlarıda uyumluysa? 18 yaşındada olsa yuva kurmalı.
Yaş ilerledikçe, seçicilik, olgunluk artıyor, cahilce ve uyarılarınıza rağmen bunda ısrar eden karşı cinse tahammül oranı düşüyor.10 Yorumla dedikleri gibi yalnızlık Allaha mahsustur , içimizde ateyist arkadaşlar olabilir onlar içinde , nietzche nin dediği gibi ''.. bir gün avazın çıktığı kadar bağıracaksın , ben yalnızım..'' bence kesinlikle evlenilmeli , evliyken de yalnız kalmak istersen bir şekilde yalnız kalırsın , ama yalnızken birden evlenmen çok zor en iyisi evlenmek yani :d
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. 30 yaşında olmaktan ziyade o yaşta kalbimi çalacak, güven duyabileceğim, beni gerçekten sevebilecek, içten sevgisi ile, merhametli yürekli bir elin olması en önemlisi. İnsan evlenir sonuçta. Ama evlenmiş olmak için evlenmemeli. Evlilikler şakaya gelen olgular değil.
00 Yorumla
+1 yılO yaşta evli olmak isterdim. Benim için yalnızlık şimdi eğlenceli ama ileride çok sıkıntılı oluyor. Ben çekemezdim doğrusu 30'lu yaşlarımda yalnızlığı. Kafa dengim olan birini bulabilmişsem evlenmek isterdim.
10 Yorumla3 sene sonra benim icin varsayimdan oteye gececek bir durum olacak :) 50 sene bu adamla hayatimi yatagimi paylasabilirim diyebildigim biri olmadigi icin bekarlik iyi geliyor. Uc sene sonrasi icin de aynisi gecerli olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSultanlık diye bir şey yok
ne yapmayı planlıyorsun?
cinsel hayatın ne olacak?
cocuk sahibi olmak istemiyor musun?
yaslanınca kim bakacak?
vicdanlı cocuk yetiştirirsen bakarlar
acıkcası cocugu da gectim. eşin d eolabilir sana bakan
ve bir an önce evlen.
Ben de bekarım ama düzgün kız yok10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBekârlık sultanlık değil tabii fakat evlenipte yanlış insan ile olduğunu anlayınca bu birlikteliğin bekârlık sultanlık diye düşünebiliyor insan bazen benim gibi şu anda sultan, ım ben ve böyle kalmayı düşünüyorum.
10 Yorumla Al işte 33 yasındayım ve bekarım.. evlenip ne yapacağım herkes gibi bosanayım mı? cocugu annesiz babasız mı bırakayım Gunahına mı gireyim.. Yok kalsın... 40 da evleneceğim ben...
20 Yorumlaartık zamanı geldi diye düşünüyorum,30'undan sonra bekarlık gerçektek çekilmiyor, boşuna söylememiş atalarımız '' yalnızlık allah'a mahsustur'' diye.
cevabım: evet (:10 YorumlaKarsina bir omur gecirebilcek birinin cikmasina. Bagli. Ama bir kiz olarak o yaslarda bir yuvamin olmasi anne olmak gibi bazi duygular evlenmek isterdim dogru zamanda dogru kisiyle :-) :-)
10 YorumlaYaf bekarlık sultanlıktır diyeb erkekler genelde çapkı. Olup gayatları da zaten birçok kadın olan evlenince de tek bir kadına mahkum (?) Olmak ostemeyen erkeklerdir. Lüten karıştirmayalım
10 Yorumla
+1 yıl30 a kadar evlenmeyen birinin bundan sonrası için de evlenme gibi bir niyeti olacağını hiç zannetmiyorum ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 30'dan sonra daha zor
Ne diyordu ünlü filozof: "Mutlaka evlenin karınız iyiyse mutlu olursunuz, kötüyse filozof..."
Evlilik bu dünyanın işi değil, sahte bir oyun hepsi bu..10 Yorumlaevli olmak isterdim ama cidden hayatımı geçiriceğim biriyse evlenmek için evlenmezdim bekar bile olsam
20 Yorumlabekarlık sultanlıktır derler, inanma..
evli olmak isterim, gerçekten duygularımdan emin olduğum sevdiğimle...20 YorumlaBekarlık sultanlıktır derler evet ama ben hiç kendi donunu çamaşır makinasına atan sultan görmedim :)
32 yaşındayım bekarım, problemim olduğunuda söyleyemem şansen :)10 YorumlaEvlilik çok önemli toplumu toplum yapan aile kavramıdır.
60 YorumlaEvlenmiş olmak için evlenmem.
O şekilde evleneceğime değil 30 yaş 50 yaşındada olsam bekar kalmaya devam ederim.:)11 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu da bu galiba :)
Evli ve çocuklu olmak isterim. Eve gelince birlikte mutfakta yemek yapabileceğim , çocuğumuzu ortaya alıp uyuyabileceğim bir hayatım olsun isterim.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 24. Ancak benim sevebileceğim ve beni sevebileceği bir kız çıkarsa karşıma. O zaman evliliğe kesinlikle hayır demem.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemekle mi oluyor bu işler abla?
Hayatımda birgün bile bekar kalayim istedigimi yaparım diye düşünmedim.
Ama yaş oldu 33 ve hâlâ sapım. Bu vakitten sonra da cesaretim kırıldı nasıl evlenirim hiç bilmiyorum:(
En büyük yapayalnız ölüp kalmak evde...10 Yorumla
+1 yılo anki ruh halime ve aradığımı bulup bulmadığıma bağlı
30 Yorumlaşu an 33 yasındayım ve 30 yasında evlı olup yuvamı kurmaya baslıor olmayı isterdım fakat kısmet olmadı
14 Yorumla- +1 yıl
☺️ mesaj atar mısın ☺️ @Nightbabe
- +1 yıl
5 yıldır burada mısın ☺️ Evlendin mi bari @Nightbabe
+1 yılBana kalırsa evlenmek doğru kişiyi bulduğunu düşünmene bağlıdır. Yaşla olacak iş değildir yani 30 oldum evli olmalıyım gibi bir düşünce bana saçma geliyor.
10 YorumlaBir yaştan sonra yalnızlık insanın gözünü korkutmaya başlıyor. Ben evli olmayı tercih ederim ama sevdiğim ve istediğim biriyle tabii ki.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saçma bir evliliğim olacağına hiç olmaması daha iyi. Zaten 30 yaşındayım bekar olduğuma göre demek saçma evliliği seçmemişim.
10 Yorumla
+1 yıl29 yasımdayım bikaç ay sonra 30 olucam:) benim için doğru adamı buldugumda evlenirim yoksa evlenmiş olmak için evlenmem
10 YorumlaKendi çorabını yıkayan kaç sultan tanıyorsun diye sorarlar adama,
*Evlilik güzel bir müessese, bir de hayatını adayacağın kbir eş olursa değme keyfine..20 Yorumla
+1 yıl30 ne lan! 30 daha çok erken :) Biz erkekler yeni "agu" diyoruz hayata. . Malum o yaşa kadar başka beyinle yönetildiğimiz için ;)
10 Yorumla
+1 yılEvlilik için hazır olmak lazım hazır olmayan adam / kadın da istersen 50 sinde olsun evlense de tat alamaz o evlilikten
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. 30 zu gectık zaten sevdıgın ınsan olursa evlenmek guzel yoksa mutsuzsan omu gecmez bekar kalmak güzel olur
10 Yorumla
+1 yılbundan 5 yıl sonra bekar olma ihtimalim fazla :) bakalım kısmet tabi ama ben o zaman bekar olurum gibime geliyor
10 Yorumlaşu an 20 yasinda olsaydim bir 10 yil daha bekar kalirdim ozgurluk cok guzel ama zaman gectikce kriterler degisiyo ve insan bir yuva kurup yerini yurdunu bilmek istiyo, birde sevgine deger biri varsa hayatinda ne mutlu sana.
10 YorumlaBu aralar dediğin yaş sendromunamı ne sahibim bende anlamadım ama kendi kendime sorduğum bir soru bu... evlenmek isterim ama tabii ama bekarlık da ayrı bir şey valla sen bize yardımcı olsan soran kişi.
10 Yorumla
+1 yılBen açıkçası halen kendimi çok özgür ruhlu hissediyorum. Eğer evleneceğim kişinin bana ayak uyduracağını bilirsem 30 yaşımda evlenmek isterdim. ama şimdiye kadar bana ayak uydurabilecek deli cesareti olan birine rastlayamadım... :)
10 Yorumla
+1 yıl30 za bir kaldı ve şuanda bana çok uzak nasıp kısmet işleri bunlar böyle daha mutlu bir hayat süreceksem sorun yok bence
20 YorumlaYaşanılan hayata göre değişir nerdeyse 30 oldum ama evlenmeyi henüz düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılEn guzeli evlenmek esin ve cocugunla guzel vakit gecirmek varken sultanligi kim ister ;)
20 Yorumla
+1 yılO yaşta evli olmak istemezdim ama kadınlar için aynı durum geçerli değil. Biolojik saatin çalışıyor ve yumurtaların azalıyor.
40 YorumlaEvlilik guzel bisey hayatin farklilasiyo guzellesiyo aile kavramin degisiyo insanlarin bakislari degisiyo herseyden oncesi hayata bakisin degiyo evlilik guzel bisey
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. 32 Olduk, halen bekarız. Sultanlığı bırakıp , artık taht'tan inmek istiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşım 30 hala bekarım evlenmeyi isterdim ama kimse olmadı ne yapalım kısmet olmayınca elden bişey gelmiyor
kendi çocugumu elimde görmek büyütmek istiyorum20 YorumlaEger onunlaysa evlenmis olmam gerekir o olmadiysa buyuk ihtimal ile dunya uzerinden silinmisimdir
10 Yorumla
+1 yılbence evlılık bu kadar kötü bir sey olmuş olsaydıbu merek herkesın dılınde olmazdı...
11 YorumlaNasıl Huzurlu Olacaksam öyle :) Ama Sanırım İmza Atmıcam Bir Kağıda 30 yaşında :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yasında cinsellik biter heralde evli olsam ne bekar olsam ne
off ya ömrümün en iyi zamanlarıı 21 yasında üniverste okumakla geçiyo vay ben böyle hayatın..10 Yorumla
+1 yılYaş 25, şu an bulsam, 2. gün yıldırım nikahını basarim ;) o kadar yani #V
10 Yorumla
+1 yılİş hayatımı kurduktan sonra yaş önemli değil. Ama tabikide 30 yaşında evli olmak isterim.
10 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım 30 uma kadar evlenip çocuk sahibi olmak isterim elbette insallah
12 Yorumla- +1 yıl
Acele et. Fazla kalmamış şurada. ..
- +1 yıl
Nasip..
+1 yılŞu an için düşünmek çok erken :) Bu gidişle evde kalacağım zaten
10 Yorumlaİstemek ile gerçeklik arasında çok fark mevcut benim hayatımda net bir fikrim yok :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yıl30'a, 35'e kadar kariyer planlıyorum, sonrasında evleniriz tabi :D
10 Yorumla evliliği sevmem ama evlenme yaşı kızların 25 erkeklerin 30 evleneceğin kişinin karakteri iyiyse şanslısın hemen karar verme bence 1 anlık heves değil bu bir ömrün heder olabilir
10 Yorumlayaşıtlarım şu an 2 çocuk doğurmuşken o yaşta ben kariyer yapıyorum bahanesine sığınmak istemem
20 YorumlaYaşım 30 oldu bekarım hala bunlar nasib işi yaşla ilgisi yok
20 YorumlaArkadaşım 30 yaşındayım ve sevgilimle evlenmek istiyorum :)
10 Yorumla- Devamını Gör (259)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne