Yapacak hiçbir şey yok değil mi?

Evler en fazla iki kat olsaydı o zaman İstanbul bu kadar kalabalık da olmazdı depremden korkmazdık, ticaret diğer şehirlere de yayılırdı.. Öküz gibi beslediğimiz baştaki tüm partiler tüm vekiller başkanlar şunlar bunlar sadece yiyip koltuğu sıradakine devrediyor kimsenin halkı düşündüğü yok yazıklar olsun.. Bir deprem olsa dışarı kaçmak içeride kalmak farketmeyecek boşluk yok alan yok caddeler anında kapanır kaçacak hiçbir yer yok kapan gibi.. Lanet olsun hepsine lanet olsun hiçbir şey yapamıyorum en azından lanet okuyayım! Hayatımı eskisi gibi yaşayamıyorum kimseyle tartışmıyorum kavga etmiyorum her gün son günümmüş gibi. Umursamıyorum umursayamıyorum hiçbir şeyi Ne yazık ki bir karşılığı yok bu konuşmanın. Para kimdeyse o yaşıyor... Allah da hiçbir zaman fakirin yanında olmadı, depremde hataya gittim ceset kokusu bebekler çocuklar.. Dualar yakarışlar neden karşılık bulmadı. 1 yaşındaki bebek hangi günahın kefaretini ödedi.. 50 yaşlarında bir adam yardım kolisi istemeye geldi dağıtmıştık, geç geldi bişey bulamayınca ağladı. Ben size o çaresizliği nasıl anlatayım

Yapacak hiçbir şey yok değil mi?