Kişilik & Karakter Yapılacak hiç bir şey kalmadığında en iyisi hiç bir şey yapmamaktir doğru mu arkadaşlar :)? Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Buda sıkıcı Güncellemeler1 yıl Sıkılmak da var Yapılacak hiç bir şey kalmadığında en iyisi hiç bir şey yapmamaktir doğru mu arkadaşlar :)? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Eylemsizliği seviyorum ben de. O yüzden kesinlikle doğru bir söz. 1 1 Yorumla Emrhttr 1 yıl Eyleme gecicemde ne zaman bilmiyorum Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl çok doğru konusmussun yine 😊 0 15 Yorumla Emrhttr 1 yıl Diyosun kayipsin gene Yorumla portakallıjöle 1 yıl burdayim iste ama gitcem yine 😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl Çok yogunsun Yorumla portakallıjöle 1 yıl ya sorma bilimsel calismalar falan iste 😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl Anlatırsın aksam Yorumla portakallıjöle 1 yıl olur gelirken fistik al 😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl Başka sadece fıstık mi Yorumla portakallıjöle 1 yıl yeterli 😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl Fıstık istiyon ne çay koymussun ne kahve anca otur burada Yorumla portakallıjöle 1 yıl 😀😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl İşine glemeyince gül Yorumla portakallıjöle 1 yıl e cay koyum bari 😀 Yorumla Emrhttr 1 yıl Zahmet olacak canım hadeee Yorumla portakallıjöle 1 yıl ne bagriyon be adama bak al fistigini kendi cayini da kendin koy Yorumla Emrhttr 1 yıl :)) bak bak hareketlere bak Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yapılacak şey mutlaka vardır. 0 1 Yorumla Emrhttr 1 yıl Ciks bakıyorum yok Yorumla
Naiiri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl jazz club 😁😁 0 5 Yorumla Emrhttr 1 yıl Oo gidilir bı yer onerde haftaya gideyim Yorumla Naiiri 1 yıl Club Bahnhof Ehrenfeld köln de Yorumla Emrhttr 1 yıl Ozaman Aralık sonu giderim vizede sıkıntı yasamazsak Yorumla Naiiri 1 yıl beklerim abim ben cogu zaman ordayim Yorumla Emrhttr 1 yıl Bu ay belli olur :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eylemsizliği seviyorum ben de. O yüzden kesinlikle doğru bir söz.
Eyleme gecicemde ne zaman bilmiyorum
çok doğru konusmussun yine 😊
Diyosun kayipsin gene
burdayim iste ama gitcem yine 😀
Çok yogunsun
ya sorma bilimsel calismalar falan iste 😀
Anlatırsın aksam
olur gelirken fistik al 😀
Başka sadece fıstık mi
yeterli 😀
Fıstık istiyon ne çay koymussun ne kahve anca otur burada
😀😀