Aile & Toplum Düğününüzde ne kadar Altın taktılar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende hayalimdeki kızla evlenip 1 kilo altın takacağım. Bizde adet boyledir zenginlik var, yakışıklıyım ama prensesim yok. Doğulu degilim Düğününüzde ne kadar Altın taktılar? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Azerbaycanda altın pek katılmaz genelde her iki tarafında kutularına zarflarda para atarlar gelinde mucevher tarzı seyler takarlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anladım zarf olayı bizdede var Yorumla Soran +1 yıl Sen azerisen , necesen? Yorumla isabella181919 +1 yıl Evet, yaxşı sen? Sfzfsf Yorumla Soran +1 yıl Bende yaxsiyem 😎 Yorumla isabella181919 +1 yıl Yanliş yazdın , yaxşıyam olucakdı Yorumla Soran +1 yıl Tamam Azeri değilim kız ben 😘😘 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evlenmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki bir gün sende
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evlenmedim. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Aaa, sizin gibi güzel ve özel bir hanımefendi nasıl evlenmez. Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Kafa dengi biri olmadığı için düşünmüyorum evlilik. Yorumla Soran +1 yıl Hakkında hayırlısı olsun Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Umarım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Okur ya pozitif düşün evrene pozitif enerji yolla muhakak sana geri dönüşü olacak.💐 Yorumla
Gamzelisushi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Masallah masallah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah ❤️🌹 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Azerbaycanda altın pek katılmaz genelde her iki tarafında kutularına zarflarda para atarlar gelinde mucevher tarzı seyler takarlar
Anladım zarf olayı bizdede var
Sen azerisen , necesen?
Evet, yaxşı sen? Sfzfsf
Bende yaxsiyem 😎
Yanliş yazdın , yaxşıyam olucakdı
Tamam Azeri değilim kız ben 😘😘
Evlenmedim
Belki bir gün sende
Evlenmedim.
Aaa, sizin gibi güzel ve özel bir hanımefendi nasıl evlenmez.
Kafa dengi biri olmadığı için düşünmüyorum evlilik.
Hakkında hayırlısı olsun
Umarım 😊
Okur ya pozitif düşün evrene pozitif enerji yolla muhakak sana geri dönüşü olacak.💐
Masallah masallah
Eyvallah ❤️🌹
Maşallah
Eyvallah
Ne kadar şık duruyor ya bayiliyorum