Alışveriş & Hediyeler Evlenirken ne kadar altın istediniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 15 altin bilezik, altin saat, altin kolye istedim. Az mı? Güncellemeler1 yıl Az mı çok mu? Güncellemeler1 yıl Daha çok isteyen var mı? Evlenirken ne kadar altın istediniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kendini mi pazarliyon fiyat biciyon. Yok degerim bunlar degil bide bir ev falan der gibi. Istedigin neye yetmiyor. Kendine gel. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Istedigimi isterim Cevap sahibi 1 yıl Fiyatin kac
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 2 kg buröa bilezik, 1 kilo yüzük 10 kilo kemer Manyakmısın sen bu ekonomik krizde 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Az az yazdıklarımı iste sen 🤣🤣 Yorumla
Yvz_Çtn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Nsden bu kadar altina ihriyacin vad onemli olan sevmek degil mi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne sevmesi ya Yorumla Yvz_Çtn 1 yıl Sevmiyor musun evlenince kasa ortak zaten Yorumla Soran 1 yıl Ben güçlü erkek severim. Yorumla Yvz_Çtn 1 yıl Guc parayla mi oluyor. Parasi bitince bosanicak misin? Hayat musterek sen cok mu zenginan Yorumla Soran 1 yıl Evet güç parayla oluyor. Ne yapayım fakir adamı? Yorumla Yvz_Çtn 1 yıl Yazik Yorumla
DocDrKece Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Az ya karısı kocan olcak adam onları nasıl ödeyecek evi nasıl geçindircek hiç düşünmek yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendini mi pazarliyon fiyat biciyon. Yok degerim bunlar degil bide bir ev falan der gibi. Istedigin neye yetmiyor. Kendine gel.
Istedigimi isterim
Fiyatin kac
2 kg buröa bilezik, 1 kilo yüzük 10 kilo kemer
Manyakmısın sen bu ekonomik krizde
Az az yazdıklarımı iste sen 🤣🤣
Nsden bu kadar altina ihriyacin vad onemli olan sevmek degil mi
Ne sevmesi ya
Sevmiyor musun evlenince kasa ortak zaten
Ben güçlü erkek severim.
Guc parayla mi oluyor. Parasi bitince bosanicak misin? Hayat musterek sen cok mu zenginan
Evet güç parayla oluyor. Ne yapayım fakir adamı?
Yazik
Az ya karısı kocan olcak adam onları nasıl ödeyecek evi nasıl geçindircek hiç düşünmek yok
Yok be kuyumcuyu iste bence 😊😊
Sen ne verebilirsin onu söyle
Ben kilomca isterim kız tarafından
Yüzük ve küpe istememişsin
baya az
Ne kadar istemem lazim
Az istemişsin
Yuhya
sever geri yollarım