Ben bir tane söyleyeyim: "ben sadık efendi bana kıymet veren erkeği istiyorum"
Sebebi ise: bana baba travmamı hatırlatır ve beni şüpheye düşürürsen ben sana bağlanırım, bana acı cektirirsen kafam sana takılır. Sen, sana bağlanmayacağım şekilde bana davran ki seni rahatlıkla yedekte tutabileyim, eğer efendi olursan sana ara sıra değer verip kendimi namuslu gibi göstereceğim ama eğer esas arzuladığım çocuk bana yazarsa senin duygularını onemsemeden seni bir anda terkedeceğim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu dediğin şekilde bir kadın hiç görmedim. tam tersi sadık efendi olan kişiye aşık oluyoruz ama o efendi kişi sonradan şrfsiz birine dönüşüp bizi hayal kırıklığına ığratıyor. yani işin özü sadık ve efendi bir erkek yok bu dünyada, hepsinin mayası aynı
Arkadaşım kadının değerini kadın bitirir toplumda bu sözümü unutma, sen demek istediğimi çok iyi anladın
erkek beyni kendini mükemmel göstermek için kurulu, şu an bu kurduğun cümle de bunun kanıtı. bir ilişkiyi kadın kurar fakat sonuçlanması erkeğe bağlıdır. erkek adamlık yapmadıktan sonra o yuva kurulamaz. günümüz erkekleri dişilleştiği için artık ilişkileri yürütemiyorlar. sonrada kadına suç atmak kolay geliyor, halbuki kendileride içten içe suçlarının farkındalar.
Bak bir kadın ilk bakışta "bu adam beni sever bağlanır" hissini samimiyetini alıyorsa geçmiş olsun, kadının affı yoktur, bir erkek ne kadar umursamaz ise örneklerini gördüğümüz gibi çok fazla kadınla birlikte olur.
O yüzden kadına şiddet ve sevgisiz erkeklerin çoğalması aslında kadınların arzuladığı bir durum
maalesef dediklerinde hiçbir gerçeklik yok. sen sadece bir erkek olarak kadınlara karşı ne söyleyebilirim diye kafanda kuruyorsun. sen kafanda kuruyorsun ama biz kadınlar olarak kendi yaşadığımız durumu sölüyoruz. bir kadın durup dururken asla bu adam beni sever demez. adamın hal hareketleri sözleri ve yaptıklarına istinaden bu kanıya varır. yani karşıdaki erkek kadını buna ikna eder inandırır. kadın buna inandıktan sonra sonsuz bir şekilde sever ve kendini adama adar. bunu farkeden erkekte (adam demiyorum çünkü böyle adamlık olmaz) 180 derece değişir ve bir anda bambaşka bir insana dönüşür. sonrada kadınlara denirki "ee sen böyle kötü bir erkeği neden sevdin, efendiler dururken niye buna baktın, senin suçun" denir. fakat iş böyle değildir. kendini efendi olarak ifade eden erkek sonrasında her zaman çirkinleşir. yani erkeklerin hepsi bir noktada aynı şeye dönüşüyor. iflah olma olasılıkları yok. genelleme yapmıyorum direkt hepsi diyorum. kadınlar dinimizde erkekler tarafından korunmaya muhtaç ve değerli varlıklardır. Allah erkeklere böyle bir sorumluluk yüklemiştir. bunun karşılığında da tabi kadınında sorumlulukları vardır. Fakat erkekler günümüzde erkekliğini kaybetmiş ve doğasına aykırı davranmaktadır. bir kadını korumak şu yana dursun, kadını aşağılamaktan başka yaptıkları bir şey yoktur. günümüzde feminizm saçmalığının bu kadar artmasındaki yegane amaç erkeklerin kadını objeleştirmesinden ötürü gelmektedir. eğer erkekler kadına sahip çıksalardı bu saçmalıkların hiçbiri türemeyecekti. o yüzden lütfen kendinizi kandırıp avutmayın. gerçekler ortada.
Kavgacı arkadaslarimi daha tanımadan instasini araştıran kız arkadaşlıklarım bu dediklerine bi tarafıyla gülerdi sanırım 😂 bir de erkekleri kötülemissin, uyan arkadaşım kadın acı çekmeyi seviyor bizim toplumumuzda
okuduğunu anlamayan erkek sayısıda bir hayli yükselmiş, sayende anlamış oldum. iyi günler :)
Deliği tuttur incelik sen
İlkim sensin