Kişilik & Karakter En meşhur kadın yalanları nelerdir? Priosnrs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela en klasik olanlarından birisi “Yo iyiyim, hayır küsmedim” olanları: ) Sizce en yaygın olanları hangileri? En meşhur kadın yalanları nelerdir? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. biz karaktere bakıyoruz.. tipe bakmıyoruz.. para önemli değil.. seni seviyorum. bunlar yalan 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl "10 dakikaya hazırım" en meşhur yalanımız olabilir. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok bir şey , aslında var bir şey 😀 1 2 Yorumla Priosnrs +1 yıl Onu dediği an üsteliyorum ben biliyorum ki bir şey var😂 merakettimmişte +1 yıl üstele zaten 😀
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlkim sensin 0 1 Yorumla titlover +1 yıl Amatör erkeklere geçer o söz 😎😎😎 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
biz karaktere bakıyoruz.. tipe bakmıyoruz.. para önemli değil.. seni seviyorum. bunlar yalan
"10 dakikaya hazırım" en meşhur yalanımız olabilir.
yok bir şey , aslında var bir şey 😀
Onu dediği an üsteliyorum ben biliyorum ki bir şey var😂
üstele zaten 😀
İlkim sensin
Amatör erkeklere geçer o söz 😎😎😎