+1 yılBaba tarafım çok duygusal insanlardır. Çocuklarının üzerine çok fazla düşerler. O yüzden herkes prenses gibi davranır kız çocuklarına. Aşırı çocuklarının üzerine düşme sebebiyle şımarıklıkta peydah oluyor bazen. Farkındalık sahibi olmadan önce sürekli olumsuz düşünme sebebiyle babamın bana kötü davrandığını düşünürdüm. Farkındalık sahibi olduğumda, babamın huyuna gittiğimde el üstünde tutuyor fazlasıyla. Eğer ki sesimi yükseltirsem, o da benden fazla agresif davranıyor. Vefayı ve minneti bilirsen, prenses gibi davranılır. her şey insanın algılarında kısacası.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. En küçük prensesi olduğum için adeta bi tacım eksik oluyor. Bir dediğim iki edilmiyor. Tabii fırsattan istifade şımarıklık yapmam. Babam beni çok mutlu edince boynuna sarılıyorum. Diğer yandan prenseslik zor iş sjdjs mesela tam kötü olaylar yaşıyorum, acımı yaşayamıyorum. Babamın; ağlama prenses kızım, tacın düşer lafını hatırlıyorum. İçime gömüyorum.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabam beni düşünür herkese anlatıyor annemi suçluyor tamam annem de sorunlu ama herkese demek sorun zaten herşeyi bilse annemi daha fazla suçlucak Allah'tan bilmiyor ve anneme demiş ki tamam oğlum öyle böyle çalışıyor ama kızımın hali ne olacak
04 Yorumla- +1 yıl
Noldu annenle aranızda kötü şey mi geçti
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
Baban anneni neden suçluyor
- +1 yıl
Şu yüzden bana çok küçükken tecavüze yeltenecekti komşumun oğlu çaycı geldi kurtardı bu olay denmedi babama ve ailesiyle samimiyiz ve üstüne kuzen bana tecavüze yeltenecekti ilk uyandım kaçtım ikincide kardeşi kurtardı üçüncü de biri kapıyı açtı bıraktı sonra hep uyanıyordum sonra baya sene sonra denedi sezdim tuzağı kurtuldum ve şimdi annem bunu anladı ilk dedi kuzeni merveye değişik davranıyor sonra bende olayı yanlış anladığım için demek zorunda kaldım ve deniyor ki bir teyzem ilk olay denmesi lazımdı bu kız bu yüzden sessizdi o yüzden kuzende birşeyler yaptı işte şu var annesi duyarsa tehdit edecek çünkü kızı ona anlattı kızı inanmadı oğlu ikiyüzlü üstüne arkadaşına hakkımda iftira attı oda iki kere denedi sezdim tuzağı kurtuldum tehdit ederse annesi her şey anneme olur
Doğruyu söylemesi gerekirse prensesi hiç olmadım babam öyle duygu yüklü olmaz genelde kötü biri değil bence ama denli yakınlığı ve motiveyi hiç onda bulamıyorum genelde hep eleştiren tarafta kücüklügümden beri
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz hiç prensesler gibi büyümedik gülüm çünkü babam otoriter baskıcı asabi kuralcı bir kişiliğe sahipti bizi dövmezdi ama biz babamdan hep korkardik bizi severdi ama hiç bunu göstermezdi hep aramızda bir mesafe vardı bizimle yüz göz olmazdı babamla hiç şakalâştığım ya da saçımızın oksandığını oyunlar oynadığımızı bilmem biz öyle şımartılmadık , ama yinede babama çok düşkünüzdür asla saygıda kusur etmeyiz şu an 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim ama bu yaşta baba kız arkadaş gibi olan gezen , bir şey paylaşan kızlara hala çok imrenirim ben bu duyguyu hiç yaşamadım , ilgiiye ve sevgiye aç büyüdük hayata çok erken atıldık oyuzden olsa gerek bir erkeğin parasından pulundan değil ama sevkatinden çok etkileniyorum bir ailede baba faktörü çok önemli bunun araştırmasını yaparsan. genç kızların ya da erkeklerin yaptığı yanlışların ya da seçimlerin altında hep kötü baba figürü vardır
33 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede baba sevgisini başka erkeklerde arayan kadınları çok gördüm. Babalar kızları ile çok yakından ilgilenmeli hele şu zamanda
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi çok haklısın 👍 gerçekten öyle oluyor ama oyuzden de yanlış evliliklere yelken açıyorlar işte
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öhö öhön prensi de ekleseydin ya edoş 😒🤣
Ciddi kırılmalar olmuyor aramızda yanlış yaptığım da tepesini arttırdığım doğrudur 😂 ama genel olarak aramız çok iyidir. şu an çok uzakta ve her zaman olduğu gibi birbirimize şakalaşarak sataşamıyoruz 🥺 güreşirdik djdkdld12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. Maddi açıdan her desteği verdi. Yediğim önümde yemediğim arkamda. Ama şunu anlamadılar ki hersey maddiyat değil. Mesela şu yaşıma geldim babama bi kez olsun sarılmadım öpmedim ya da babam bi kez olsun saçlarımı okşamadi kızım diye sevmedi. Başıma bisey gelse ilk yanımda o olur ama sevgisini hiç hissettirmedi belli etmedi. İki yabancı gibiyiz evde. Hani arkadaşına gidersinde babası gelince hafiften bi çekinme olur ya aynı o şekilde babamdan çekiniyorum. Çünkü kendisi aramıza hep bi mesafe koydu. Ona layık bi evlat olamadım kendince. Ayn şekilde annemde öyle. Hep milletin kızına imrenir. Bazen gerçekten intihar edesim bile var. Kendimi fazlalık olarak görüyorum...
31 Yorumla
+1 yılPrensesi de oluyorum bazen tatlı sert konuştuğu anlarda oluyor tabiki.💚Sürekli poh pohlanmakta istemezdim açıkçası. Babamın arada tatlı sert uyarıları olmasa hatalar yapmama belki sebep olabilirdi.🌺
10 Yorumla
+1 yılPresnses gibi davrandığını düşündüğü kölesiyim. "Nönkörüm" onların tabirince. Sanki yıllardır her baba konusu açıldığında ağlayan ben değilim. Sanki okumama izin vermesi bir lutufmuş gibi konuşması, bakışları, iğrenmesi, her şeyi kırıyor. Babalar kızlarının ilk sevgisi ve ilk kahramanı olur. Benim babam ilk korkum və ilk kabusum oldu. Bana hiç vurmasa bile. Vursaydın bu kadar acıtmazdı baba.
11 Yorumla
+1 yılBabam beni evden kovmus öyle soru açmışlardı 🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Ya ben arkadaşin yanında kaldım biraz. Asil kalma sebebim sınava hazırlanmaktı. Neyse babamla aram limoni diye yansıttım galiba sitede. O da almış babası evden kovduyo çevirmiş 😂
- +1 yıl
Aklınca dalgamı geçmiş işsiz
- +1 yıl
Ailemi karıştırmasaydi bari ahdaas
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDaha çok prensesiyim hâlâ arada tabii birbirimize giriyoruz ama o benim ilk aşkım ben de onun ilk göz ağrısı
10 Yorumla Siz kadınlar Prensesler gibiydiniz baba evinde !
Biz erkekler Kraldık her yerde !
Gel gör ki ne prenses mutlu ne kral :))
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Prensesiyimm ya çok şükür , her zaman da öyle oldum 👸🏼
20 Yorumla
+1 yılBenimki bana fazla düşkün ben konusunda aşırı hassas. Adam öldürür o derece 😂 öldürmese de adam tutturur bi sağlam pataklar ama babaçkomu devreye sokmam sinirlerini gerdirtmem Ben hallediyorum o iş bende 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yıl4 çocuktan en Sevileniyim diye bilirim.
Kaç yaşında olursam olayım Hala babama danışmadan fikrini almadan herhangi bi iş yapmak istemiyorum o yüzden Prensesiyim10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBabamin prensesi olamadim erkek çocuğu oldum en son bana hadi şu buzdolabini indirelim demisti 3 kat indirdik canim babam cok sever beni
10 Yorumla
+1 yılBabamın prensesi olacak kadar samimiyetimiz olmadı. Kalbimi de kırmaz sağ olsun. Beni her konuda desteklemiştir. Klasik baba kız ilişkisi severler ama hisetmeyiz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben babama hiç kırılmadım , ablam ve kardeşim de babam hep bizi başının üzerinde taşıdı, ayaklarını öpseydim az gelirdi... o hep şefkat sevgi saygıyla yaklaştı bize.. onu çok özlüyorum (
00 Yorumla
+1 yılTek kız olduğum için belki bilmiyorum ama prensesiyim. Aramızdaki bağ çok farklı. Hala anlatır durur babam işe gidermiş yalın ayak babamın peşinden ağlar yollara düşermişim.
00 YorumlaBence her kız babasının prensesi
Ama babalar baba değilse maalesef olamıyorlar.112 YorumlaDışarıya göre prensesi gibiyim ama aile içinde asla yeterli beklentiyi karşılayamayan, ne yapsa yaranamayan kişiyim maalesef.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Babam sağ olsun bazı kısıtlamaları, yanlışları olsa da yaşadığım her zorlukta arkamda durdu. Kalbimi kırsa dahi gönlümü almasını bildi
00 Yorumla
+1 yılPrensesiyim, onu çok seviyorum. O benim ilk aşkım. Onu çok seviyorum. Allah başımdan eksik etmesin onu. O olmasa ne yaparım bilmiyorum.❤️🙏
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılPrensesi sayılmam çok ama bu sabah çiçekle uyandırdı beni. "Geleceğin annesi anneler günün kutlu olsun" dedi aşşırı mutlu oldum, ben ondan razıyım ya
00 Yorumla Babası nın prensesi olsalar dışar da kendilerini bozuk para gibi harcamazlardı.
10 Yorumla
+1 yılBabamın prensesiyim ve hep te öyle kalacağım
00 Yorumla
+1 yılBabam benim hiçbir şeyim, bende onun için hiçbir şeyim.
00 YorumlaKalbini kitiyordum sürekli hiç helallik alamadim
00 YorumlaPrensesiyim 🤗 tabii bazen kızdığı zamanlar da oluyor doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılBen erkek miyim acaba cunku babama kirilmiyorum jsbdh prensesi de degilim zaten. Umrumdışı bi varlik
00 Yorumla
+1 yılHep azarladığı ve kurtulmak istedikleri biriyim hizmetçi gibi çalıştığım halde
00 YorumlaPrensesler gibiydim ben baba evinde üzgünüm ismini hakaret sayarım
00 Yorumla
+1 yılPrensesiyim aslan babam her zaman arkamda destekcim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman kendi kendimin ya da annemin prensesi oldum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her ikisi de değilim. Yani prenses değilim ama aramız da kötü değil. Olması gerektiği kadar ilişkimiz var. Seviyorum babamı. Ama prenses olmak isterdim kabul.
10 YorumlaBabam öleli 14 sene oldu😔😔yaşasaydı prensesi olurudm
00 Yorumlaçocukken öyleydi , büyüyünce ayrılık olunca başkalarının doldurmasıyla değişti.
00 Yorumla
+1 yılPrensesi degilim, surekli laf soktugu yapmacik sevgi gosterisi sergileyen biri maalesef.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken prensestim şimdilerde de kötü değil aramız ama eski günler eski bağlar o kadar sıkı değil..
00 Yorumla
+1 yılAnneler erkek çocukları babalar kız çocuklarını daha çok seviyor gibi.
00 Yorumla
+1 yılKimsenin prensi değilim.
Kendi hayatımın imparatoruyum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılEniştesiyim sanirim enişte diyor bana:(
14 Yorumla- +1 yıl
Babanla nasıl bir ilişkin var jsjsjs
- +1 yıl
Brn buzdolabı gibi sogukmusum o yüzden arada sırada onu öptüğümde hayırdır enişte para mı isteyeceksin diyor çok kırıcı 😔😔
- +1 yıl
😔😔😔
Kraliçemin prensesiyim 💁🏻♀️
11 YorumlaPrensesim daha çok. Biraz sakallısından sksjssjsj
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen prenses değilim hiç olmadım o yüzden dimdik duran bir kraliçeyim boşverin artık birinin size prenses gibi davranmasını beklemekten
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyedeki çoğu kız gibi babası tarafından çokça kırılmış bir kızım.
00 YorumlaAnne babama bir gün of bile demedim onlar benden çok razilar hep onlar mutlu olsunlar diye onların her istediğini yaptım onları hiç kırmadım üzmedim kendimden çok fedakarlık yaptım..
00 YorumlaBen her zaman babamın prensesi oldum çünkü annem öldüğü zaman evin işlerini üstlendim
23 Yorumla- +1 yıl
@__MeLis Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Anneler gününde bunu duymak üzücü oldu - +1 yıl
Rica ederim Melis
Babasının prensesi 😊
+1 yılİkisi de değilim hatta hiçbir şeyiyim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızım var dünya verseler kimseye vermem🥰😘😍🌺🌹💐❤️
20 YorumlaBu konu üzerine pek konuşmak istemiyorum 😒
23 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim belki icini dökmek istersin
- +1 yıl
Peki sorun yok yazamadım zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılcocukluktan ergenlige kadar surekli kalbimi kirdigi icin Şu an ne kadar iyi ve sefkatli olsada yaptiklarini unutamam yinede babami seviyorum onu affettim diger insanlar gibi iliskimiz yok misal babacim diye sarilip opmem sevgimi gosteremiyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🫂
+1 yılArada kalbini kırdığı prensesiyim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek oğlu ve tek prensi 😎
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her kız babasın prensesidir.
10 Yorumla
+1 yılBaba kavramı yok hayatımda
10 Yorumla
+1 yılo kalbimi kıran kişi değil ama ben onun kalbini kıran tek kişiyim
00 Yorumla
+1 yılgenellikle prensesi ama arada bi bir şeylere olmaz diyince bile kırıldığım için değişiyor yani
00 Yorumla
+1 yılBabamla görüşmüyorum aşkım. Annemi dövüyodu ayrıldı annem ben de annemle yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç kimseyi kıskanmadım babasının prensesi olan kızları kıskandığım kadar.. Böyle babalar çok yaşasın ömürleri uzun afiyetli olsun🤍
11 YorumlaGüzel ve çarpıcı bir soru olmuş :)
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrensesiyim sandım külkedisi çıktım külkedisi en azından evlenince mutlu oldu ben o da yoktu bahtım kara
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ben babamın prensesiyim :O
20 YorumlaYaşın 32 olmuş hala prensesçilik mi oynuyorsun?
05 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar