AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Annemle arkadaş gibiyiz😌💅🏻🧚🏻♀️
Annen her zaman daim yanında mı herşeyini paylaşır msıın
Bir çok şeyimi paylaşırım ama demiyorum her şeyi🙃
Ailede tek annne mi yakınsın
Hepsine yakınımda, annemle çok vakit geçiriyorum ondan bağımız daha kuvetli🙂
Anladım yaşınız kaçtır kardeşleriniz var mı
Sorguya alınmış gibi hissediyorum😂
😂😂😂 Sorgu mu sorgu memuru değilm ailenizde bağınız nasıl sevgiliniz olsa kıskanırlar mı karşı mı çıkarlar mı
Sevgilim annemle ilişkimi niye kıskansın😂😅
Anneler Babalar hep öyledir çok kıskanç olurlar seni paylaşmaz istemezler kimseye bunu bilmiyorsun
Annem güvenene kdr temkinli olur ama babam sessiz sakindir. Asıl abilerim sorun çıkarır , ters davranırlar ilk başta ama şakalaşarak🙃🙃😌
Abiler daha sıkıntılı ama kaç abin vardır şakalaşarak mı
Üç tane var. İyi biri olduğunu anlayana kdr dikkatli olurlar ve saygıda kusur etmezler🙃
Üç tane hey maşallah üç abi sen tek toplum dört kardeşsiniz
Belli olmaz karşı çıkarlar belki
İyi biriyse ve yaşım geldiyse karşı çıkmazlar. Biraz kıskançlık yaparlar ama😅Tam bir şey diyemiyorum önceden başıma gelmedi böyle bir olay🙃
Siz Liselisiniz sanırım ama yanında görseler tepki göstermezler
Geçen abimle yengeme el salladım dışarıda gördümde, meğer arkalarında benim sınıf arkadaşım varmış ve ona el salladığımı sanıp ismimi bağırdı. Yengem abimi tutmasa abim dövüyordu çocuğu😅
😅😅🤣🤣 Dedim ya işte bunlar böyle kıskançlar ters bunlara her türlü ne yaparsan yap karşı çıkarlar senin abin evli ne işi senle olur tuhaf kaç yıllık evli peki
3 yıllık evli ve güvendikten sonra sorun çıkarmaz bence 🙃
Pek zannetmiyorum genelde olgunlar büyüklerle anlaşırsın yoksa küçüklerle
Korkutma insanı😂Kimseyle takılmıyorum tercihen🙃
Ben canavar mıyım canım seni korkutayım takılmak suçlu mu
Hayır öyle değil , abimin tepkisiyle alakalı korkuttun diye ironi yaptım🙃😅
Valla onu ben bilemem bütün aileler böyle geneli böyle sizi böyle kısıtladıkça herşeye hasret kalıyorsunuz bu iyi bir şey değil Abimin eşi kapalı m
Evt kapalı. Ama abim beni kısıtlamaz. Güvendikten sonra rahat olur 🙃Sen kıskanç abi misin?
Güven sorunu ayrı kıskançlık olması orta doğu kafasında olması ayrı sadece neyi nesi bu sorgular oda ayrı konu değilim asla Kadını kısıtlamam sen lise kaçtasın peki
Lise 12 deyim. Abim kıskançlık yapar ama kendi içinde karşıya pek yansıtmaz 🙃
Sende pek toz kondormadın Abinr ailene kısıtlamazlar yansıtmazlar hep dedin lise 12 sizin şimdi yaşlı dedelere illla ilginiz olıyordur yaşınıza göre
Abim ikinci babam gibi ondan çok seviyorum. Genel olarak arkadaş ortamındaki ilişkiler beni aşktan soğuttu pek işim olmuyor o yüzden kimseyle🙃
Evli Abin mi çok düşkün olup seviyorsun yabancı Erkekler sizi çok üzer kırar diye uzaksın
Evt evli olan daha otoriter ama yerine göre diğerleriyse daha yumuşak. Hem yaşımdan hem de dini nedenlerden dolayı uzak duruyorum denebilir🙃Neyse iyi geceler🎀
Ben sizi anladım halka açık konuşamıyorsunuz sohbetin fazla ilerlemesini mi sizin için uygun olmaz tkp edin beni konuşalım sizi yargılamadan abazanlık etmeden devam edebiliriz sizin gibi çok Kız var Jokersiz45 adlı kişiyim sizi tkp ediyorum sizde edin
Günaydın. İstesem konuşurum ama kişisel tercihim uzak durmak. Konuşmayıda kendim sevmiyorum. 🙃
Tünaydın tama da canım benim bir şey olmaz özelde daha rahat olursun o yüzden dedim yanıt çoğalıyor biri ile konuşamıyorsun abine çok düşkünsün ondan başkasıyla konışmuyorsun :D
Ya hayır isteyerek konuşmuyorum , abimde ztn saygı gösterir ama yinede sağol🙃
Orayew gelince ne değişiyor anlamıyorum neyse
İkisine de aşırı düşkün sayılmam.
Yaşa göre değişir yaşınız kaçtır o önemli
Profilimde gözüktüğü üzere 33 yaşındayım.
Yaş 33 artık biraz kopuyorr Kadın aileden pek düşkün olmuyor ama babanızdan yeteri kadar mutlu oldunuz mu güzel anılar biriktirdin mi
Evet tabi babamı çok severim ama sevgi ayrı düşkünlük ayrı.
Orası öyle ama Kızlar çok babalarına düşkün olunca şöyle şey çıkıyor mesela biri ile sevgili olamıyor ondan dedim o yüzden sevgi düşkünlük ikisi birada oluyor Babalarda çok Kızlarını yanına çekiyor din kafası ıluyor zina olmasın yok kötü yola düşmesin diye diye Kız artık düşkün oluyor öyle alışıyor siz evli misiniz
Evet annesine düşkün erkeklerde de durum aynı karşı taraftan annesi gibi bir profil bekliyor. Kimseye aşırı düşkün bağımlı olmamak gerek sağlıklı bir durum değil çünkü bence. Hayır evli değilim ama bunun babamla bir ilgisi yok.
Genel olarak söyledim sizin adınıza konuşmadım evet öyle Erkeklerde ama bu ailelerdem kaynaklanıyor kendimize çok düşkün ediyoruz bağımlı ediuyoruz ve Kızın sevgilisi olsa dahi aşırı tepki gösteriyorlar kızıyorlar Annelerde zaman zaman böyle oluyor Kızda ne oluyor diyor onlara bağpımlı oluyor ilgisizlikten herşeyden dolayı kendine bağımlı ediyorlar yeter ki başka Erkekle sevgilisi olmasın bize düşkün olsun ama bilmiyorlarr ki yanlış bu Türk toplumlu e*nsest bunu diyorum kabul etmiyorlar ve ben yalan atıyorsam kaç kez haberlerde çıktı kıza taciz tonlarca var Kızları eve neden kapatıyorlar erkek görünce kıskançlık nedir bizim kültürümüz çok yanlış ama
Anneme tabiki de 🌸
babalar kaba size geliyor
Babamı sevmem pek kabalığı vs değil mevzu
Genel olarakta yaşlı Erkekleri mi sevmiyorsun
Ne alaka
Valal öyle hissetim genel olarakta Erkeklerdne uzak mısın
babam sanırım
Neden Babacısın gerçi kız tarafı hep babaya düşkün oluyor sana iyi mi geliyor
evet babam bana iyi geliyor kafa dengi birisi beraber kelime oyunları falan oynuyoruz film izliyoruz
Anladım seni mutlu ediyor senle vakit geçiriyor aktive ediyor yaşı kaçtı Babanın oda size düşkün