AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne yaptın kim bilir bir anda bu hissi ona yaşattın. Hatayı kendinde ara.
Yaa diyosun , sorguladım başta bunu ama biseu bulamadım.
Demek ki bir yanlışını gördü ondan olur öyle şeyler
Ben yanlis yapmam en azından bilerek yapmam. Etrafımdakiler de bunu bilir.
Ozaman o kişi yanlış uzak dur
Tamam hocam emrin olur psnxosmsomsks uzak duruyorum zaten yaa, gri insandan nefret ederim. Ya siyah olucak ya beyaz.
Yani ya sari olcak ya lacivert 😂
Yaa dosmwosmkdkd pis fenerli, bizim buralarda fenerlileri sevmezler 😂😂😂
Niye sevmesinler fener ülkenin ilk takımı onurlu şerefli takım savaşta mermi tasayan fenerin bir gecmisini öğrenin
Ciddi olamazsın o kadar eski mi bu takım yaa ve savaşta herkes mermi taşıdı şimdi 😂
Tabiki geçmişini araştır GS bile fener kurdu 😂
Simdi iki ezeli düşman gibiler ne oldu aralarında da bu hale geldiler
Fener hakkıyla şampiyon olan şerefli takım GS ise hakkı yemeyi seven birtakım normal
Ben fener hakkında bi ara şikeci haberleri duymuştum. Basindakini içeri atmışlardı filan ben mi yanlış hatirliyorum
Ki benim futbolla pek aram yoktur öyle gündemi takip eden biri değilimdir, ona rağmen duydum
İşte o feto operasyonu ve fetonun himmet dusasiyla şampiyon olcak takimida herkes biliyor
Hee benim biraz gecmis gündem çalışmam gerekiyor. Bakarım. bi ara.
Bak bencede
Bu arada sen nasıl 35 sin hiç 35 gibi durmuyosun
Eee bizde gençlik iksiri var bakarsan kendine olur ama işin özü aile genetik saçta beyaz yok daha benim genetik
Guzel :)
Yani sende öylesindir eminim ama sen foto koymuyosun
Belki de abazalardan uzak durmak içindir?
Doğru olabilir bende yarı oldum böyle takilcam
😂😂😂 Bu arada kızlar da artık yerinde hiç durmuyor. Erkekler de kendini korusun
Yani diyosun ki kızlar azitmis 😂
Erkekler gibi evet.. maalesef.
Değişik insan çok ne yapabilirsin eğitim şart 😂
Karakter ve akıl şart yaa , köpeği de egitirsin ama köpek doğasında köpektir çok sinirlenirse ısırır. Yani bazılarına çare yok
Napcaz ozaman limoncum söyle bakım 😂
Bir bisey yapamayız. Onları kendine haline bırakmaktan başka. Belki en fazla uzak durabiliriz onlardan
Bence uzak durmak en iyisi böyle güzel bence 😌
+1
😌😌😌
Kim bu nasıl bi iliskin var detay bilmeden bilemeyiz
Is arkadaşım. Tanıştığımızdan bu yana 2 ay geçti. Ama cok ilgiliydi. Her dediğimi de yapıyordu hani. Etrafındaki kızlara bakmiyordu hala bakmıyor da. Uzaktan sürekli bakışlarıni yakalıyordum. Normalde çok unutkan biri iki dk önce söylediğin şeyi hatırlamaz. benimle ilgili şeyleri hatırlıyor. Ortak kişilerle muhabbetlerimize dahil oluyodu. Bunlar karsilikliydi . Yanıma da gelirdi hani. şu an gördüğü yerde yolunu değiştiriyor, başka yere bakıyor. Konusmuyo. selam sabah hiçbir şey yok
Hirsizudan adam olmazımuş uşağum ha boyle çitirundan sjsj
O ne kız dismoszmwidn
Senden sıkılmıştır yeni karı bulmuştur
Bu olabilir desem öyle biri değil
Nefret ediyorum böyleylerdinden ya
Ben de yaa
Liseden arkadaşım küstü ortada bişey yokken görüşmek istemiyorum dedi telefonda hem de erkek bide saçmalık
Çok küçük olay yani
Benim de lisede öyle bi arkadaşım vardı. En yakın arkadaşımdı bigun birden bire konuşmayı kesti , verdiği kitabı kavgayla geri aldı filan. Sordugumda nedenini de soylemedi. 1 yıl sonra diğer arkadaşımdan kıskandığı için sadece bigun kendisiyle çok vakit getirmediğim için saçma sapan konuşmayı kestiğini söyledi. Barıştık. Kız bu arada. Sonra bisey oldu yeniden mesafe koydu araya. Bu sefer sormadım. Geri geldiğinde ise ben bu sefer barısmadim. Saçma sapan seyler
Valla ya hemcinsler bile sapıtıyor karşı cinsle nasıl olacak ne saçma oldu insanlar yaaa
Bilmiyom
Belki de sen uzaklaştırmışsın Southmuşsun
Bir erkek neden soğur ki
Bunun bir sürü sebebi var yani hangi birine anlatayım ki aranızda geçmiş olan mevzular önemli tabii ki
Sebepsiz ayrılmak olmaz sor bakalım?
Soramiyoreee
O zaman boş koy inan bırakıp bırakıp giden insandan olmaz yani.
Haklısın. Ben de zaten uzak duruyorum artık. Sadece arada aklıma takılıyor neden böyle oldu ki diye.
Takılmasın boş ver öylesi dikkat çekmeye çalışıyordur emin ol.
Hmm başarılı bir girişim. Ama dikkat çektiğinin farkında değil. Çünkü ayna gibiyim ona karşı bu aralar. Uzaksa uzak duruyorum.
Neyse takilmiycam benden değerli değil ne de olsa
Seviyorsan yazarsın yani. Netice olarak insanız yani duygularımızla bir noktada hareket etmeliyiz
Ben bu çocuktan hoşlanmaya başlamıştım, bu hareketlerinden sonra bu hislerimin azaldığını görebiliyorum. Arada böyle. jste neyse yaa. Kendi bilir.
Daha önceden ilişkiniz oldu mu
Hayir ama olucak gibiydi. Birbirimizi görünce istemsizce gülümseme beliriveriyodu ikimizin de yüzünde. Etraftakiler bile sürekli bize bakiyodu. Fark ediliyordu.
Ne diyelim kismet Allah büyük yani önümüzdeki maçlara çaylara bakacağız artık.
Ben bi süre hiçbir şeye bakmiycsm onu biliyorum da.. neyse
Bence insanlara güvenlisin netice olarak hayat devam ediyor. Hasan olmaz Hüseyin olur diyelim hesabı hayat devam ediyor çünkü
Güveninceboyle oluyor işte. Ben stabil kalmayı seviyorum. Dalgalı bir duygu durumu istemiyorum
Konuşmayı denedin mi
Denedim. Gördüğü yerde yolunu değiştirip, başka başka yerlere gittiği ve yanına yanastirmadigi için başarısız oldu tabiki de
Neyse sen oluruna bırak üsteleme fazla kendini bişey sanmasın
Ustelemiyorum. Kimsenin egosunu yukseltemem.
Uzaklaşası var
Saka yapiyosun hiç anlamadim mdowmsod
Sevmediği için
Öyle yapıyor
Ama böyle değildi en başında. Çok ilgili, çok kibar, çok yakındı.
Senden sogumuş
Yaa neden işte ben de anladım sogudugunu
Bıkmış olabilir
Biz ne bilelim
Ben de bilmiyorum. Sen çok yakın olduğun bir kızdan neden aniden uzaklasirisnnmesela
Kızın davranışları sözleri incitmiştir beni ondan soğurum
Karşı taraftan ne beklersin düzeltmesi için? Somut örnek?
Ben kendi adıma söylüyorum düzeltemez kimse kendini ne yaparsa yapsın bir daha eski samimiyeti bende bulamaz
Peki tamam
Sebebini ona sor
Beni gördüğü yerde yolunu değiştiriyor, kafasını başka yöne çeviriyor. Asla konuşmaya fırsat vermiyor. Ve hep uzakta. Yanına gitmeye kalksam anlayip başka başka yerlere gidiyor gözden kayboluyor. İs arkadaşım aynı zamanda. Ve cok ilgiliydi bana karşı. Birden böyle olması garibime gitti açıkçası.
Soğumuş olabilir
Bisey değişmedi ki? Aniden ne sebeple soğumuş olabilir bilmiyorum
ya da başka biri vardır..
Olabilir..
Iyi olmus
Biri seni kızdırmış, benden niye cikariyosun ki? Djsjejskd