EŞİMLE ESKİSİ GİBİ ANLAŞAMIYORUZ?

Eşimle çok severek İstanbul'da evlendik. Sakarya’da hayvancılık işi yapmak istediğini söyledi annesi ile 15 gün 15 gün anlaştılar benimde doğum yaptığım zamana denk geldi çok bir şey diyemedim bi anda kendimi Sakarya’da köyde buldum. Şimdi çok sıkılıyorum İstanbul'a dönelim diyorum annesi buraya gelmek istemiyor. Bende burada yaşamak istemiyorum eşim de arada kalıyor. Hayvancılık için çok para harcandı onu da bırakamıyor. Ama benimde sabrım taştı küçücük bebekle sobalı dağın başında evde vakit geçirmeye çalışıyorum. Birde bu süreçte ananesi dedesi sık sık ziyarete geliyor akrabaları eşimi işleri çakınca (musluk tamiri vs.) evlerine çağırıyorlar. Gitme seni kullanıyorlar dediğim zaman kavga ediyoruz. Hiç arkadaşım yok onun çevresi burada olduğu için o halinden memnun. Sık sık oturup benimle dertleşiyor beni anladığını ama elinden bir şey gelmediğini anlatıyor. Ama ben çok sıkıldım bu bir boşanma sebebi değil o sebeple boşanamam ki çok sevdiğim biriyle evlendim benim için daha da zor. Ama ne yapacam bilmiyorum sizce çok mu abartıyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada dedesi dayısı etrafındaki herkes sürekli iş buyuruyor hayır diyemediği için her yere koşturuyor. Ben yorulmuyorumm evet ama onu bu halde görünce uyarmak zorunda hissediyorum uyarınca da kavga çıkıyor
EŞİMLE ESKİSİ GİBİ ANLAŞAMIYORUZ?