İLGİSİZ UMURSAMAZ KOCA?

3 yıllık evliyiz 2 yaşında çocuğumuz var sabah işe gider akşam eve gelir o sürede aramaz işi düşmediği sürece. akşam eve gelir naber nasılsın günün nasıl geçti faslı ve bitiş tv izlemeler başlar kadın bekler sirnassin sohbet etsin şakalar olsun hee bu arada evli ve bebeli olabilirim ama hala bakımlıyım saldım çayıra mevlam kayıra demem neyse ben sorular sorarım cevap verir ben konuşmak isterim sırf adı cevap vermek olsun diye biseyler der hep mi böyle hayır değil ama % çoğunluk bu tip bir adamdır kendileri sonra kadın dırdırcı şikayetçi tripci oluyor bunlar hüsnü kuruntu gibi geliyor bay çok bilmişe. Ona gore hayat çalışıyorum sana çocuğuma bakıyorum neyiniz eksik vs vs klasik cevaplar ama kadınsın sadece yatakta hatırlanmak istemiyorsun gün içerisinde de akşam yanyanaykende hatırlanmak şımartilmak ilgi istiyor sonuçta her dakika benimle ilgilensin demiyorum ama istiyorum yatma vakti beni hatırlayınca bende arkamı dönüyorum kusura bakma. Fikirlerinize ihtiyacım var ! Birde ben tavır aldiğimda Sen bilirsin moduna giriyor ya o zaman haktır sana diyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birşey daha sevgi biterse aldatma olursa boşanmalar olur. bazı şeyler yıkılmaz tamir edilir adi sirf yazmak olsun diye yazmayın lütfen.
İLGİSİZ UMURSAMAZ KOCA?