Üniversitede erkekler birlikte olduğu kızları birbirlerine anlatıyor mu cidden?

Az önce böyle bir yorum gördüm burada sormak istedim var mı olabilir böyle bir şey yoksa sallamasyon mu?👇🏻👇🏻👇🏻

"""""Bizim dis hekimligi fakultesinde vardi bundan. asistan oldu diye havalarda gezen bir arkadas; goturdugu ogrenci hanim kizimizi gotundeki selulite kadar anlatmisti tum sinifa. hatta citayi bir tik daha yukselterek; stajer kizimiz onu arkadaslarinin yanindayken aradigi zaman “pff bunu da s*kmekten biktim” diye sikayet ediyordu. sonra ne mi oldu? kiz mezun olunca, dis hekimliginin en cok para kazandiran dallarindan ortodontiyi kazandi. e tabii bizimki biraz para sevdalisi durur mu; elaleme rezil ettigi kiza bir keskin bir u donusu. simdi evliler. kizin durumdan haberi yok. halbuki ortodontiyi kazanmadan once baska uzman arkadaslara yazislardaydi simdiki kocasi. adam sonra bakti ki cebinde onu ugrastirmayacak bir uzman var; sikilsa da s*kmeyi tercih etti heralde. arkadas cevresi de pek yadirgamiyor, sanirim bi ben yadirgiyorum yillardir. hizimi alamayip sozluge yazdiigma gore.. neyse; boyle seyler yapacaksaniz dikkat edin. tukurdugunuzu yalamak zorunda kalabilirsiniz."""""""
Üniversitede erkekler birlikte olduğu kızları birbirlerine anlatıyor mu cidden?