Hakaret davası açmalı mıyım?

Ben yurtta kalıyorum dün akşam yemekhaneye indim eskiden bizim odamızda kalan merve adında bir kız vardı kız erzurumlu ailesi sıkı burada açıldı ve tabiri caizse kötü kadının yapmayacağı şeyler yapıyor erkekler her neyse bende kızlar merve açılmış diye bunu çekip kızlar grubumuza atıcaktım sonra arkamda bir kız oturuyordu önceden benimle çamaşırhanede sözlü tartışma yaşamıştık ama o kız da doğulu ve belli halinden fena bir kız yurtta bunların bir sürü olayları var beni görmüş geldi sil dedi kızın poposunu çektin ben de durumu anlattım hakkın yok dedi sildim sonra asansör de geldi herkesin içinde saçını yollarım yurda rezil ederim seni dedi sonra bir katta indi ve gel dedi kavga etmek istedi ama ben kavgacı bir insan değilim benim katıma geldi sonra tartıştı falan bende kötü bir insan değilim ben dedim sonra bunu anladım falan tamam dedi namus falan dedi bunu o kıza da demiyorum haberin olsun falan diyip gitti sonra demiş gece merve bir sürü kişisel olacak şekilde hakaret etmiş yazmış bende ss aldım cevap bile verdim kötü bir niyetim yoktu bu aşikar ve insanların dedikodusunu herkes yapıyor gelmiş bana namus bekçiliği yapıyor bugün memurun yanına gidicem ve yazdıklarını göstermeyi planlıyorum anlatıcam ve herhangi bana zarar durumunda dava açacağımı söyleceğim
Hakaret davası açmalı mıyım?