Ablam diyorum ama üvey ablamın kızı kendisi ama annem 2. Evliliğini yaptığından beri hep birlikte büyüdük. Ben ondan 6 ay büyüğüm sadece.
neyse biz çocukken çok yakındık fakat üvey babamın vefat etmesi, onun bize yakın oturmaması falan derken biz birbirimizden baya bir süre uzaklaştık. şu an 25 yaşındayım 1-2 senedir tekrar görüşüyoruz konuşuyoruz. neyse bana ben hayatında yokken olanları anlatmaya başladı. İşte 17 yaşında erkek arkadaşı tarafından uğradığı cinsel istismar olsun sonrasında gelişen şeyler.. zaten ilk burada şok oldum. idrak edemedim. Kabul edemedim ama o takmıyordu belki uzunca bir süre toparlanamadı ama şu an gayet keyfi yerinde. neyse o süreçten sonra hayatına giren çoğu insanlar birlikte olmuş. Yine buna da saygı duydum. en son ise dedi ki bir gün çok içmiştim arkadaşında kalmış sonra işte mahallesen okul arkadaşı varmış konuşuyorlarmış. Onu çağırmış sanırım barlara gitmesi ve oralarda eğleniyor olması arkadaşına sorun olarak yansımış. sabaha kadar onunla oturmuş. Sonrasında tekrar görüşüyor ve arabada birlikte olduklarını söyledi. bende bu sefer kızdım şamar oğlanına çevirdin kendini dedim. ailen duyarsa ne olacak dedim. sonrasında ise teacüze uğradığı kişinin ona ulaştığını sen benimsin eninde sonunda yine benim olacaksın gibi cümleler kurduğunu söyledi. bende bu sefer dedim ki gel dedim ailene yine söyleme ama ablama söyleyelim ( küçük ablama ) dedim benim bir derdim olsa ilk ona giderdim. teyzeni sen biliyorsun dedim gel ona anlat bunları sana bir yol göstersin. yok dedi kimseye söyleyemem bir sana anlatıyorum. üzgündü ama bugün baktım yine saçma sapan instagram hikayeleri paylaşıyor , canlı yayınlar açıyor falan..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yalan olabilir. Akil sağliği yerinde değil bence. Ayrica emin ol kucukluğunde cinsel istismar yasayan biri sonrasinda bu kadar cok birliktelik yasayamaz. İster istemez travma olur. Erkek görmek istememesi lazimdi bir süre. Normal değil. Yalan olabilir
Evet bir süre atlatamadığını söyledi sonra bir nişan süreci oldu hayatındaki kişiye anlatmış nasıl anlatmış bilmiyorum biz o dönem ablamla ve onunla konuşmuyorduk ailecek.
Neyse sonrasında bildiğim o süreçten sonra ilk defa tekrar nişanlısıyla birlikte olmaya başlıyor rutin olarak birliktelik var mıydı yok muydu bilemem. Nişanlandığında da 19 -20 yaşında falandı.
Sonra nişan attı ve bir süre onun yasını tuttu.
Sonra başka başka ilişkileri olduğunu öyle yarım yamalak ablamların yanında anlattığı kadar biliyordum.
Konuşmaya başladığımız dönemde ise sevgilisi vardı yine hatta onu saha detaylı anlatmıştı ve sonradan öğrendim ki onunla da cinsel birlikteliği varmış rutin bir şekilde hatta.
Bu arada yalan olamaz diye düşünüyorum çünkü sevgilileriyle birlikte çekildikleri fotoğrafları gösteriyordu. Hadi sevgili olursun ve cinselliği de katarak ilişkini sürdürürsün onu anlarım ama hayatında bile yer almayan insanlarla birlikte olmasını anlayamıyorum. Sonrasında ise işte o kişinin yıllar sonra ulaşmış olması tehditvari konuştuğunu söylemesi içimi cız ettirdi. Yine bu da yalan olamaz. Üstünkörü de olsa mesajları gösterdi.
Kım kım karısmıs ama ozetle senın yapabılcek bıseyın yok kaldırabılcek basıt bısey degıl cozumu bu sekıkde bulmus kendı ıstegıyle olunca yok sayabılcegını dusunmus, kendı hayatı en fazla zorlamanla olacaksa terapıye gıtmesını saglayabılırsın
Terapi alıyordu aslında ama terapisti canın ne istiyorsa onu yap demiş ve online görüşme yapıyorlardı ve terapistine akradaşı gibi davranıyordu açıkçası bu da hoşuma gitmedi.
Hatta en son anlattığından sonra dedim ki sana başka bir terapist bulayım ama yüz yüze git. Arkadaşınmış gibi de olmayacak biri olsun.
O istemedi.
Ben yarın bir gün başına bir sürü olaylar gelir diye endişe ettim.
Bir de yaptığı şey zina sonuçta.
İsteğiyle bile olsa her ay başka biriyle birlikte olunmaz.
Birinin adını o ay duyuyorsam diğer ay duyamıyorum bile.
Bir de üstüne evlenmek istiyorum ilişkilerim dikiş tutmuyor diyor.
Bende kızdım yani sen evlenmek istesen böyle davranmazdın dedim.
Sonra zaten benim söylediklerim ona bu sefer ters gelince konuyu kapattırdı.
Hani bakınca bende başıboş büyüdüm annem saf bir kadın ama benim tek farkım çevrem yoktu biraz daha içine kapanıktım. Şimdi bende evlilik arefesindeyim kafamda her şey uçuşuyor gibi.. kimseye de anlatamıyorum
Ya kılıf buluyo ya da cıddı manada psıkolpjısı bozuk profesyonel bı terapıstın canın ne ısterse yap demesı kadar ımkansız bu durum cunku. Yalan soyleme ıhtıyacı hıssetse bekaret konusunda bunu sızınle bu yuzden paylasmıs olma olasılıgı yoksa kendı hayatı karısmayın cocuk degıl
Ya peki olaylar patlak verirse ve ben de biliyor konumunda olup başımı yakmaya çalışırsa.. annesi öğrense herkesi sorar soruşturur.
Diğer ablalarım öğrense ilk yine bana sorarlar biliyor muydun diye..
sadece omuzlarıma bir yük bıraktı ve ben bu yükten hem iğreniyorum hem de için acıyor bir yandan.
Bunu senın bılıyo olman senı suclu yapmaz bılsen soylesen nolacaknonun hayatı onun kararı, yanı olay sana neden patlasın sen bılıyodun demedın denılecek sey degıl bu belkı dıgerlerıne de dedı bunuda bılemezsın
bence halinden gayet memnun hoşuna gidiyo
Bir insan bu halinden nasıl memnun olabilir ya aklım almıyor. Yarın bir gün evlense neredeyse tüm tanıdıklarıyla birliktelik yaşamış olarak nasıl gezecek dolaşacak eşiyle..
birileri laf etmeyecek mi eninde sonunda..
hadi bu dünyayı geçtim bir de bunun öbür dünyası var.
Her önüne gelenle birlikte olmak nedir yahu..
lise zamanında arkadaşım vasıtasıyla bir sevgili yapmıştım Tekirdağ dan beni görmeye gelmişti. Her buluşmada arkadaşımı götürürdüm. 2. Buluşmadan sonra ise ayrıldım.
Sebebi de cafe de otururken öpmeye çalışması ve bacağıma dokunmak istemesiydi.
Belki sevgililikte öpüşmek normaldi ama ona bile tepki vermiştim
haklısın seni anlayabiliyorum bende senin gibi düşünüyorum ama bazıları bu durumu sen ve benim gibi karşılamıyor tip 1 senin tanıdığın bu kişi belli ki istemeyerek de olsa bir şeyler yaşamış ama bu durum onu gerçekten rahatsız etseydi bir yolunu bulur şikayetçi olurdu ama o aksine yolu açıldığı için devam etmiş ve bu ona yemek yemek gibi doğal bir ihtiyaçmış gibi gelmeye başlamış belli ki yapmaya da devam eder büyük ihtimalle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!