Ablamın kızının anlattıklarını nasıl hazmedebilirim?

Ablam diyorum ama üvey ablamın kızı kendisi ama annem 2. Evliliğini yaptığından beri hep birlikte büyüdük. Ben ondan 6 ay büyüğüm sadece.
neyse biz çocukken çok yakındık fakat üvey babamın vefat etmesi, onun bize yakın oturmaması falan derken biz birbirimizden baya bir süre uzaklaştık. şu an 25 yaşındayım 1-2 senedir tekrar görüşüyoruz konuşuyoruz. neyse bana ben hayatında yokken olanları anlatmaya başladı. İşte 17 yaşında erkek arkadaşı tarafından uğradığı cinsel istismar olsun sonrasında gelişen şeyler.. zaten ilk burada şok oldum. idrak edemedim. Kabul edemedim ama o takmıyordu belki uzunca bir süre toparlanamadı ama şu an gayet keyfi yerinde. neyse o süreçten sonra hayatına giren çoğu insanlar birlikte olmuş. Yine buna da saygı duydum. en son ise dedi ki bir gün çok içmiştim arkadaşında kalmış sonra işte mahallesen okul arkadaşı varmış konuşuyorlarmış. Onu çağırmış sanırım barlara gitmesi ve oralarda eğleniyor olması arkadaşına sorun olarak yansımış. sabaha kadar onunla oturmuş. Sonrasında tekrar görüşüyor ve arabada birlikte olduklarını söyledi. bende bu sefer kızdım şamar oğlanına çevirdin kendini dedim. ailen duyarsa ne olacak dedim. sonrasında ise teacüze uğradığı kişinin ona ulaştığını sen benimsin eninde sonunda yine benim olacaksın gibi cümleler kurduğunu söyledi. bende bu sefer dedim ki gel dedim ailene yine söyleme ama ablama söyleyelim ( küçük ablama ) dedim benim bir derdim olsa ilk ona giderdim. teyzeni sen biliyorsun dedim gel ona anlat bunları sana bir yol göstersin. yok dedi kimseye söyleyemem bir sana anlatıyorum. üzgündü ama bugün baktım yine saçma sapan instagram hikayeleri paylaşıyor , canlı yayınlar açıyor falan..

Ablamın kızının anlattıklarını nasıl hazmedebilirim?