Bu yöneticilerin kıskanıp çekememezlik yapmasını ne yapacağız?

Bence var ya kesin beni kıskanıyor.. 😆 Geçen bir şey sordu, o esnada cevap veremedim çünkü biz çalışırken başka yerlere bakamıyoruz, müşteriyle ilgilenmek zorundasın sadece. Sonra işim bitince ayağa kalktım cevap verdim sorduğu şeye bakmadı bile. Sonra dedim ben geldim buraya kadar yüzüme bile bakmadınız. Benim böyle dememden rahatsız oluyormuş çünkü insanları görmezden gelen birisi değilmiş. Eğer görmezden gelmemiş olsaydınız neden böyle bir şey söyleyim ki dedim. Bir de bana tartışma çıkarma amaçlı konuşuyorsun diyor. Bir yöneticinin böyle konuşmaması lazım, ben neden tartışma çıkartayım seninle? Sağdan soldan benim hakkımda olumsuz dedikodular mı duyuyor acaba?

Hem ekibindeki insanlarla ilgilenmesi gerekiyor hem de diğer işlerini yürütmesi gerekiyor. O zaman yapamıyorsan bu işi yapma, değil mi? Yapabilecek birisi gelsin.

Daha önce de görmezden geldiği olmuştu, bir de eliyle yüzünü kapatıp arkasını dönmüştü, içimden dedim yüzünü kapatarak saklamamazsin seni gördüm 😅 bir kaç kez ismini söyledim, öyle döndü.

Serviste giderken de insanlar onun arkasından konuşuyordu, dedim gerçekten çok yoğundu, onun da bir alışma süreci var, elinden geleni yapıyor. Öyle arkasından da konuşturmadım, hoş degil.

İnsanlar neden başkalarını görmezden gelirler? Silik bir karakter miyim? Moralim bozuluyor gerçekten..

Bu yöneticilerin kıskanıp çekememezlik yapmasını ne yapacağız?