Ben 26 yaşımda olmama rağmen daha ne evli nede nişanlı değilim, sevgilim bile yok. Annem bundan çok rahatsız oluyor çok üzülüyor, senden küçükler bile hepsi evlendi, artık seninde hayatında biri olmalı diyor.
Uzun süredir görücüler geliyor ancak hepsi benden en az 9-10 yaş veya dahada büyük. Arkadaşlarım hepsi kendi yaşıtlarıyla evleniyor, nişanlanıyor. Annemin ısrarı yüzünden bir kaç tanesiyle görüştüm tanıştım ancak hiçbir şey hissetmedim, beğenemedim. yine görücü geldi, ailesi gençler kendileri görüşmeli tanışmalı dedi. Ben görüşmek istemiyordum annem ağladı çok ısrar etti diye görüştüm tanıştım ama beğenmedim. Benden 10 yaş büyük, yani yaşlı birazda hemde biraz geri kafalı modern bir insan değil. Annem çok kızdı, niye beğenmiyorsun, nesini beğenmedin adam çok yakışıklı diyor ama ben onu yakışıklı da bulmuyorum elimde değil. Israr ediyor, onu övüyor hep yanımda dinlememe rağmen.
yine sordu, niye evet demiyorsun bende dış görünüşünü beğenmediğimi ve onu sıkıcı bulduğumu dedim. Tamam o zaman görücüyle evlenme ama kendin de bu zamana kadar biriyle tanışa bilirdin, ben asla karşı çıkmazdım böyle şeylere ama kendinde bulamadın.
Bu zamana kadar başka görücü dışındada beni sevdiğini söyleyen şans vermemi isteğen erkekler oldu ama hiçbirini tam anlamda yani hem dış görünüşü, karakteri, maddi durumu tarzı beğenmedim. Benim beğendiklerim de oldu ama onlarda bana bakmadılar.
Annem Evlenirken dış görünüşte zenginlikte yaşta önemli değil diyor ama benim için önemli sevmediğim biriyle evlenip sonra kocamı aldatmak istemiyorum. Benimde karşıma aynı zamanda hem dış görünüşünü, tarzını, karakterini, maddi durumu uygun birisi çıkacağına inanıyorum. Ama annem o zamanda çok geç olucak ya da öyle bir insan hiç olmayacak, ben evde kalmana izin vermiycem diyor. Şimdide başka bir erkek vardı onunla da görüşmüştük beğenmemiştim onunla yeniden buluşun sen saçmalıyorsun akıllı değilsin, beğeniyorsun sadece naz yapıyorsun sen onunla nişanlanacaksınız diyor. Onun annesiyle konuşuyor. İstemiyorum desemde dinlemiyor, anlamıyor çocukta yine yazıyor ve kabul etmeme rağmen arkadaşlık isteği atıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer