Güncellemeler
+1 yıl
ya da mesela sapık mesajlat atıyor fotolar atıyor istiyor teklifler yapıyor çoğu erkek hangi birini şikayet edeceksin...
defalarca aylarca yıllarca size mesaj atan ya da ilk sohbetlerde konuşmalarda buluşmalarda eve çağıran cinsel soru soran ya da sizi zorla öpen sarılan elleyen taciz eden erkekleri hiç polise şikayet edip dava ettiniz mi. ben yaptım ama hiç ceza almadılar en fazla uzaklaştırma. ondan kadınlar hep güvensiz yani erkeklerin taciz ve zorlaması hep toplum tarafından hak gözüküyor. hele de mesela flört veya sevgiliyse tecavüz bile etmeye çalışsa kadına aman görüşmeseydin evde başbaşa kalmasydın denmesi saçma. evlensek bile adam bize istediği zaman dokunup taciz edemez ne münasebet çok iğrenç korkunç bir dayatma yani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok üzülüyorum ağlıyorum siz zarar görünce kalbim parçalanıyor dayanamıyorum artık bu kötü dünyaya of yaaa 🥹🥹🥹😭😭😭😭😭💔💔💔😭😭
Yapamıyorsun Çoğu durumda
Evet baksana hergün çocuklara tecavüz ediliyor hiçbir ceza almıyorlar beni elledi mesaj attı ısrar ett desem hiçbir boj olmaz bence.
Zaten sessiz kalinilmasi bu yuzden
Evet hiçbir sonuç yok mobbing de öyle.
O yüzden yaşadığımız travmalar ile kaliyoruz
Evet öyle valla kötü.
Ne diyebilirim ki😓
Ceza alır karşı taraf
Alıyor mu cidden ben hiç uğraşmadım çünkü. Keşke uğraşsaymışım o zaman o kadar taciz eden oldu.
Peki bişey sorcam cezanın miktarı sanal veya reel olarak değişiyor mu mesela burdan bi kıza atılan sapık mesajın cezasıyla yüz yüze gidip laf atarak konuşmak aynı mı bence reeldekinden daha çok ceza gelir
@tutucugenç bana yolda laf atan herifler oldu da onu nasıl kanıtlıycan millet çükünü açıp gösteriyor da ceza alamıyor bu boo ülkede.
Doğru mesaj kanıtlı oluyor o zaman mesaj atan ceza alır mutlaka
Peki burdan atanlar ceza alır mı burayı ciddiye alırlar mı acaba
@tutucugenç yok akmıyor bence ben gitmiştim karakola hiç takmadılar bile. Ama bi adam vardı konuştuğum biri ölmüş anneme küfür ediyor diye dava etmeye uğraşıyordu ama bi bok olmaz bence. Sonuçta sosyal medyada ohooo herkes neler yazıyor atıyor.
Kişinin profili açıksa bide resim varsa anca öyle bulunur
Gizli üye olarak biri sapıklık yapsa nerden bulunacak uğraşmazlar
@tutucugenç evet öyle
Sosyal medyadan sapıklık yapanı şikayet edince sonu ne oldu mahkemeye mi gittiniz
Yok mahkemeye gitmedim polise verdim de sonra korkup sustular mahkemeye vermedim.
Uğraşmadım bela olmasınlar diye sonuçta siciline işletsen birinin o da kinlenip bela olabilir yani.
Ama polise şikayet edince olay zaten mahkemeye gidiyor ki
Polis savcılığa adliyeye gönderiyor demek ki polisler bulamamış şikayet ettiğin kişiyi bulsalar çünkü mahkeme açılırdı
Yooo telefonu ad soyadı vardı bulurlar isteseler. Dediler işte savcıya gönderelim mi dava açmak istiyor musun dedi ben de neyse ya uğraşmayım b daha rahatsız ederse yaparım dedim onlar da aynen bizde dosya var bi daha rahatsız ederse gelin yapalım dedi. Etmedi bi daha zaten rahatsız.
Böyle mesaj atıp ya da sosyal medyadan fake veya birçok profille aylar yıllarca reddedilmesine rağmen takip eden istek atan mesaj atıp rahatsız eden erkekler ceza alıyor mu çünkü öyle mal çok var.
Polis dava açmak istiyor musun diye sormaz ki onlar gelen şikayetlerde şahsı bulup ifade alırlar sonra dosyayı savcıya gönderirler mahkemeyi de savcı açar adliyeye gönderip falan