annemin benim hakkımda şikayetleri var ev içinde çok konuşuyormuşum huzursuzluk çıkarıyormuş ama annem beni zıt bellemiş normal konuşmama bile bir şey diyor herkes çok konuşurken benim çok konuşmam onun gözüne takılıyor ve bana diyor evde durma sen başka eve taşın bizle yaşama gibisinden konuşuyor zoruma gidiyor ve küsüyorum ona konuşmuyoruz bu durum neden oluyor sizce ben kendisine bir psikiyatriye gidip orada çözüme ulaşalım diye teklif ettim hep lafı geçiştirdi tamam veya hayır demiyor cevap vermiyor psikiyatri ye benim hakkımdaki şikayetlerini söylesin benimde ona karşı şikayetlerimi söyliyim psikiyatri karar versin kim haklı kim haksız sizcede mantıklı olmazmı bu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence sevmediği içindir
ya da eşek kadar adam olarak ayrı eve çıkabilirsin
gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın
ayrı eve çıkma durumum olsa 5 dakika durmam zaten
buraya dertleşmek için yazdım sizin yazdığınız hoş değil şikayet ediyorum yorumu
Ben ayrı eve çıkabildiğinizi ama çıkmadığınızı düşündüm eğer böyle bir durum yoksa siz haklısınız. Şikayet edebilirsiniz hakkınız.
yok zaten öyle bir durumum yok ama zoruma gidiyor sizce doktora gidip kimin haklı ve nasıl davranması gerektiğini öğrenmemiz doğru değil mi
Bazen aileler böyledir siz haklı olsanız bile bu tartışmanın duracağını sanmıyorum ailenizin ilk başta ne düşünerek sizi istemediğini bulmalısınız. Belki bu konuyu nokta atışı bir şekilde söyleyip vicdan yaptırırsanız bir çözüm olabilir
konuşmaya gelmiyor işte doktora gidelim diyorum bende bunun için onunla konuşsun ben kendimi doktora anlatıyım oda benim hakkımdaki şikayetlerini dile getirsin
Bir anne olarak böyle şeyler söylemesi sana üzücü
bilmiyorum cidden böylemi istiyor ama canımı acıtıyor bu gerçekten bunu dilede getiriyorum bana böyle konuşma diyorum her seferinde tekrar tekrar böyle diyor bana hep laf çarpıcı zoruma gidecek şeyler vs bende artık konuşmamaya karar verdim hatasını anlayana kadar sizce doğrumu yapıyorum
Evet doğru gibi, baban nerde?
babamda evde ama o yokken diyor genelde bunları bana ben çalışmıyorum şu an kafama yatan işi bulamıyorum ve iş bul bul diye diye beni zorluyorlar ben kafama yatmayan bir işte neden çalışayımki sen çalışırmısın istemediğin ve kafana yatmayan bir işte
Yok çalışmam ama böyle yapıyorsa belki çalışıp ayrı eve çıkarsın hem değerini anlar
bir anlık sinirlemi dicem ama bendede hatamı var ben konuşunca onlara batıyor ben konuşmayı seviyorum çok konuşuyorsun diyorlar kardeşimin bana karşı saygısız haraketleri var ve bu bana koyuyor çok bu durumdan dolayı kavga ediyoruz sürekli kardeşimle saygısızlık yapıyor konuşma tarzı felan ben sanki onun abisi değilim o benim ablam gibi davranıyor hiç takmıyor beni abi olarak görmüyor öyle alıştırdılar bende diyorumki kardeşimin konuşma tarzı ve beni abi olarak görene kadar bende size karşı tavırlarımı değiştirmicem
Sen yine de çok kavgacı yaklaşma bak gayet aklı başında yazıyorsun, belki biraz daha az konuşursun. Üzülme düzelir
hayır beni abi olarak görmüyor ya kardeşim bu duruma benmi getirdim ailem onu nasıl alıştırdıysa buna müsade ettiyse bu yüzden bu hale geldi
boş ver kendi bilir
ama zoruma gidiyor işte belkide insanların psikolojisi durduk yere bozulmuyor ben ilaç kullanıyordum takıntılarım için bir tartışma olduğunda bunu öne atıyor annem hemen sen niye ilacı bıraktın diye sanki ilaç beni daha düzgün bir insan yapacak ilacı bıraktım kendime geldim ama kimse durduk yere delirmiyor bazı şeyler yaşantılar onu bu hale getiriyor
Mesaj kutunu acarsan sana yazabilirim
mesaj kutum açık diye biliyorum takip et bende edeyim öyle yazabilirsin
Tamam
Yazarmisin Xper yetmiyor
Psikolog hakim mi? Anneni üzme. 5 aşağı konuş.
5 aşşağı derken üzmüyorum ki zaten o bana çok kırıcı konuşuyor zoruma gidiyor bunu söylüyorum ona ama devam ediyor konuşmaya
Doktor tavsiyesi önemli tabi.
bana kırıcı konuşuyor sonra ben konuşunca alınıyor ben kırıcı olmak istemiyorum ama kendisi ağzına geleni söylüyor ne yaptığını bilmiyor nasıl davranacağını doktor ona öğretsin diye götürmek istiyorum ama gelmeye niyeti yok diyorum neden yüzleşemiyorsun ses yok
Annedir be kardeşim, alttan al saygı duy inan daha iyi olacak.
annedir ama ağır sözleri alttan alamıyoruz çok iğneleyici konuşuyor ve koyuyor bu bana içimde birazcık çalışma isteği varsada birşeye hevesim varsada heves felan kalmıyor zaten psikolojik sorunlarım var bana bir şey söylememeleri gerekiyor sorunlarım geri gelmemesi için
Geçmiş olsun.
her seferinde söylüyorum bana laf çarpıcı konuşma diye ama her seferinde aynı benim gerçekten üzüldüğümü anlamıyormu ne ya doktora onu nasıl götürebilirim doktor konuşurmu onla bana nasıl davranması gerektiği ile ilgili
Anneni üzme nolursa olsun
annemi üzmüyorum ya o beni üzüyorsa o nolcak
Salla gitsin
öyle olmuyor işte koyuyor bazı sözleri
Annene saygisizlik yapip üzme
saygısızlıkmı yapıyorum istemeden bilmiyorum ama nasıl davranayım ona karşı
Her şeye okey de haklisin de ölünce KESK’e demrmek için kaybedince anlarsin değerini
bişe dicem anneme eskiden yaptığım ve çıkarttığım borçlar için çok kafama takıyorum napmam lazım her gece düşünüp ağlıcak gibi oluyorum geçmişte bir hata yaptımda
Şimdi ödemesini yap hellik al
şu an durumum yok işe girince anca