Bence çoğunuz parası yoksa benimle ne işi var diye düşünüyorsunuz :)
Cevabın nedir?
+1 yılBu kılıtleme olayı farklı bir olay kardeşim kilitleyen adam sureklı kılıtler para olamama ya da o gun ıcın para bulamama durumu vardır ve herşey net olan bir ilişkide erkeğin o an parasının olmadıgını soylemesi normal ve benımde 3-5 sefer boyle durum olmuştur o gün sevgilimin harcamaları yaptıgı falan olmuştur ama elım ılk musaitleştiği andada ona güzel bir hediye almışımdır jest olarak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şahsen ben yerin dibine girerim hesap ödetiyorsam.
1 kere başıma geldi Allah tekrar vermesin.
Asla yanımdaki bayana hesap ödetmem, kim olduğunun önemi yok.
Asla sömürücü dişi sülüklere ki onlardan piyasada çok var asla taviz vermem. (onlara kadın demek kadınlara haksızlık olur).20 Yorumla
+1 yılaçıkçası gidilen her yerde hesabı erkeğin ödemesi çok adaletsizce. o da öğrenci neticede. yemeği o, tatlıyı ben ödersem yine neyse. ya da bir keresinde o, bir keresinde ben ödemeliyim. ama bu hesap ödeme işini her defasında ben yapıyorsam bir sorun var demektir. karşımdakini yeterince tanımıyorsam muhtemelen bunu cimrilik olarak düşünür ve ondan uzaklaşırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Mmm güzelmiş
Parası olmazsa tmam kabul ama kitlemk farklı bir botut
115 Yorumla- +1 yıl
Parası olmadıgını söylemeyez ama bir erkek elif o zaman ne yapılır
- +1 yıl
Alman usulümü olucak yani :)
- +1 yıl
Elifcim param yok şu hesabı bir ödermisin. d
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benm sana başka zaman bir hesap borcum olsun :)
- +1 yıl
0 zaman bulaşıkları yıkıycaz elifcim. d
- +1 yıl
Aaa bak bunu beğenmedim nolcak sevgilim buda ilerde torunlarımıza anlatcagımız güzel komik bir anı olur. d
- +1 yıl
Sen bizim ilişkimizden memnun değilsin heralde elifcim istiyorsan ayrılabiliriz sen ilerde torunlarına yine anlatırsın bu anımızı. d :))
- +1 yıl
Özelden mesaj atarmısın elifcim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
180
Cevap
11Cevap
+1 yılGururlu bir erkek borc bataginda olsa bile yinede sevdigi insana bu yansitipta dillendirmez. Hele kaldi ki bir kafede heaabi sen öde desin.
Ben kesinlikle hos karsilamiyorum. Erkegin centilmenlik yapmasi gerek. Ama bu demek degilsir ki kizda onun sirtina binsin. Kizda hediyeler alarak tek tarafli harcama yapilmadigini kendininde bu iliskide bir katkisi oldugunu gosterebilir13 Yorumla- +1 yıl
En hoş ve mantıklı cevap veren sen oldun... Cafede ya da bir yerde karşımdaki kişi sen olsan mesela ben cüzdanımı kredi kartımı vb. evde unutsam bile bir şekilde onu hallederim. Fotodaki mimikleriniz çok hoşuma gitti bu arada :)
- +1 yıl
b konuya hangi ara dahil oldum onu anlamadime
- +1 yıl
Yanlış anlama soruya seninle örnek vermek istedim sadece.
+1 yılHesabı kitlemek biraz kaba bence. Erkek arkadaşımlayken hesabı benim ödediğim de oluyor, onun ödediği de oluyor, ortak ödediğimiz de oluyor. Sevgilimin parası yoksa tabii ben de öderim neden benimle ne işi var diye düşüneyim ki? Şu parayı çok düşünme olayı bana çok saçma geliyor bir kere öğrenciyiz sonuçta.
20 Yorumla
+1 yılböyle bir erkek yoktur veya adam olamamıştır önemli olan parasının olması ve ya olmaması değildir önemli olan seni o masada tek başına bırakıp hiç bir şey söylemeden gidebilmesidir bu erkekliğe sığmaz parası olmaya bilir o zaman diye bilir ki bugün bir kafeye oturmak yerine sahilde banklarda oturup saatlerce denizi izleyelim konuşalım önemli olan seninle vakit geçirmek diye bilir bu şekilde hem parasını harcamaz parası yoksa küçük duruma düşmez hemde romantik bir davranışta bulunmuş olur bunu yapmak yerine bana para kitliyorsa zaten benimle işi yoktur seven erkek düşünür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası olmaz, durumu iyi olmaz, zor durumdadır, arada sırada öderim. Ama "Kitlemek" şeklinde bir düşüncesi varsa bu hiç hoşuma gitmez. ayrıca bu senin de değiminle kitleme işini hep yapıyorsa elini hiç cebine atmıyorsa tabiki iyi şeyler düşünmem... Erkekler bile elini cebine atmayan kıza kıl oluyor, bırakın da bir zahmet biz de kıl olalım... Erkekler de işin kolayına kaçıyor her zaman zaten. Yemeklerini kadınlar yapsın, çamaşır ütülerini kadın yapsın, hesabı da kadınlar ödesin. Bu erkekler başka ne işe yarıyor. Taşımaya mı? Her gün taşınması gereken tuğlam, çuvalım, eşyam yok neticede. Çalışmaksa kadınlar da çalışıyor artık. Yani beyefendiler erkekçe davranmalı ve kadının karşısında güçlü durmalı...
10 Yorumla
+1 yılBenim oldugum yerde hesap kitleme falan olmaz... kaldıki oldu.. tm öderim. ama onuda bida görmem.. oan sogurum. gucsuz erkek sevmem..
21 Yorumla- +1 yıl
Vayy sertt. iyiyymiş.
Kitlemek kısmı bence hoş değil.. Bu durumda kadınlar hesabı hep erkeklere kitliyor öyle değil mi?
Öncelikle şu konuda bir anlaşalım erkekler hesap ödemek zorunda değil.. Ben sevgilimle buluşunca her zaman teklif ederim oda duruma göre icap ederse kabul eder.. Bunda gurur yapacak bişey yok ki? Duygusala bağlamak istemiyorum ama bilsem ki erkeklik gururu incinmez hep ben öderim hesabı.11 Yorumla- +1 yıl
Allah her erkeğin başına senin gibi düşünen bir hatun versin o zaman ne diyim. d
Hesabı tüm buluşmalarda erkek ödesin, biz elimizi cebimize sokmayalım kadınları var. :)
Şahsen bir kere karşı taraf ödediyse bir diğer buluşmada mutlaka ben ödemek isterim. Başka türlüsü çok rahatsız edici çünkü. Hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kadınlar var...01 Yorumla- +1 yıl
Onların egosunu hayatım boyunca 1 kez yaşamak istiyorum zaten. d
Onun parası yoksa ben öderim sonuçta önemli olan birbirimizi görmek vakit geçirmek senin paran benim param olamaz o bana yemek ısmarlamışsa ben ona içeçek bişeyler ısmarlarım tamamen içimden geldiği için bence ikili ilişkilerde böyle şeyler sorun olmamalı
07 Yorumla- +1 yıl
Canım sen konuyu anlamamışsın adam sana birşey ısmarlamıyo yiyip içip hesabı sana kilitlemeye çalışıyo. d
- +1 yıl
Bence sende o göz yok sen kendini bu konuma sokmazsın. d
- +1 yıl
Ben o dediğine inanmıyorum herşey gelip geçici şeytanın vesvesesi bunlar. d
- +1 yıl
Yok herkesin görüşü muhakkak kendine ama ben daha çok sevgiye ve mantıga inanırım.
Hesap kilitleme kadın da yapsa erkek te yapsa hoş birşey değil. Bölüşerek hesaplar ödenmeli. Bir buluşmada kız diğerinde erkek, veya yarıyarıya. Evlenice ortak bir ekonomiye sahip olana kadar bu şekilde olmalı. Benim görüşüm bu ve erkek arkadaşım ile bu şekilde hareket ediyoruz :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri kız arkadaşlarıyla bir yerde oturduklarında ve hesap geldiğinde Alman usulünü çok fazla seven bir millet değildir bence.
- +1 yıl
Türk erkekleri neden sevmiyor? Çünkü kızlar öyle hissettiriyor. Tüm hesabı ödemezsen adam degilsin gibi hissettiriyorlar... Erkekler de bu görüşü benimsiyorlar. Sonucta ekonomisi çok güclü olmayabilir erkegin bölüşerek herkesin cebi daha rahat eder. Bu erkeğin utanması gereken birşey değil. Erkeklikle de alakası yok bence. Ne yani sırf erkek diye sevdiğim kişinin para durumunu düşünmeyim mi? Bencilce her seferinde hesap ödetmek olmaz
- +1 yıl
Tabiki haklısın doğru söylüyosun ama bunu Türk erkeklerinin aklına kazınması çok zor bence.
+1 yılBen ona baya bir kilitliyorum zaten bir hesabın lafı mı olur
31 Yorumla- +1 yıl
Anlaşıldı sosyal kelebek. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılortak hesap ödenirse ya da bir o bir ben böyle sorunlar olmaz parası yoksa öderim de;asalak bir tipse kız parası yiyorum havalarındaysa yolu gösteririm ;)
14 Yorumla- +1 yıl
yani o durumda kaldıgında hesabı ödermisin
Cevap sahibi+1 yılevet öderim neden ödemeyeyim birlikte bir yola çıkmışız
- +1 yıl
Kim bu yol arkadaşın. d
Cevap sahibi+1 yılsevgiliceğiz oluo yol arkadaşım :D ama normal erkek arkadaşlarımızla da çıkarken bir kere o ödüyorsa diğerinde ödetmem hatta ben yemek filan yedim o yemediyse asla ödeyemez ezik hissederim;ben öderim de başkası ödemesin
Sevgilim cimrilikten böyle bir şey yapıyorsa ondan soğurum. Ama parası yoksa tabi ki öderim. İnasanın aklına herşey gelebilir açıkca parası olmadığını belli etmezse. Benim kendisinin parasını yediğimimi düşünür acaba diye kuruntu yaparım
10 Yorumla
+1 yılHerşeyden önce kibarlıktır hesabı kıza ödetmemek :D
12 Yorumla- +1 yıl
Ulan neyseee. d
- +1 yıl
E öyle ama :D
Yo ne alaka bence çok saçma kitlemek denmez ayrıca ona. Arada para lafı olmaması gerekir bugün bende olmaz o ısmarlar 4 gün geçer onda olmaz ben ismarlarm böyle şeylerin lafı olmaz senin benim lafı olmaz "bizim" olur
24 Yorumla- +1 yıl
Mmmm çok iyi.
- +1 yıl
Helal olsun be.. alkisliyorum.. '''bizim"' diyebilen bir kiz sadece alkislanir.. eski kiz arkadasim demisti ki bana , isnarlamak ve hesabi odenek erkegin gorevidir.. ben kimseye cay bile ismarlamaktan hic hoslanmam.. :)) iki zit kutup gibi oldu bu cevap simdi.. gercekten helal olsun bu dusuncene..
Parası yoksa o gün için tabii ki sorun değil. Ama parası var da ödemiyorsa kalkar giderim masadan kalır yine sap gibi...
31 Yorumla
+1 yılkesinlikle öyle bişey düşünmüyorum yeri gelir onun olur senin olmaz yeri gelir senin olur onun olmaz ilişkinin boyutlarına göre değişir paraya gerek olmadan yapabileceğiniz şeylerde var kilitlemek değil de o sırada yoktur yanında aksi olursa o ilişkiye gerçek veya ciddi demem çıkar ilişkisinden başka bişey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılOnce hesabi oder, yuklu bir bahsis de veririm gozleri onundr. Sonra doner derim ki, "paraya ihtiyacin olursa ararsin aslanm".
Ona muhtac degilim, parasi icn kimseyle birlikte olmam. Ama hesabi odemeyen erkegin kisiliginde sorun vardir.11 Yorumla- +1 yıl
Wuu yazdıklarını okuyunca kendimi kurtlar vadisi sahnesinde hissettim aslanım. d. d
+1 yılHesabi kitlemek nedir ya? Bugun ben yarin o yani ne var ki bunda
12 Yorumla- +1 yıl
Orası öylede bu değişip sürekli bugün sana yarında hepte sanaya dönüşürse demek istiyorum
- +1 yıl
Onun amaci kullanmaktir o zaman, iliskimi keserim
Güzel bir dille 'Sevgilim tamam gidelim ama param yok' derse bana , kasaya gitmeden cebine koyarım onun ödemesini sağlarım. Lakin son dakika sen öde falan gibi aptalca bir uslup takınırsa birlikte gittiğimiz son mekan olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Ovv çook iyi bir cevap en iyi cevap hatta.
gülerim. hesabı öderim. bir dahada onunla yemeğe filan gitmem.. :)) bu soru nereden geldi aklına allah aşkına? :))
12 Yorumla- +1 yıl
Bu ona sert bir yanıt olur zaten senin gibi birinide kaybetmesi koyar ona heralde... Aklıma geldi merak ettim :)
+1 yılOderim ben sorun degil.. gulerim iki kufur ederim dalga gecerim.. Insanlik hali.. Olabilir yani :)) ayrica parasi yoksa ne isim var cok sacma.. Hayatta amaci olmasi onemlidir.. Parasi olmasin ama bos olmasin yeterli.
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm iyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence parası olmadığını söyleyecek kadar yakın değilsek o ilişkiden bir b*k olmaz. Ha eğer ilkinde parası olmadığını söyler öderim ikincisindede öderim ama üçüncüsü artık enayilik olur. Ben şahsen yanımdaki erkek arkadaşıma para ödetmeye utanıyorum kız olarak, onun bana rahat rahat para ödetmesi normal bir olay olmaz
10 Yorumla
+1 yılBunca zaman erkekler ödedi, şimdi de kızlar ödesin. Hiçbir zaman karşı tarafa ödetmemiş birisi olarak hesabı bana kitlese çok bir şey değişmez. Parası yoktur bu sefer der geçerim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Paraya göre insan seçmem Kişiliğe göre seçerim ben
Hesabı bana kitliyor diye bir şey olamaz Ortak ödeme olabilir ancak10 YorumlaParası yoksa normâl karşılarım, ben öderim.
Bende de yoksa birlikte bulaşık yıkarız, haha.
Sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsa eğer, bir nebze olsun soğurum o' ayrı..11 Yorumla- +1 yıl
en güzeli hatıra olur. d
eger öncekilerde o ödüyorsa ve sıra bendeyse sorun yok. ama bunu kendisi dile getirmeyecek hadi bu kezde senden olsun falan diye eger öyle olursa yanlış anlarım çünki
12 Yorumla- +1 yıl
Mmm. Merak ettim de fotoda alnına ne yapıyorsun... Değişik bir yoğa stili gibi. d
her şey parayla değil ama bu tam anlamıyla '' ben bir tuvalete gideyim'' ayağı hesap ödetmeli bir olaysa bilerek yapılmışsa görüşmem yani onun dışında alman usulüne okey hee aşkım benim param yok derse sende varsa dersede okey ama öyle piçlik yapmak için bir ödetmeyse güle güle yani
01 Yorumla- +1 yıl
haklıısın
Her zaman erkek odiyecek diye birsey olamaz kaldiki her zmn kiz elini cebine goturmeyip erkekden bekliyorsa zaten onun altinda karsi tarafi yemek vardir
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm iyimiş
+1 yılBenim icin kesinlikle sorun olmaz ha o ôdemis ha ben ne farkederr zaten sevgili oldktan sonra bu tur seylerin onemi olmamali ki hesabi erkek her zaman ôdememeli zaten
01 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın
+1 yılParanın onda olması güç değil, unutmayın kızlar eğer siz 'BİZ' kavramına erişmişseniz ki seven insanların hali bir başka olur :) ondan önce davranırım. ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Hepmii. d
Param varsa öderim insanlik hali. Zaten genelde "go dutch!" Usülü ödemeyi tercih ederim ama eger bu olayı alıskanlıga donüstürüp iyi niyet suistimaline cevirirse gagasina da sıcarım bir .
03 Yorumla- +1 yıl
ahahah. d Çok iyi ya tuttum seni. d
- +1 yıl
Rica ederim izmirli hep bekliyorum yorumlarını takipte olalımm :)
+1 yılher iki taraf içinde hoş olmayan birşey bence. para sorun olmamalı yani bu konunun açılması bile hoş değil tabiki arada kadın ya da erkek her ikiside öder büyütmenin alemi yok olmadı Alman usulü yapılsın :D
11 Yorumla- +1 yıl
Alman usulu biz Türk erkekleri için çok ters. d
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Parası yok belki diye düşünürüm ve bunu zerre sorun etmem. Sevgilim şu an ülke dışında olduğu için zaten fazlasıyla masraf yapıyor yanıma sık sık gelerek. Ödediğim 3 kuruşun lafını yapacak değilim.
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm iyimiş.
Cüzdanını evde unutmuştur olabilir. Fakat bunun dışında herkesin kendi hesabını ödemesinden yanayım. Erkeğin bunu gurur haline getirmesine anlam veremiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden anlıycaksın cüzdanını evde unuttuğunu. d
Sekiz ay oldu hic hesap odettirmedi. O onun kibarligi ama bana odetse sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılonun parası olmayınca ben ödüyorum. benimki olmayınca da o. içinde para geçen bir tartışmada olmaktan nefret ediyorum NET. genelde bana ödettirmiyor ama erkekler de insan sonuçta...
01 Yorumla- +1 yıl
Yanii bize hep kıyıyolag. d
+1 yılMemnuniyetle karşılarım , ki ondan önce zaten ben bunu teklif ederim çünkü erkekler hesap ödemek zorunda değil, neden bu algı bir türlü yıkılanıyor anlayamıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
mmm mantıklı
+1 yılParası çıkmamış olabilir farklı boyutlara sürmem işi
10 Yorumla
+1 yılParam varsa öderim tabii. Çok pahalı bir yere gitmem zaten sıkıntı olmaz herhalde sevmiyorum.
10 Yorumlaerkek arkadaşım olmuşsa o kişi artık bazı şeyleri aşmışız demektir para konusunu hiç dert etmem aynı şekilde onunda dert etmemesini beklerim. bu sadece sevgili ilişkilerinde değil arkadaş ilişkilerimde de böyledir
00 Yorumla
+1 yılBilerek sürekli yapıyorsa skntı ama yoktur gerçekten kim olursa olsun canı sağolsun. Yani bir insanı kullanmakla seni sevmesi arasında ki ince çizgi onemli
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
Yakin olmadigim biriyle zaten bir yere oturmaya gitmem yakin oldugum bir erkekte bana parasi olmadigini soyler zaten soylemezse zaten var mi diye ben sorarim hesap odenecegi vakit ama kitlemek olmaz yani yakin arkadaslarim zaten yapmaz oyle bir sey
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılkitlemek derken neyden bahsediyoruz? hesabı bırakıp kaçmaksa öderım hesabı ve ayrılırım dırek
ama insan gibi sen ödermisin uzerımde okadar yok derse oderım sorun degıl10 Yorumlahesabı bana kitlese cümlesi biraz kaba.. ama normal bir şekilde konuşacak hesabı ben ya da o ödemiş ne farkeder?
04 Yorumla- +1 yıl
Cümleyi sonradan düzeltmek istesen bile çok fazla bir şey anlamadım ama neyse. d
- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm belki biyerde karşılaşır anlaşırız. d
+1 yılValla parası yoksa ben zaten öderim ama kitlemek nedir arkadaş çok kaba. Ben dobrayımdr bozarm onu açık açık o bendem ayrılır benm oyle bir zahmete girmeme gerk kalmz
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden anlıycaksın parası olmadıgını
+1 yılYemeğe çıkmışsam yeteri kdar tanıyorumdur anlayışla karşılarım... zaten o odese bile mutlaka bir sonraki yemekte ben öderim parazit gibi yaşamayı sevmem :s
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. en nefret ettiğim şeylerdendir erkeğin bayana ödetmesi.. bayan teklif ederde öder o ayrı.. ama bayana yıkmak. yuh yani :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kızlar görün böyle insanları bizden üstün tuttunuz. d
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka zaman da o ödemiştir ya da ödeyecektir. Sürekli ben ödesem rahatsız olurum, kusura bakmasın da Hadise falan değilim yani, çok param yok :D
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm peki.
+1 yılBen zaten para harcatmiyorum bulustugumuzda bir ccayi bile zor iciyorum masraf olmasin diye genelde adam goturuyodu ne var ne yok :-D param varsa oderdim ve tekmeyi basardim
11 Yorumla- +1 yıl
bir çay bile olsa yanlış hareket diyosun. mantıklı
Parasi olmayan bir erkek bulusmak istemez zaten he eger bulusuyorsa kari parasi harcamaya alislindir o
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılya neyin kafasindasiniz kiz da abartmamali bence paran yoksa bankamatik gibi erkegin cebini bosaltmak nedir sevgililer gununde cicek falan beklemek olum siz manyakmisiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç bişey anlamadım. d
- +1 yıl
Ideal kiz simit ayran yetwr iste. D
Parası yoksa bence hesap ödetecek yerlere götürmeyecektir.. Ama parası yoksa tabiki öderim sonuçta sevgililer arasında senin paran benim param olmaz :) yeri geldiğinde o yeri geldiğinde ben :)
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm mantıklı
parası varsa o odemeli. yoksa eksıkse tabikide biz devreye girerz. ama obursam sırf benim yuzumden para harcanyosa dıkkat ederm
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. İlk buluşmaysa o adamla görüşmem tanıyosam öderim bişey demem
10 YorumlaÖderim amacını anlamaya çalışırım para varken bana ödettirirse yüzünü bakmam ama eger o aralar musaıt değilse istediği kadar öderim
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden anlıcaksın parası ya var da yok diyorsa. d
ara sıra oluyosa parası yoktur diye düşünürüm ama süreklşi oluyosa art niyet ararım sanırım :D
11 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi hoş biri bence kimsede art niyet aramaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç hoşuma gitmez, parası yoksa baştan söylesin ona göre bir şeyler yer içeriz. Ayrıca erkek değildir o ya parası yoksa buluşmasın bir zahmet, bir kızın sırtından geçinecek kadar da düşülmez hani
12 Yorumla- +1 yıl
Belki yanına para aldıgını sanmıştır ama unutmuştur?
Cevap sahibi+1 yılo zaman ben öderim zaten o hesabı kitlemek olmaz
parası olmayabilir çok normal. ama özellikle yaptıysa, zaten bir defa yapar yani :)
bir kereden de, ne ben fakir olurum, ne o zengin olur. yaptığı karaktersizlikle kalır.01 Yorumla- +1 yıl
Mmm çok mantıklı
Dusuncek bisei yok gaet net dsari ckmai teklif etmm param yoksa oda etmesn ediosa ben ona iki kre anlays gosterrm ucuncu de param yok ckmak istemiorum derm
01 Yorumla- +1 yıl
Mmm peki para harcamanız şartmı gidin farklı biyerde oturun o size gelsin sen ona git?
Kitlemek hos değil ama normal sartlarda hesap odemek benm icin sorun olmazdi
13 Yorumla- +1 yıl
Jang geun suk what. d?
- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar erkek arkadaşlarınız size hesabı kilitlese ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler