sevgiliniz istese kapanır mısınz_bana söyledi kapan diye ama hayır dedim nie dedim öncce kendim istiyorum falan dedi ama ben biliorum kimin istediğini o ayrı :) erkekler sizde anneniz istiyo die kapan der misiniz?
Cevabın nedir?
Ben bir müslümanım ve baş örtülmesinin Allah'ın bir emri olduğuna inanıyorum. Ayrıca Allah, insanların ve cinleri yalnız ona kulluk etsinler diye yarattığını söylüyor. Bu durumda başın keyfi olarak örtülmemesinin sevdiğim kişinin öteki dünyada sıkıntı yaşamasına sebep olacağını düşünerek ona örtmesini öneririm. Ancak illaki örteceksin diye baskı altına alma hakkını kendimde asla göremem. Hele ki sırf anam babam istiyor diye ya ört ya bu iş biter diyenler benim gözümde hepten cahildir. Bu demektir ki anne-babasının emri, Allah'ın emrinden daha önemli.
Ahlaklı ve mantık sahibi ve neşeli bir insansa başını örtmese de onunla evlenirim.25 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten haklısın bende öyle düşüyüorum aslında cahil gibiler bir an ne söylediğini bilmiyo diyorum annenin aklıyla hareket ediyosun diyorum farkında bilio yni bunu da bildiğimi ama vzgeçmiyo
- +1 yıl
Sokrates gibi sorular sorarak doğruyu kendisinin bulmasını sağlamaya çalışabilirsin. Mesela başını örtmezsen ilişkinizin nereye gideceği gibi. Böylece bu isteğin arkaplanında ne yattığını ortaya çıkarabilirsin. Eğer inanç yerine örf-adet çıkarsa bu işi fazla uzatmamanı öneririm.
Soran+1 yılsordum bunuda kendin istemiyosun dedim biliorum tanıyorum onu çnkü öyle olsa baştan söylerdi kim istiyo dedim annem vs herkes dedi bende hekesten banane dedim yüzüne karşı yni kapan nolcak sanki dedi hayr dedim ciddiyim alıştır kendini dedi bana
- +1 yıl
Dinin emri olması önemli değil yani. Sırf Allah rızası için başını örtmelisin. Elalem istiyor diye bugün başını örtersen yarın mantıksız dayatmalarla iyice üstüne gelirler. Çok seviyorsan ben müslümanım ve sizin din anlayışınızın hatalı olduğunu düşünüyorum diyerek onu kendi silahıyla vur. Baş örtmemem benim ateist olduğum anlamına gelmiyor, Elhamdülillah müslümanım buna rağmen reddediyorsan hesabını gider Allah'a verirsin de.
Soran+1 yılbunuda söylicem.teşekkr ederim
En İyi Cevaplar
istemem. kendisine bırakırım. kendisi nasıl isterse öyle olur. ister kapalı ister açık farketmez. kimseyide zorlamam. ailemden kimse karışmaz zaten ama bende izin vermezdim karışmalarına.kapanacaksan sevgilin istedi diye kapanma. dinimizde zorlama yoktur öyle söyle ona.
06 Yorumla
Soran+1 yılya erkeksin dimi karşı çık sen seviyosan açıksa ne die kapatıyosn madem seviyosun aileden birinin karışması ne demek
- +1 yıl
sonuçta seni açık olarak sevmiş.kapanmaya zorlaması anlamsız. sen istediğinde kapanmalısın bence. benim ablamda açık biriydi. şuan evli olduğu adam kapanmasını istedi. zamanla olur demiş. evlendi ertesi gun zorlamışlar kapanmaya. baya zorlandı. hatta kafası açık kaynatasına kapıyı açtı diye 1 aylık evliyken eşinden şiddet gördü. dikkatli ol yani. anne lafıyla hareket eden kendi düşünceleri olmayan insandan hayır gelmiyor. sevgi bir yere kadar gidiyor. mantık uyumu çok önemli.
Soran+1 yılhah işte onu söyledim sen açık sevdin beni dedim.vlla olmuyo böyle araya anensi falan girince sonra nie kaynanalar sevilmez al daha evlnmeden böyle oluyo sevilmessin tbki
- +1 yıl
herkesin hakkında hayırlısı olsun. şöyle bir şey var şuan sana karşı annesinin lafıyla hareket eden biriyle evlensen ileride daha farklı sorunlarla karşılaşırsın. iyi düşün herşeyi tart öyle hareket et.başka bir hayatın yok. hayatını güzel yaşamaya bak. sevgi aşk bunlar hertürlü gelir.mantığını asla geri planda tutma.
Soran+1 yılönemli olan kafaların uyuşması öyle önemsiz bişey de diil tbki amin hakkmda hayırlısı neyse o olsun .teşekkr ederim
bu ne saçma bir şeydir yani kapanmak değil bunun istenmesi abi bir kere dersin bak kapanmak şöyle iyi filan dinimizde var vs diye 2 kere söylersin de daha ne ısrar ediyon da diyn kapan sen ona aşık olduğunda onu değiştircem diye mi aşık oldun kız istemiyosa bırak ısrar etme daha ya da hiç çıkmasaydın madem kapalı istiyodun off sinirlendim bak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbak vlla bende böyle dedim aynı şekilde yani olsun nolcak dedi bir de üstüne :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkçası ben bunu söylediği için eski sevgilime çok kızmıştım. hani Allah emrediyor, üzülsem de yapamıyorum, sen kim oluyorsun diye. ama şimdi sevgilim kapanmamı istemez eminim bu da beni çok üzüyor. keşke kapan dese, bana anlatmaya çalışsa, ama güzellikle..
02 Yorumla
Soran+1 yılzorla kapancaksın demekle olmuyo işte
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
+1 yılistemem tabii ki. ne o öyle kukla gibi gezecek. yanımda gezdirmem öyle. penguen gibi hepsi birbirine benziyor. kadın dediğin bireysel ve kendine özel olmalı güzel olmalı bakımlı olmalı. bu sıcakta kapanacak başında bit olur.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D süpersn vlla:D
- +1 yıl
:D eyvallah
Soran+1 yıl:D
Kapanmak inananlar için dinin gereğidir. İnanç kul ile Allah arasındadır. Bu yüzden karışmam, karışılmasının da yanlış, hatta günah olduğunu düşünürüm.
bkz.onun bunun zoruyla kapananlar:
link01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle valla bunu ona anlatamadım hoş anlatsam anlasa ne fark eder baskı altında gibi bişey
Ben sadece onun giyiniş tarzı için kapanmasını söyleyebilirim (mini etek vs.).
Tam olarak kapanması onun tercihi ona müdahele edemem ,
Kapanırsada başımın üstünde yeri olur kapanmasada :))17 Yorumla
Soran+1 yılhadi onu anladım o normal bişey ama kapan demek ayrı giyinişini kısıtlamak ayrı işte anlatamıyorum ya da anlamıyo:D
Soran+1 yılaa our mu annesi kapancak diyosa kapanır :D:D
Soran+1 yılo zaman anlar dimi vlla:D
Soran+1 yılsaolasın :)
hayır..
kapanmak kesinlikle kapanacak kişinin kararı olmalıdır..
ben baskı yapmam ve kimseninde baskı yapmasına izin vermem..15 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı olan da bu olmalı
Soran+1 yılo ayrı diyebilirsin iyi hoş güzel oldu kapanadabilrisin aslında gibi.ama o bana inatla kapancaksın derse annesinin lafıyla ee sonuç ortada
Soran+1 yılben anensiyle mi evlenicem hayır kendi olgun birinisin kararını verebilirisn seviyosan kapanması şart diil aile baskısıda olsa yni
Kendi istese bile kapanma. Kişiliğin varsa kimsenin aklına bakmazsın. Eğer sen istiyorsan kapanırsın. Uzaktan kumandalı robot olma.
13 Yorumla
Soran+1 yılolmıcam zaten ben kapanmıcamı söyledim ha içimden gelir kapanırım o ayrı ama başkasının lafıyla illa böyle kabule tsin die yapmam
Soran+1 yılteşekkrler..
+1 yılben kapanmasını isterim tabi ama bunu ona kapan diyerek yapmam. doğru yolu gösteririm sevgilim isterse kapanır sonuçta hayat onun, beden onun, akıl onun zorlamakla olmaz diye düşünüyorum. ama arkadaşını da anlayabiliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılben anlayamadım şahsen onlar için kapanınca nolcak yani
- +1 yıl
onlar için kapanacağınızi düşünmüyor muhtemelen onlar ama. onlarin seni zorlaması ne kadar yanlış ise senin de sırf onlar istiyor diye inat etmen yanlış. biraz zamana ve biraz anlayışa ihtiyacınız var sizi de anlayabiliyorum.
Soran+1 yılya şöyle diyim heniz ailesini tanımıyorum ama kpalılar hoş bizdede kapalı var ama annesinn fikri oldunu biliyorum en azından
+1 yılHangi sıfatla bunu talep ediyormuş? Anne mi baba mı yoksa Allah mı? (Tövbe tövbe)
Sadece flörtünüz sıfatındaki insanlara bu kadar had vermeyin kızlar ya.03 Yorumla
Soran+1 yılo istedi diye ben kapancak diilim ki konuşsun dursun annesinin aklıyla konuşuyo zaten bna
- +1 yıl
Aferin arkadaşım böyle devam et bilinçliymişisn
Soran+1 yıl:)saol
kapanmam. ama sevgilime karşı kapanırım. siyesin gitsin :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır mantalitesinde karışmazdım herhalde
113 Yorumla
Soran+1 yılherkese ne yani sizene demek gelir içimden de işte
- +1 yıl
Yani bunu sen istemedikçe kimse sana yaptıramsyacak yapsakar bile bunu sen kalben istemelisin ahmet istedi mehmet istedi diye onların istediği şekle gireceksen sen bilirsin sonuçta hediye paketi değilsinki :)
Soran+1 yılhe işte bend onu diyorum nie başkasının lafıyla hareket ediyim ki kuklamıyım ben :D
- +1 yıl
Sakın kendini o hale getirme malum ileri zamanlarda sıkıntısını çok çekersin evlenneden başına kaynana gelmiş haberin yok :)
Soran+1 yılah ah vlla öyle evlenmeden daha başıma dikildi :)
- +1 yıl
Evlensen daha neler istecek gelin hadi bakalım şapkadan tavşan çıkart hesabı :) işin şakası bir tarafada erkek arkadaşınla gelece düşünüyorsan bunu uygun bir dille anlat yoksa kaynanamız şimdiden patron olmuş eğer niyetinde ileriyi göremiyorsan diyeceğin üç laf olum bas git :)
Soran+1 yıldüşünüyoruz 2 seneye kadar işte :) düşünmesem yürü git ya derdim eminim ama heran diyebilirim
- +1 yıl
Biraz daha zaman ver bide madem o bişiler yapmanı istiyor sende ondan zor bişiler iste mesela sevgilim bana sigarayı bırak dese öldürsün daha iyi onun gibi :)
Soran+1 yılişte onun da öyle bir alışkanlığı yok sigara neyse hadi bana tamam der sonra dvm eder ama ben kapanırım sonra bidaha nasıl açılırım kalırım öyle :)
- +1 yıl
Bi kapanıp sonra açılırsan günümüz türkiyesinde her türlü dedikoduya maruz kalacağını sakın unutma :)
Soran+1 yılooo tabi canım artık tamam şuna bak şunaa ne yaptı bell değil:D bilmem mi
- +1 yıl
E yani konuştuğum kadarı ile sen ne istediğini bilen bir kıza benziyorsun ona göre seçim yapacağından da şüphem yok allah kolaylık versin sana :)
Soran+1 yılteşekkr ederim amin:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılben ne kapan derim nede kapanmasını isterim kapanırsada aç derim heleki annemin sözüyle ne sevgilimi nede eşimi yönlendirmem
09 Yorumla
Soran+1 yılo annesinin sözüyle beni yönlendirmeye çalışyı işte
- +1 yıl
tavrını net koy ki bidaha konuyu açmaya cesaret edemesin yoksa daha çok çekersin ayrıca sana b tavsiye eğer sadece sevgili aşamasındasınız ve ilerletmek istiyosan bence vazgeç daha şimdiden annesi bişeyler istiyo diye sana yükleniyosa evlenince çekilmez olur o kadın evinize karışmadan durmaz ya kölesi olursun ya da mutsuz bir hayat sürmek zorunda kalırsın burdan sesleniyorummm kaynanalara ölümmmmm :)))
Soran+1 yıl:)) zindan eder hayatımı ben biliyorum onu sevgili aşamasındayız 2 seneye kadar düşünüyoruz evlilik ama saolsun kaynana bak taa ordan çenesiyle yetişiyo:D
- +1 yıl
valla benimki tecrübe etrafımda ne kadar kız arkadaşım varsa bu durumda olan hepsi mutsuz ikisi boşandı biri düşünüyo çünki huzur yok evde yediğine karışıyo giydiğine karışıyo konuştuğuna karışıyo
Soran+1 yıldoğrudur yni tbki napsın kolay diilse kaynana her dk başında olmaz
- +1 yıl
umarım sen yaşamazsın bu yüzden insan sevdiğinden de vazgeçemiyo iki ucu bol-klu değnek işte allah kolaylık versin valla
Soran+1 yılinş.amin teşekkr ederim yorumların için
- +1 yıl
yardımım olduysa bir parça ...
Soran+1 yıltbki.
+1 yılŞayet kapalı olmasaydım içimden gelmedikçe kapanmazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılyni mantıklısı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dediğin yavuklusunun kapalı olmasını ister. Eğer kapalı olmak istemiyorsa o zaman kız/kadın açık seçik giyinmemeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılo ayrı bir mesele uyarırsın açık seçik giyinmez
- +1 yıl
Bunu hangi akıllı eksi vermiş?
kafasına makarna süzgeci takmasını isteyecem ,annem pastafaryan kafasına makarna süzgeci takmayan gelin istemem diyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
örtünmeyi istemek annen baban değilde senin istemen allahın rızasını kazanmak için bunu yapmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılmantıklısıda o olmalı
+1 yılbaşını açmasını ya da kaptamasını bırak söylemeyi düşüncesi bile kötü Allah ile arasında beni ilgilendirmez ben sadece severim
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu ona anlatamıyorum işte
Ben istemezdim ama istiyosa gerçekten helal olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılsevgilim kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapar onun özgür iradesine bırakırım;)
03 Yorumla
Soran+1 yılvay be bir benim ki böyle manyak bişey çıktı :D
- +1 yıl
manyak candır:D
Soran+1 yıl:D
+1 yılben kapalıyım ama şimdi sen istemiyorsan olmaz kii.heleki bir başkasının sözü.kendin istemen gerek.
013 Yorumla
Soran+1 yılama olur mu ona desem ben istiyorum nolcak der
- +1 yıl
ona anlat bunu.önce benim istemem gerek de.
Soran+1 yılben istiyorum diyo başka bişey demiyo
- +1 yıl
aile yapılarınız farklı mı benzer mi?
Soran+1 yılfarklı derke bir farklılık yok bizden de kapalılar var öyle bir farklılık yok
- +1 yıl
mesela annen kapalı mı ?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
ama onun annesi kapalı.yanlış anlama ama siz ayrılırsınız bence.çünkü hep böyle oluyor.
Soran+1 yılallah korusun.belki biraz daha zamanı vardır bu konuun tekrar konuşulmasında
- +1 yıl
bi erkek anneciyse bu değişmez.ya seni değiştirir ya da biter.üzgünüm ama öyle.tekrar konuşsan ne olacak ki iki tarafta fikir değiştirmediği sürece.
Soran+1 yılmantıklı kararlar alıcak biri etkisiden kurtulabilrise ya da bu konu daha ayrıntılı bir şekilde knşulursa
- +1 yıl
biraz zor .ama hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim :)
Soran+1 yılöyle teşekkrler :)
Kapanmasını isterdim kapanmıyorsa biter o derece ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılvlla mı :D
Soran+1 yılnie ama D:
Soran+1 yılaçık olan namussuz mu yni?senle tanışana kdr herkes saç telini gördü yni öyle düşün o zaman :)
Soran+1 yılilginç bir düşünce
tabiki sevdigimden böyle bişi istemem herşey güven meselesi kapanması kendine kalmıs bişi
01 Yorumla
Soran+1 yılannesi de öyle diyodu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kapalı bir kızla evlenmek isterim. ama açıksa da kapanmasını isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılnedne peki
Cevap sahibi+1 yılbenim hayat tarzım bu dindar biriyim. ve kadın sadece çocukları değil erkeğinide büyütür yetiştirir yönledirir :))) bana göre biri olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapan demem. ama kapanırsa biter.
010 Yorumla
Soran+1 yılneden ki.hoş bende düşünmüyoum
Cevap sahibi+1 yılhoşlanmıyorum. ben sevgilime/karıma bakınca onun yüzünü, saçlarını görmek isterim. örtü değil.
Soran+1 yılbizim de tam tersi işte kaldım böyle kararsız
Cevap sahibi+1 yıltürbanı zaten siyasi bir simge haline getirdi sağolsun iktidarımız.
bir sevgilim vardı bir zaman sormuştu ilerde kapanmamı ister misin? filan gibisinden asla dedim.
ben kendim kapanmak istesem ne yaparsın? demişti. ayrılırım demiştim. ama o kız hiç bir şekilde kapanmaz ondan da emin bir şekilde vermiştim o cevabı.
Soran+1 yılbiliyosun tanıyosun öyle cevap vermişsin tbki
Cevap sahibi+1 yılfark etmez bir başkası da olsa aynı cevabı verirdim. onun kapanmayacağından emindim sadece.
Soran+1 yılbende istmiyorum işte kapanınca her şey bitiyo mu yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman zorlamasına izin verme. ısrar ediyorsa da ayrıl. senin hayatın. istemediğin bir şeyi sana yaptırma hakkı yok.
Soran+1 yılizin vermem zaten kaynana lafıyla mı hareket etcem kb vlla teşekkr ederim sanada yorumların içni
Cevap sahibi+1 yılen güzeli :) ne demek. her zaman..
+1 yılben istemem sen ne yapardın
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum
Kapanmazdım.
10 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar sevgiliniz istiyo die kapanır mısınız?ya siz erkekler sevgilinizden böyle birşey ister misiniz
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler