Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş 28 yaş genç değil üye olduğum partinin önlüğü kalmadı diye gençlik forması verdiler millet güldü bu genç mi gençlik önlüğü giyiyor diye. 28 genç olsa böyle gülmez kimse
19 Mayıs'ta 28 yaş günüm. Hiç sevgilim olmadi. Üzgünüm, kırgınım, çok mutsuzum. Ben işten gelir spor salonuna gider eve gider bir şeyler yer uydurdum. Yalnızdım yine ama gençtim belki gençliğim bitmeden olur diye umudum vardı. Artık gençliğine veda edeceğim ne anlamı var bu yaştan sonra. Taze, enerjik, çıtır zamanlar geçti ne hayat gençliğimi aldı posami bıraktı. Spora gidiyordum iki yıldır genç görmemek için onu da bıraktı.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
En güzel yaşlarimdayim
Daha da anlamli hayat
Gençliğimi yaşasam belki senin gibi düşunebilirdin. Sana durumumu söyle anlatayım 15 yaşında bitkisel hayata girip 28 yaşında uyanmak gibi.
Abi 28 yaşında ne gençliğe vedası
Genç gence abi demez bu bile yeterli. Sen gençsen ben neyim
İyi de ben 20 yaşındayım sen 8 yaş büyüksün yani abisin
28 yaş genç değil üye olduğum partinin önlüğü kalmadı diye gençlik forması verdiler millet güldü bu genç mi gençlik önlüğü giyiyor diye. 28 genç olsa böyle gülmez kimse
25 yasimdakine abi diyor musun
Evet benim abim 26 yaşında ama ona adıyla sesleniyorum gerçi çünkğ abi diyinxe kızıyo
Abinden yaşlıyım düşün yani bak 18yasinda baba olsam 10 yaşında çocuğum olurdu nasıl gencim 😃
Yahu sen niye yaşlı moduna girdin 70 yaşında halam bile senden genç hissediyordur yani
Sebebini gençliğimi hiç yaşayamamam
İyi de neden öyle düşünüyorsun?
Bu arada insanlarda genç görmüyor. Parti olarak yürüyüşe katıldık parti önlüğü kalmadı diye gençlik önlüğü giydim. AA bu genç mi diye glusuykr insanlar.
Bu yaşta hiç sevgilim olmadı gençliğimi yaşayamadim.
E sende buna mı takıldın yani kaç yaşına gelmişsin.
Takilmadim genç değil işte sırf insan ömrü uzadı diye genç olduğunu iddia etmek saçma geliyor onu diyorum..