Güncellemeler
+1 yıl
Bu sabahta ayağıma laf etti. Ne halt yemişse böyle olmuş dedi kardeşime. Sırf bizim için işe gidiyor diye saygı duyuyorum. Arkadaşlarımın babalarıyla olan ilişkilerine çok özeniyorum.
Babam çok değişken bir insan. Bazen kötüdür bazen iyi. Sürekli küfür eder. Mesela bu sabah kahvaltı için koltuktan kalkarken yanlışlıkla ayağımı babamın sırtına vurdum. Pardon dedim. Babamda sinirlenip seni ayağımın altına alırım o pardonu da sana sokarım gibi bir küfür etti. Kahvaltı yapamadım gittim mutfağa ağladım. Birkaç hafta öncede ayağım ağrıyordu o yüzden işe giderken hafif topallayarak yürüyordum. Babamda kardeşimi okula bırakmak için benimle geliyordu. Onlar önden sohbet ederek giderken bende arkalarından ilerliyordum işte. Sonra bir anda babam benim hakkımda konuştu kardeşime dönüp "görüyor musun topal olmuş" gibi laflar etti. Sonra önüne dönerken de "Artık ne tamam.. " dedi. Yani gerçekten üzülüyorum. Kendisine baba bile dedirtmez çocukluğumdan beri. Hep ismiyle seslenirim. Baba demedim ben hiç hayatımda. Üzülüyorum çocukluğuma.
Babanın piskolojik durumunu öğrenmek lazım neden öyle biri mesela. Babasından gördüğü babalık bu mu da böyle yapıyor. Birde küfür etmesi çok yanlış keşke orada yüzüne vursaydin çok ayıp yani. Biraz dik dursan aslında o biraz saygı gösterebilir sana
Onun baban olması senin suçun değil yani elinde değil sen kendi yaşantına bak elbet o evden çıkacaksın üzücü mü üzücü ama elden şu an için bir şey gelmez
Cevap
6Cevap
Normal baba olmak farklı bir şey ne iğrenç babalar var
Ben de babamdan nefret ediyorum ama bazen degil herğün
Bazıları öylemiş. Vay be. Kimisi de ellerinden öpecek babasını bulamıyor.
Kuşak çatışması oluyor
Normal tabi
ben babamla 1,5 senedir konuşmuyorum
Ayıp etmiş gerçekten
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?