Bazen babamdan nefret ediyorum normal mi?

Babam çok değişken bir insan. Bazen kötüdür bazen iyi. Sürekli küfür eder. Mesela bu sabah kahvaltı için koltuktan kalkarken yanlışlıkla ayağımı babamın sırtına vurdum. Pardon dedim. Babamda sinirlenip seni ayağımın altına alırım o pardonu da sana sokarım gibi bir küfür etti. Kahvaltı yapamadım gittim mutfağa ağladım. Birkaç hafta öncede ayağım ağrıyordu o yüzden işe giderken hafif topallayarak yürüyordum. Babamda kardeşimi okula bırakmak için benimle geliyordu. Onlar önden sohbet ederek giderken bende arkalarından ilerliyordum işte. Sonra bir anda babam benim hakkımda konuştu kardeşime dönüp "görüyor musun topal olmuş" gibi laflar etti. Sonra önüne dönerken de "Artık ne tamam.. " dedi. Yani gerçekten üzülüyorum. Kendisine baba bile dedirtmez çocukluğumdan beri. Hep ismiyle seslenirim. Baba demedim ben hiç hayatımda. Üzülüyorum çocukluğuma.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu sabahta ayağıma laf etti. Ne halt yemişse böyle olmuş dedi kardeşime. Sırf bizim için işe gidiyor diye saygı duyuyorum. Arkadaşlarımın babalarıyla olan ilişkilerine çok özeniyorum.
Bazen babamdan nefret ediyorum normal mi?