Erkeklerin ne bok olduğu belli bilerek sevgili oluyorsunuz sonra vay efendim öldüm bittim ne düşünüyorsunuz?

Erkekler genel olarak dünyadaki bütün erkek nüfusunda öldürme içgüdüsü var şiddet eğilimi öfke patlaması var ve erkeklerde kıskançlık krizi var bir kadın elinin altından kaydiginda öldürür kaybettiğini anlasın benim olmadı başkasının da olmasın fikri erkeklerin hepsinin kafa yapısı belli erkeklerin hepsi kadın düşmanı kadınlara küfür eden hakaret eden dedikodusunu yapan adını çıkaran erkek erkeğe toplanıp kadınlar hakkında dalga geçen hepsi aynı bok peki erkekler bu kadar sapikken hepsi sapik hepsinin aklında ne olduğunu herkes biliyor peki siz kızlara soruyorum kendi hemcinsime siz bu erkeklerin hırsız soysuz yan kesici mafya küfürbaz sinirli öfkeli işte sapik olduğunu bildiğiniz halde niye sevgili oluyorsunuz en sonunda gebereceksin işte belli gitme peşinden tehdit ediyorsa polis var jandarma var bütün kızlar böyle tepki gösterse erkekler kızlara yaklaşamaz sapik sapik sokakta sana bakıyorsa seni takip ettiyse suphelendiysen polise git korkma kızların en büyük canım korkaklık tehditlere boyun eğmek ailesinden korkmak dünyayı kadınlar kendilerine hapishane yapmışlar erkeklere bütün kadınlar dirense yani karşı gelse polise gitse erkekler korkar bence hadım edilmeli sapik erkekler bakalım yapacaklarmi birdaha ülkede güvenlik güçleri var git şikayet et onlara bu adam bana zarar verdi diye ya da sokakta bali çeken haplanan adamlardan uzak dur sana zarar verecek artık belli kafa gidiyor haplaninca erkekler dünyanın en sapik varlığı seninle tanıştıktan sonra napacak mutlaka bir şey isteyecek kızlarda akılsız kusura bakmasınlarda erkeklerin hicbirisine güvenilmez hepsi ahraz erkeklerle geziyorsan sevgili oluyorsan zaten öleceksin bütün erkekler katil kimi sozleriyle kimi gerçekten öldürür hepsinde o ruh var niye yaklaşıyon biz erkekler kapatılsın diye erkekleri protesto ediyoruz sizin şu yaptiginiza bakın erkeklerin hepsi aynı kafada değişmez kadın düşmanı hepsi kimisi kadını kullanmak için iyi davranır hetero erkekler böyle maalesef ömür boyu da değişmez
Güncellemeler
+1 yıl
Yani kadınlar hemcinslerim istediğim gibi özgür yaşayım diyor sonra diyorki beni öldürdü bıçakladı kesti ormana atti niye inanıyorsunuz müge anlida erkeklerin kızlara neler yaptığını görmüyormusunuz siz eskiden televizyon yoktu kızlar bilmezdi şimdi haberler internet twlevizyon müge anlı Esra Erol hala erkeklere güveniyorsunuz öldürüyorlar atıyorlar kenara
Erkeklerin ne bok olduğu belli bilerek sevgili oluyorsunuz sonra vay efendim öldüm bittim ne düşünüyorsunuz?