busexxxxx8 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Her erkek bir değil sen veya çevrendekiler hep o tarz erkekleri gördünüz ya da hayatınıza alıp denk geldiniz diye bunu hepsine atfedemezsiniz. 2. Dediğin türdeki tehlikeli erkekleri kimse kolay kolay seçmez seçen kendi sıkıntılıdır destek almalıdır ama uzmanlardan. 3. Taciz edilen kızlara niye şunu bunu yapmıyorsunuz ailenizden korkuyorsunuz diye sitem edeceğine biraz onların hayatına bak ve empati kurmayı dene. Bu kişilerin de yine psikolojik desteğe ihtiyacı var. 4. Kullanılmaktan kastın cinsellikse şunu diyeyim, cinsellik normaldir ama bir erkek veya kız fark etmeksizin cinsellik seven isteyen biriyse bunu ilişkinin en başında belirtip dürüst olmalı yoksa zaten ilişki yürümüyor. O yüzden siz de bu konuları tanıştığınız erkeklerle konuşup dürüst olmasını isteyin baktınız olmuyor yol verin uğraşmaya değmez, ilişki de sorun olabilecek her şeyi en baştan konuşun ki zaman kaybından kurtulun. Son olarak sitemine hak versem de erkekler kapatılsın demen komiğime gidiyor. Hadi diyelim böyle bişey mümkün ne yapacaksın o zaman erkekleri ya da soyunu nasıl devam ettireceksin? Öfkeni buna sebep olan şahıslardan çıkar sadece.
065 Yorumla- +1 yıl
Senin tek derdin erkeklerin soyunu sürdürmek mi cahilsiniz cin. sellik normal erkekler olmadanda kadınlar tatmin olur boşalır hemde acaip olur ayrıca sadece çocuk yapmaya yarayan bir canlı erkekler hepsi aynı. Değil diyorsun erkekler bile ben erkeklerin kafasinin ne olduğunu biliyorum o yüzden kızımı erkeklerden koruyorum diyor erkekler bile kabul etti sen etmedin aynı olduklarını benim babam bile diyor erkeklerin kafasını erkekler anlar fazla sokulma diyor anladinmi sonunda ölünce ağlıyorlar diyor ister kabul et ister etme en kibar erkeğin niyeti bile seni si. kene kadar banane valla hayat sizin kızlar rakibiniz değilim erkeklerden hoşlanmıyorum gururluyum
- +1 yıl
Bana seksi ve yakışıklı da gelmiyorlar cin. sel olarak da ilgimi çekmiyor çünkü kadın kendini en rahat tatmin eden varlık erkeksiz hemde teknoloji gelişti erkeklerden daha yeteneklileri var teknolojik aletlerin sen anladin beni okeys lez. biyen olmasaydım pasif olduğum halde erkeği tercih etmezdim düşün cinsellik kadın kadına da yapılıyor erkeğin farkı yok yani bana göre cocukda yapmaya niyetim yok rakip değildir kızlar kızlarla çünkü erkeklerden hoşlanmıyoruz kızlar sizin olsun hepsi
- +1 yıl
Cinsellik sana normalse bazı kızların çoğu aseksüel cinsellik sevmez mesela buda normaldir iki dakikalık titreme üşümekle aynı duygu çokda önemli değil kadın için ama erkekler sapik bunu anla hepsi aynı çoğu kendini zaptediyor
- +1 yıl
Hoşçakal
- +1 yıl
Dünyada tek kız ben kalsam erkeklere bakmazdim kızlar zannediyor ki bütün kızlar kızların rakibi erkekleri paylasamiyor cahilsiniz dünya hetero bir dünya değil ama ölseniz taciz edilsenizde erkeğin ne bok olduğunu biliyorsunuz adam samuray kılıcıyla kızı öldürdü tanımıyordu bu ölen kız sende olabilirdin erkekleri savunan kızlar çok ezik
- +1 yıl
Hani böyle bazen erkeklerle muhattap olmak zorunda kalıyorum onun dışında arkadaş bile olmayı tercih etmediğim bir cinsiyet mesela bakkala gidiyorsun mecbur karsilasacaksin ama mecburi iletişim farklı calistigin isyerinde olur mecbur kalırsın konusursun onun dışındaki zamanlarda muhattap almam cevap vermem mesaj okumam erkeklerden gelen bu nefret değil erkeklerin ne bok olduğunu biliyorum çünkü
- +1 yıl
Bana cahil diyen bir insanın genelleme yapması ayrı bir komik. Pek çok erkeğin kötü olması bütün erkeklerin öyle olduğu anlamına gelmiyor ayrıca sen bütün erkeklerle konuşmadın ya da senin baban da konuşmadı ki senin babanda mı annene şiddet uygulayıp bişeyler yapmış? Lezbiyensen buna bir şey demiyorum zaten. Her kızın düşüncelerini biliyormuş gibi konuşma. Pek çok kız düzgün erkeklerle cinsel ihtiyacını gideriyor. Ama sen bu önyargılarla bu kafayla zaten düzgün bir erkeğe denk gelemezsin o yüzden kızlarla takılmaya devam edebilirsin. Kızların pek çoğunu görüyorum kendilerininde erkeklerden bir farkı yok cinayetler haricinde. Ki nadir de olsa cinayet işleyen kadın da var. Ataerkil bir sistemde yaşadığımız için erkeklerin suçlarda daha cesur olması normal ama tam tersi bir sistemde yaşasaydık asıl katiller kadınlar olabilirdi. Bu duyguların içgüdülerin cinsiyeti yok bunlar tamamen çevredeki şartlara koşullara göre değişen bir durum. Sevgilisi haklı yere ondan ayrıldığı için kaçırtıp cinsel organını kestiren bir kız biliyorum ve o oğlan öldü. Senin şu tavırlarına baktığımız zaman ataerkil sistemin tersinde olsak ve suçlu olduğu halde serbest dolaşan pek çok erken yerine kadınlar olsaydı sen de o kadınlardan biri olurdun. Onlar da bir şeyler belirterek işlediği cinayetleri haklı çıkartıyorlar, sen de hepsi gebersin istiyorsun bu genellemelerini gerekçe göstererek. Bazı erkekler bütün kadınlara sallayıp durur keşke var olmasaydınız der işte sen de o kafadasın tek fark cinsiyet. Asıl cahillik de burada başlıyor.
- +1 yıl
Ayrıca şunu belirtmem lazım bahsettiğin türdeki erkekler kendiliğinden öyle olmuyorlar. Pek çok kadın erkekleri yüceltiyor erkekler yapar haklıdır diyor. Bu tarz kadınlara neden bir şey söylemiyorsun Çünkü bu tarz erkeklerin doğmasının sebeplerinden bir tanesi de bu tarz anneler. Hatta çok ünlü bir söz vardır ben hatırlamıyorum ama toplumu yetiştiren şey kadınların bilincidir. Bir ebeveyni kötü bir ebeveyni iyi olan çocuğun kötü olma ihtimali iyi olma ihtimalinden fazla değil.
- +1 yıl
Pek çok kız aseksüel falan değil. Türkiye'de din adı altında kızlara bunlar ayıp olarak öğretildi ve kızlar bu yüzden cinsel olarak soğuklar.
- +1 yıl
Asla değil bir erkek belli yasa geldiyse özürlü değilse nasıl davranması gerektiğini bilir kadınlarla hiç alakası yok istediği kadar yüceltsin zaten yücelten de aptalın teki ataerkil mal bir kadındır
- +1 yıl
canım misin din ne alaka sen cin. sellik seversin başka kadın sevmez neden aptalsiniz bu kadar sek. s yapacak olsam erkegemi ihtiyacım var ne ayıbı sıkılması aseksuellik bir gercekliktir ihtiyaç değildir cin. selllik bende kızım ihtiyacım yok aklıma bile gelmez
- +1 yıl
Benim ailem çok serbest dindar da değil ama ihtiyacım yok herşeyi çok biliyorsunuz
- +1 yıl
Erkeksiz tuvalete gidemeyen varlıklar cinse. lligi özgürlük diye yutturuyorlar
- +1 yıl
Erkeklerin popondan ayrılmazlar biz özgür bireyleriz bok özgürsünüz yok işte erkek beni hastaneye götürsün oraya sevgilimle gidiyim buraya beraber olalım baya özgürsünüz erkek izin vermezse etek giymez Instagram şifreniz erkeklerde telefonunuz erkeklerde kontrol altındasınız ama özgürsünüz mukemmelsiniz
- +1 yıl
Kadınların çoğu kırk yıl cinsellik yaşasa aklına gelmez ihtiyacı yok ama buna saygı duymak yerine sorgulamak her kadının tercihi erkektir diyen canım kızlarla aynı kafadasin lgbt ozaman uydurulmuş bir şey ozaman bütün dünya hetero olurdu kadın kadınla falan öpüşmezdi kafanız yok bir tane çükün peşindesiniz sende tak. ma kardeşim taksan erkeksin memelerini aldirsan kadının içine girsen zevk verirsin yani canım
- +1 yıl
Ya sen aseksüelsin ya da başka bir şeysin diye neden bütün kızlar da böyle olmalıymış gibi davranıyorsun ne kadar da sorumlu bir insansın asıl senin tedavi alman gerekiyor biliyor musun. Ayrıca sen Türkiye'de yaşamıyor musun bir sürü kızdan bizzat duydum, aile baskısı olmasa ya da ailesi dindar olmasa hayatını rahat yaşasa istediği gibi sevgili yapıp cinsellik yaşayabileceklerini söylüyorlar. İşte pek çok kadın oğlu ne kadar büyürse büyüsün yine onu yüceltiyor ve erkekler bu yüzden değişmiyor. Sen Türkiye'nin bütün şehirlerini gördün mü acaba? Çünkü bazı yerlerdeki insanların hepsinin zihniyeti aynı. Bunları normal olarak kabul etmek görmek istiyorlar kadınlar da erkeklerde. Erkeklerin zaten bu tavırlarının ve yaptıklarının cesaretlerinin en büyük sebebi ebeveynleri. Erkeklerin bu durumda tabii ki işlerine gelir çünkü egoları başka şekilde tatmin olamaz. Sana bir kızdan bile örnek verdim, koşullar değişse o katil erkeklerin yerinde biz de olabiliriz.
- +1 yıl
Ben kadından falan zevk almam çok aşırı saçma bir düşünce yapın var cinsellik hakkında ve bu yanlış hatta bu konuda uzmanlarla görüşsen onlar bile sana şaşkın şekilde bakardı çünkü sen gerçekten sıkıntılısın. Kimse seninle aynı fantezilere sahip değil diye anormal olmuyor.
- +1 yıl
Bu konuda yapılmış araştırmaları okudum ve inan kadınların pek çoğu kendi başlarına zevk falan almıyor. Gerçeklere dayanarak konuş.
- +1 yıl
Asıl din diye bir şey olmasaydı dünyada hiçbirimiz hetero olmazdiniz neyse başınıza gelen herşeyi hakediyorsunuz yaptığınız herşeyin sebebi çocuklukta gördüğünüz şiddet kendinizi kandirin erkeklerin hepsi sapiktir hepsi katil ruhludur hepsi aynıdır bunun dinle toplumla ahlakla alakası yok erkek erkektir çağdaş dedigin erkek alkol alıp seni aldatıyor bana anlatma hikaye aşık yobaz sizsiniz Türkiye sizin yuzunuzden böyle erkekleri sen gibi abazalar yüceltir erkek çocukları erkekler kadınlar yuzunden kötü yetişiyor ne alaka ya kendileri pislik aklı yokmu bu erkeklerin
- +1 yıl
Sen gerçekten aptal bir kadınsın sen hiç hayatında özgür kalmadigin için cin. selligi özgürlük sanıyorsun erkeklerin popon kılı olmaya devam et bacım kadınlar aseksüel demedim hepsi ayrıca kadınlar kendi kendien tatmin olur ayrıca senin gibiler ölse dünya guzellesir erkekler olmadan su içemessin sen izin alda gel kocandan hadi erkeklerin psikopat sinirli katil olmasinin sebebi kadınlarmis kendi cinsiyetine yapılmış en büyük kötülüksun kadın kadına ilişki psikologluk değil kimsenin cin. sellik anlayışı seninkiyle aynı değil cici kız erkekleri al popon sok biz dunayda erkekler olmasa daha rahat yaşarız ve mutlu oluruz kültürü dersine hoş geldiniz din kültür öğretmeni gibisin kadın kadına ilişki yaşayamaz Allah yasakladı haram sanane sanami düştü tasasi
- +1 yıl
Allah seni kadın erkek yarattı diye normal olan kadın erkek ilişkisi değil asıl sen muhafazakar bir canım senin dinin yasakladı diye ben buna uymak zorunda değilim hiçbir kız erkekleri sevmek zorunda değil senin düşünceme sahip değil
- +1 yıl
Birçok kişi dindar değil ve dinden uzak ama yine de hetero, örnek ben. Nasıl hiçbiriniz olmazsınız diye hala saçmalamaya devam edebiliyorsun? Abaza olsaydım sitemine hak veriyorum demezdim, abaza biri sana gerçekleri anlatmak için bu kadar dil bile dökmezdi emin ol. Belli ki seni o şekilde kullanıp alkol falan içmişler ee sen de o tarz erkekleri seçme o zaman. Bilinçsizce seçiyorsun ondan sonra hepsine aynı diyorsun. Ben senin bahsettiğin erkek türlerini savunmadım ki abaza olayım ya da başka bir şey? Ben senin söylediğin yanlışlara vurgu yapıyorum ama sen işine gelmediği için bu sefer yeni şeyler üretiyorsun haklı çıkmak için. Ama çıkabileceğin bir konuda değilsin işte. Okuduğumu anlamak istemiyorsun ki bir önceki yazımda bahsettiğim ego kısmında dediklerimi anlamıyorsun. Bu kadınlar da büyümüş etmiş neden zihnini değiştirmemiş ve böyle olanlar yetiştirmiş? Hala anlayamıyor musun insanların ego tatmini için neler yapabileceklerini, ki kendin bunları söyledin aslında. Şu sebepten öldürüyorlar, böyle yapıyorlar falan filan diye. Senin bu dediklerini yapan kızlar da bir o kadar çok bundan emin olabilirsin.
- +1 yıl
Erkekler seni gebertse üzülmem mesela erkekler dinden korktuğu Allah'tan korktuğu için kadınlara kötü davranmiyor erkekler doğası gereği kadın düşmanı olarak doğuyor ve asla anne baba şiddeti aile eğitimi yüzünden böyle değiller belli yasa gelen erkek eğer erkek değilse pasifse canım anne baba sözü dinler ve erkekler kadın düşmanı sebebi sadece bu özürlü mu iki yaşında çocuk mu bu
- +1 yıl
Ben nerede " lgbt yanlış, İslamiyet doğru" demişim de sen bana yok muhafazakar yok din öğretmeni diyorsun sana dinsizim diyorum? Sen erkekler olmadan da BÜTÜN kadınların zevk alabileceğini ki bu mümkün değil ve din diye bir şey olmasaydı hiç kimsenin hetero olmayacağını söylüyorsun ben de bunun yanlışlığını belirtiyorum ve sana örnek veriyorum. Bir insan ancak bu kadar kıt olabilirdi. Bana kadın düşmanı diyen, şiddet gören kadınların ailesinin vermediği ilgi yüzünden en ufak ilgi kırıntısını aşk sanan ve ciddi yardıma psikolojik destek ihtiyacı olan kadınlara " ölsün hak ediyor " diyen bir zavallı.
- +1 yıl
Ayrıca ben gayet özgürüm ve istediğimi yapıyorum, sen nerede okudun benim hayatımı?
- +1 yıl
İyi sende geberdogin zaman erkeklerin hepsinin aynı bok olduğunu anlarsın amaçları sadece senin bedenin sana aşık degol bedenine aşık hepsi bütün erkeklerden tiksiniyorum canım bir kizsin eşcinsellik doğuştan gelir ve doğuştan kız doğan hiç bir kız erkeklere ilgi duymak zorunda değildir bunun sebebi erkeklerin sapik olması gelip bizi taciz etmesi veya tramvatik bir şey degol doğuştan ilgin olmuyor erkeklere karşı kendi cinsine aşık oluyorsun hadi ordan git şimdi erkek delisi erkeklerin hepsini al Arabistan'da siki. şin kadın erkek ilişkisini orada yaşayın yallah Arabia burası laik ülke dünyanın tamaminin hetero olması imkansız canım siz istesenizde kadın kadına * var istemesenizde
- +1 yıl
Kimse bir şey düşmanı olarak doğmuyor bu tamamen yetiştirilme ve seçim meselesi. Sen erkek düşmanı olarak mı doğdun?
- +1 yıl
Yakamdan düş hadi ordan git Arabistan'a orada lgbt yokmus namaz kılar erkeklerle ilişkiye girer cennete girersiniz allahiniz kadın kadına ilişkiyi yasaklayamaz
- +1 yıl
Ben heteroluk normaldir lgbt yanlıştır gibi bir tabir kullanmadım ki benim lezbiyen arkadaşım var? Haklı çıkacağım diye hiç söylemediğim şeyleri söylemişim gibi söyleyip bana iftira atıyorsun, bu kadar komik olmayı nasıl başarabiliyorsun?
- +1 yıl
Sen canım ben erkek düşmanı değilim erkekleri sevmiyorum. Bunun nedeni psikolojik ailesel değil erkekleri bütün kadınlar beğenmek zorunda gibi düşünen kadınlar var ilgisizligimizi nasıl anlatalım erkeklerin hepsi senin olsun diyorum ilgim sıfır popona sok
- +1 yıl
Ben lgbt yok diye bir tabir kullanmadım, sen din olmasa hiç kimsenin hetero olmayacağını söyledin Ben de bunun saçmalığını sana gösterdim. Lgbt hakkında gram bir şey dememişim yazılarımda.
- +1 yıl
Nice kadın tanıdım erkeklerle sadece cinsellik için oluyor erkekler onları gerçekten sevdiğinde kadınlar onları kullanıyor ama sen şimdi buna da şey dersin " erkek sevici " Ben erkeklere hak falan vermiyorum ki sadece doğru erkeklerin de olduğundan bahsediyorum. Ama sen anlamak için okumuyorsun sen sadece kavga etmek için okuyorsun.
- +1 yıl
Senin ilgini çeken erkek benim ciddiye aldığım bir cinsiyet değil eşcinselleri escinsellerddn iyi taniyosunuz yaşamadığınız duyguyu biliyosunuz bunun ailesel olmadığını toplumsal baskı yüzünden erkeklere ilgi duymadığımi düşünüyorsunuz bunun sebebi erkeklere karşı nötr olmam tek sebebi bu zaten lgbt birisi ne Allah'tan korkar ne dinden şuna saygı duymak cokmu zor ailem dindar değil serbest yetiştim kimse bana erkeklerle konuşma demedi herşeyin sebebini aileye bağlamayın yeter bıktık
- +1 yıl
Kendi tercihim erkekleri sevmemek hoşlanmıyorum itici geliyor ilgimi çekmiyor ataerkil kadınlarda ilgimi çekmez senin gibi
- +1 yıl
Ben senin erkeklere nötr olmana ne zaman bir şey dedim? Yaptığın genellemelerden sadece bahsettim seçimlerin beni ilgilendirmiyor. Ayrıca benim adıma yaptığın genellemelere laf ettim.
- +1 yıl
Aterkil kadın falan değilim hiçbir zaman bahsettiğin tarzdaki erkekleri savunan bir cümle kurmadım. İstediğin kadar erkek düşmanı olmaya devam edebilirsin Ama birisi sana katılmıyor diye ona sen de ölmeyi hak ediyorsun diyemezsin bu seni psikolojik olarak sıkıntılı bir insan yapıyor.
- +1 yıl
Ve o cinayet işleyen erkekler kadar senin gibi şiddet eğilimli düşüncelere sahip bir insan da tehlikeli toplum için
- +1 yıl
Şimdi anlamazsın diye söylüyorum, " sen de ölmeyi hak ediyorsun " demek şiddet eğilimli bir düşüncedir ve her düşünce eyleme dökülebilir yeter ki gerekli koşullar ve cesaret olsun.
- +1 yıl
Siz hetero insanlar malsiniz lgbt sizi tercih etmediği için kuyruk aciniz var
- +1 yıl
Al işte yine saçmalıyor 😂 banane lgbt den hetero biri ne amaçla kabul edilmek isteyecek?
- +1 yıl
Lgbt konusunu açan bile sensin ben değilim demek ki senin bu konuyla ilgili bir sıkıntın var canım
- +1 yıl
Konuştuğumuz konunun lgbt ile hiçbir alakası yoktu
- +1 yıl
Doğuştan kız doğan herkes erkekleri sevmek zorunda değil bu nefret değil tercihtir sebebide yoktur sebebi sadece erkekleri ilgi çekici bulmamak anladinmi şimdi tekrar ediyorum heterolari da al erkeklerinde al ami. na sokda dünya rahatlasın ne savundun kendi cinsiyetine dusmansin Allah'ın belası varlıklar sonunda da geberince anneniz ağlıyor erkeklerin sapik zihnini savunuyorsun ya zarar verincede bana aglama
- +1 yıl
Bu arada erkekler melek gibi olsalarda tercihim erkeklwr olmazdi erkeklerini al bu dünyayı terkedin beraber biz senden razıyız
- +1 yıl
Hemcinsimi aşağılamadım böyle bir cümlem hiç yok ama senin gibi adli dengesi yerinde olmayan bir insan bunu elbette göremez
- +1 yıl
Sen kendi tasarladığın bir kavganın içine beni çekmeye çalışıyorsun bizzat benimle kavga etmeye çalışmıyorsun Çünkü amacın tartışmak değil amacın sadece kendini haklı çıkarmak içindeki negatifliği kusmak ve saçma da olsa illa bir şekilde kendini haklı çıkarmanın yollarını arayacaksın ama bütün yazılar yorumlar duruyor okumak isteyen okur ve kimin ne düşmanı olduğunu görür herkes
- +1 yıl
Kadınlar neden guclenemiyor biliyomusin erkekler sapikda olsa kendi cinsiyetini savunuyor kadınlara ana avrat sövüyor ama bazı kadınlar sende dahil erkekleri her konuda savunuyor kendi cinsiyetini gömüyor Allah belanızı versin de ülke senin gibi sapik biyolojik erkekler gibi sapik varlıklardan kurtarsın tacizin sebebini bile doğuştan yetiştirilme tarzı diyorsun parmak yersin insaalllah tacize ugrarsin da görürsün
- +1 yıl
Elktirik direğine değilde sana gelsinler sen zaten dünden razisin
- +1 yıl
Taciz sebepleri yetiştirilmelerinden dolayı kendilerini haklı görmeleri diyorum ve bu bir seçim diyorum açık açık yazılarımda bu yazıyor. Ayrıca şu an güçlü olan bir sürü kadın var erkeklere susmuyorlar. Sana bütün erkeklerin aynı olmadığını söylemiş olmam kötü erkekleri savunduğum anlamına gelmiyor. Okuduğunu anlamaktan aciz olan bir insana ne söylesem boş asıl sana bir girsinler de rahatla burada millete salça olma.
- +1 yıl
İnanılmaz bir kadın nefretin var ama bütün kadınlar senin gibi kadın düşmanı değil birbirine sırılsıklam aşık kadınlar var bu dünyada o kızlar kızların rakip değil birbirlerine karşı aşk da duyacağını kanıtlamış insanlar sen istesende sonsuza kadar kendi cinsine aşık olan kızlar olacak erkekleri sana bıraktık aşkım
- +1 yıl
Erkeklere aşık olan sensin ben bana girmelerini istesem senin gibi istekli olurdum erkekler naptiysa artık erkekleri erkeklerden daha fazla savunup kendi cinsiyetine saldiriyosun canım seni
- +1 yıl
Hiçbir cümlemde taciz eden erkekleri savunmamışım ama sen papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmeyi seviyorsun. Kadın düşmanlığı yaptığım bir yorumum da yok g. tünle okumayı seviyorsun. Hoş, insan beynini kullanmayı bırakınca ne durumlara düşüyor ne rezil iftiralar atıyor sen güzel bir örneksin buna.
- +1 yıl
İstesem bütün erkekler benimde peşimde koşar dertleri meme ve vajina hepsi sapik ister kabul et ister etme ben erkekleri değil kendi cinsiyetimi seviyorum aşığım bana sadece kadınlar elini sürebilir
- +1 yıl
Kendi cinsiyetime saldırdığım bir durum yok sadece bu tarz erkekleri yetiştirenlerden birisi de anneleri dedim ve bunu da her kadın adına söylemedim, söylemiş olsam güçlü kadınlar da var demezdim.
- +1 yıl
Memelerime vajinamada sadece kadınlar elleyebilir erkekleri sana bıraktım hadi ordan git şimdi rahat bırak erkekler de senin gibi serefsizlerde kadınlara iftira atan yaratıklar siniz ataerkil kadınlar hep kendi cinsiyetini kötüler erkeklerin hepsi aynı değil der aile yüzünden der sokakta soyunup kıza koşarak saldıran ailesi yüzünden mi mal
- +1 yıl
Seni engelliyorum sapik bir kizsin tacizci fikirli kadınsın erkeklere sapıklara sen nasıl annesi yüzünden derain ahlaksız sapik ataerkil mal pislik kadın düşmanı rezil geberseniz keşke örümcek beyinliler
- +1 yıl
Evet ailesi yüzünden ve sonradan değişmemesi de tamamen kendi iradesiyle ilgili bir durum çünkü egosu bu şekilde tatmin oluyor. Çok öncesinde bırakmış normal bir insan olma fikrini. Bunu da tüm erkekler yapmıyor. Kadınlara iftira atmıyorum gerçekten bu tarz erkekleri koruyan kadınlar var hatta Müge Anlı'nın programını bile böyle bir kadın katılmıştı. Hani örnek vermeye çalıştın ya müge'den esra'dan falan git iyi bak izle.
- +1 yıl
Engelleyebilirsin haklı olduğumu bilmek tabii ki ağrına gider
- +1 yıl
Senin gibi sapik aterikil kafalı yobaz kadınlar o mugedekilerde sonunda geberiyorlar ama hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Yobazca veya sapıkça bir yorumum yok ama dediğim gibi sen beyninle okumuyorsun
- +1 yıl
Çoğu erkekler bunu gizliyor sapik olduğunu sana iyi davranacakki yatağa atacak sana kibar davranması sadece seni bece. rmek sana aşık mı saniyosun hadi ordan git erkeklere rakibin yok erkekler senin olsun senin sevdiğin cinsiyetin erkeklerin kapatılmasını isteyen kızların alnından öptüm hala aynı fikirdeyim bu düşmanlık değil sebebide erkeklere ilgi duymamak ve evet hepsi sapik kimisi saklıyor
- +1 yıl
Senin gibi kendi cinsiyetine düşman olan kızlar yerine kendi cinsiyetine aşık olan kızlara hayranım sen kötü ve ataerkil pis bir kız olduğun için bütün kızları kadın düşmanı ilan etmem çünkü kendi cinsiyeti için canını verecek kızlar var sen kötüsün pisliksin diye diğer kızlara da kin nefret duymayacam çünkü sen özürlüsün ya da çok safsin erkeklerin gerçek bir sapik olduğunu anlamayacak kadar bıçaklandigin gün ağlama erkeklerin hepsi kadın düşmanı ama kadınların çoğu senin gibi değil sen sıkıntılı malsin
- +1 yıl
Senin gibi sapik ruhlu kızı engelliyorum Allah akıl fikir versin vermezse savundugun erkekler seni gebertsin
- +1 yıl
Şimdi hadi ordan git bir erkeğin ikinci karısı ol evlen çocuk yap hizmetçilik yap erkek sözü dinle instagramda herkesi sil erkek arkadaşın emir verdi diye kimseyle muhattap olma kaybol
- +1 yıl
Dünyadaki hiç bir erkek benim cinsiyetime emir veremez onlar bizden üstün değil kendilerini üstün saniyolar sadece sen mesela bu kadar savunuyorsun öldürülürsün inşallah tek dileğim bu savundugun cinsiyet seni kessin boynundan münevver karabulut gibi ölmeyi hak etmeyen kızlar ölüyor senin gibi şerefsiz kızlar yaşıyor keşke bütün erkeklerle birlikte sende gebersen erkek beyinli pis ucube
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin daha üstün olduğunu iddia eden cahiller var. Nereden çıktıklarını unutanlar. Kadın, Erkekten her zaman bir adım öndedir, daha değerlidir. Erkekler sadece şımaran bir grup varlık. Onlara yaranmak için, kendi cinsiyetini alçaltan kadınlar var... İğrenç.
10 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlmek istiyorum ondan yaşayan oluyum zaten kafama sıkarlar kurtulurum
00 Yorumla
+1 yılÇoğu duygusuz maalesef
04 Yorumla- +1 yıl
Akşama kadar haberlerde erkeklerin ne tamam sosyal medyada televizyon dizilerde hep kadınların başına neler geldiği anlatılıyor ondan sonra akillanmiyor dayak yiyor şiddet görüyor ağlıyor ne bok olduğu belli erkeklerin en iyisi bile heteroysa biyolojik erkekse öldürür işte çoğu kadınlar erkeklere güvenmiyor sevgili olmuyor akıllı uzun yaşıyor erkeklwre güvenen canım kızlar ölüyor acımıyorum valla guvenmesin
- +1 yıl
Erkeklerin yanında oturup kendi cinsiyetine küfür eden kızlar var ulan kadın cinsiyeti senin cinsiyetin hadi erkekler kadın düşmanı sen kendin kadınsın beyinsiz kendinide kötü yapıyorsun erkek yalakası olan erkeklerle gezen kanka olan kızlar sevgili olan kızlar öldürülüyorlar hiç acımıyorum erkek erkek diye agliyordunuz ya
- +1 yıl
Erkek izin verirse sokağa çıkar erkekten izin almadan tuvalete gidemez ezik olan kızlar çok var erkekler küfür eder güler ya senin cinsiyetinin bedenini asagiliyor o p*rno. lar o pavyonlar o çöpçatan sitelerinde tanışıyorlar sonra erkekler bizi öldürdü Çok yaşa erkekler sapik zaten sana napacagi belli yanina gidersen hele simdikiler direk yatak muhabb. eti erkekler sizi asagiliyor valla ölseniz savunmam banane erkeklerden nefret ediyorum ama bazı canım kadınlara da acımıyorum
- +1 yıl
Ay ne kadar iyi erkek ne kadar saygılı kibar beyefendi seni yatağa atmak için canım değilsen erkeklerin hetero bir erkeğin kibar olmadigini yaşayarak öğreneceksiniz seni sik. tikten sonra elde ettikten sonra bakalım ilgi alaka kibarlık kaliyormu ağzına sicar maalesef kendi cinsiyetimin bazı şeyleri hakettigini düşünüyorum erkek bağırıyor susuyor pasif canım bir varlik bazıları
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla yarısını okudum ve cok haklısın..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat