Eşimin daha önce ufak yalanlarını yakaladım ama aldatma girişimi görmedim hiç. Sadece +18 video falan izlediğini gördüm... Ama ben eşime hiç güvenmiyorum her mesajını sorar oldum, her izlediğini kıskanır oldum geç kalsa hemen trip atan mutsuz suratsız bir kadına dönustum. İkimizde genciz ben 26 eşim 29 yaşında ama niye böyle oldum bilmiyorum bekarken böyle kadınları elestirirdim ne kadar ruhsuz olduklarını ben niye o kişiye dönustum 😡
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşinizle olan güven sorunlarıyla başa çıkmak zor olabilir, ancak bu duygularınızın kökenini anlamak ve üzerine çalışmak önemlidir. İşte bu durumu ele almanıza yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. **Duygularınızı İfade Edin**: Eşinizle samimi bir şekilde duygularınızı paylaşın. Ona güvenmediğinizi ve bu konuda nasıl hissettiğinizi açıklayın. Ancak bunu yaparken suçlayıcı olmamaya dikkat edin.
2. **İçsel İnceleme**: Kendinize neden bu şekilde hissettiğinizi sorgulayın. Geçmiş deneyimleriniz veya başka faktörler bu güvensizliği tetiklemiş olabilir. Kendinize ve ilişkinize dair beklentilerinizi ve korkularınızı anlamak önemlidir.
3. **İletişimi Güçlendirin**: Eşinizle düzenli ve açık iletişim kurmaya çalışın. Birbirinizi daha iyi anlamak için zaman ayırın. İletişim kurmak, güveni yeniden inşa etmenin temelidir.
4. **Empati Geliştirin**: Eşinizin perspektifinden olaylara bakmaya çalışın. Onun neden belirli şeyleri yaptığını veya söylediğini anlamaya çalışmak, güveni artırmaya yardımcı olabilir.
5. **Kişisel Gelişim**: Kendinizi ve ilişkinizi geliştirmek için çaba gösterin. Olumsuz duygularınızı yönetmeyi ve daha güvenli bir birey olmayı hedefleyin. İlgi alanlarınıza zaman ayırın ve kendinizi iyi hissettiren şeyleri yapmaya özen gösterin.
6. **Profesyonel Destek Alın**: Eğer bu duygularla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir danışman veya terapistten yardım almayı düşünebilirsiniz. Bir uzmanla konuşmak, duygusal olarak daha sağlıklı ve güvenli bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.
Son olarak, ilişkinizdeki güveni yeniden inşa etmek zaman alabilir. Sabırlı olun, birlikte çalışın ve birbirinize destek olun. İletişim ve empati, ilişkilerdeki sorunları çözmenin temelidir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani şimdi bu şekilde kafanda kurarak ya da onun davranışlarını düşünerek bir yere varamazsın, kendisiyle açık bir şekilde konuşman gerekiyor bazı insanlar da yetişkin yetişkin film bağımlılığı vardır, Bununla ilgili olarak bir aile terapistine gidip destek alabilirsin aynı zamanda kendisiyle açık iletişim kurarak durumu çözmeye çalışabilirsin. Ancak böyle olumsuz düşünerek sinir küpü olmak ya da evliliğini riske atmak yerine güzel bir şekilde o kişiyle konuşmanı tavsiye ederim yani olumlu adımlar atmalısın, birlikte terapi ve danışmanlık hizmeti alabilirsin. Ya da böyle bir şeye yanaşmıyorsa onun bir abisi eniştesi büyük sözünü geçirecek biri var sonunda paylaşabilirsin.
Ne güzel ya da suçlayıcı olmadan güzel bir iletişime geçerek zamana bırakarak da çözebilirsin.
00 Yorumla
Taş yerinde ağırdır diye bir söz var. Onun gözünde senin yerin her zaman birinci sıradadır.
Eşinin sana olan bütün davranışlarını al terazinin bir kefesine koy, bir de senin ona olan davranışlarını al diğer kefeye koy. Ondan görmek istemediğin neler var ve yanlış yaptığın kendini hatalı gördüğün neler var?
Erkekler eşiyle yaşayamadıkları, dile getiremedikleri fantezileri ve cinsel istekleri zaman zaman bu şekilde karşılar. Bunu gördüğün an gel birtanem bizde bunu yapabiliriz ya da bunları benimle yaşamayı istemez misin gibi yaklaşımlar daha mantıklı olabilir.
Ancak şunu unutmayın ruhsal olarak seni üzmeyen bir eşin varsa , kendi tutumlarını biraz esneterek yok yere kıskançlık yaşamayarak bunu aşabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumda yaşadığınız duygular anlaşılabilir bir stres ve endişe kaynağı olabilir. Öncelikle, kendinize karşı nazik olun ve duygularınızı kabul edin. İlişkinizde yaşadığınız güvensizlik ve kıskançlık duygularıyla başa çıkmak için dürüst bir iletişim kurmanız önemlidir. Eşinizle bu duygularınızı paylaşmak ve ilişkinizi güçlendirmek için birlikte çözüm aramak önemlidir. Ayrıca, kişisel sınırlarınızı belirlemek ve kendi özsaygınızı korumak için kendinize zaman ayırmanız da önemlidir. Birlikte terapi veya danışmanlık almaktan da çekinmeyin, çünkü dışarıdan bir perspektif almak ve sağlıklı iletişim becerileri geliştirmek ilişkinizi güçlendirebilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGüvenin yoksa ayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOfff çok erken düşmüşsun bu duruma bu kıskançlığı yaşıyorsan senin sevmedigin şeyleri yapmış demektir. Yalan çok vahim bir durum bende 16 yıl sonra eşime tüm güvenimi yitirdim sonuç her şeyini kontrol ettim ve sonunda taşa 5 yıl oncesine dayanan ufak bir mesajtan aldatildigimi anladım oda zaten yakalndigini farketti Çünki çok fazla delil sundum yoksa hemen bağırıp çağırıyordu Yani anlayacagin sonrası felaketti. Bende senin gibi herseyidnen şüphe ettim ama duzelmiyeceksin kiskanclik değil seninkisi enayi yerine konulmamal için yaptığı herşeyin suali yapmak ve sonuç ne biliyormusun bir gün kalbim bomboş kalıcak Çünki hiç bir kalp bu güvensizliği ve şüpheyi kaldırmıyor. Bir zaman sonra o boş kalbin başka bir insan için atacak. Eşinde kına yakar artık bir tatafina hic acıma eğer imkanın varsa ve seni bu şüpheye dusurmusse ekonik anlamda gücün yoksa bile aşk hayatini yasa ama anladigim kadariyla henüz o aşamaya gelmemissin. Bu ilişkiden bir cacık çıkmaz Çünki senin ona inancında yok. İlişkim bittmis csnm aynı şeyleri yasadim ve eninde sonunda rayan buluyorda kendi yoluna bak . bırak onu
20 Yorumlabence eşinizle daha çaık bir şekilde konuşmanız gerekli, onu sıkmadan, sorgularmışcasına değil ancak duygularınızı mutlaka hissettiğiniz zaman ona açın. içinizde biriktirmeyin. Biraz da birlikte geçirdiğiniz zamanın çok kaliteli olmadığını seziyorum. Onunla farklı aktiviteler yapmayı deneyin, birlikte zaman geçirin en basitinden akşamları birlikte film izleyin. İnsan sevdiğinden zaman ayırmasını bekledikçe ya da istediği ilgiyi göremeyince bu şekilde negatif duyfular içine girebiliyor. süreciniz çok normal, çok geç olmadan eski mutlu zamanlarınıza döneceğinize inanıyorum ben
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli kullanıcı olarak yazayım. Ben sevgilimi severken beni tatmin etmediği için 18 videolar izliyorum. Yatakta bence daha iddialı olmaya çalış. Bilmiyorum benim için s e KS çok önemli.
Zaten erkekler ilişkide daha realist , ayrıca şunu da ekleyeyim erkekler çok daha duygusal. Sadece erkekler kadınlardan daha fazla rahat, daha fazla deneyimli olduğu için bu duygusal yönleri ortaya çıkmıyor.
Yatakta güçlü ve iddialı ol. Yataktan çıkınca umursamaz ol. Bencil ol. Gezmeyi sev. Mesela cinsellik ve gezmeye bu ikisine fazla önem ver.
Bilmiyorum ya 18 videolar hoşuma gidiyor. İndirdigim videolar da. Ama sevgilimi yanıma o kadar çok yakıştırıyorum ki ondan başkasına yan gözle bakmıyorum.
Ama onunla bu yönden evlilik istemiyorum galiba. Evlilikte cinsellik önemli. Sevgim bitince ayrılırım. Dikkat et evlilikte cinsellik zarar görürse her şey zarar görür.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun kendinde olmadığına eminden iç sesin yanındaki adamın bir şeyler karıştırdığını fısıldıyor olabilir ama paranoya da geliştirmiş olabilirsin. Eşimin ilk kez p*rno izlediğini yakalandığımda ay ben de çok üzülmüştüm. Ağlama krizlerine girdim. Bir de hep toplu 2 kadın 1 erkek olanlardan izlemiş genelde. Benle de beraber olmuyordu pek, çok ağlamıştım ben bunları yapamam, bunları istiyorsan ona göre biri ile beraber olsaydın diye..
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@burcuxx19 evliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@burcuxx19 yooo ilk gördüğümde üzüldüm , şu an umurumda değil, bende izliyorum hatta o yokken
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tamamen senin gibiyim. Bende neden böyle olduğumu bilmiyorum. Keşke ücra bir köye tek bir ev yapabilsem sadece eşimle ben yaşayabilsek ve kimseye hiçbir şeye ulaşım olmasa. Anca böyle rahat olurum. Bu şekilde olduğum için çok üzülüyorum ve psikolojik sorun olduğunu düşünüyorum. Keşke düzelebilsek. Bize de zarar, kendi kendimizi yiyoruz.
37 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle zaten ben çöktüm psikolojik olarak ona bir şey olmadi
Cevap sahibi+1 yıleşin nasıl davranıyor peki bu tutumuna karşı, anlayışlı mı yoksa çatışıyor musunuz
Soran+1 yılCatismalar oluyor baya bı sanki ben bu huyunu belli ettikce o daha da öz güvenli oluyor daha da inadına yapar gibi geliyo bana
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum, kendimizi değiştirmeyi başarırız umarım
Soran+1 yılUmarımmmm bir gün
- +1 yıl
Malsef eşin seni aldatmış olabilir bana çok tanıdık geldi. :( üzgünüm bu tavırlarin karşında bu hale giriyorsa seni uzmekten korkmuyor tam tersi senin bu uzuntunden besleniyor.
- +1 yıl
çokmu seviyorsun
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekil bir yere varamazsın adam daha çok önlem alır. Yalanlarını daha iyi ayarlar. Keşke çaktırmasaydın şüphelendiğini. Çok yıllar sonra belki bulursun bir delil aldatıyorsa tabi ama o zamana kadar heder olursun. Neysebundan sonra umursama, gez, toz, eğlen. Hatta onun davranışlarını sen yap, kısmen de olsa. Kimse için heder olmaya değmez. Anne, baba, kardeş hariç.
10 Yorumla
+1 yılask erkeklere hicbir zaman guven olmaz bence ama onla acik acik konussan iyi olur nereye kadar boyle gidicek kafayı yersin sen onun esisin sonucta hadi sevgili olsaniz ayrilir biter gider ama bir evliligi bitirmek o kadar kolay olamaz belki sen kuruntu yapmissindir belki de gercekten bir isler ceviriyordur bilinmez. seni tatmin edecek aciklamalari yoksa evliligini bir gozden gecirirsin güven yoksa hicbir seyin onemi yok
00 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler böyle bende hayalimdeki kadınla. evlenemedim. hoc. sevgilim olmadı eşime aşık oldum ama eşim hayalimdeki kadının t tersi fizik olarka. gozum. disarda yasayamadiklarimi yaşamak. istiyorum sevgili yapmak. flort etmek istiyorum. İçimde ukte. kaldi
04 Yorumla- +1 yıl
tipe bak ya senin esinin hayalindeki fizik misin sen acaba onu bi sorgula umarim onun da gozu disardadir boyle bir kardeşim kul kole degildir Umarim
- +1 yıl
Yazık bunun karısına zavallı kadın
Zavallı kadının zavallı çocukları da olur
Acaba utanır mı çapsız şekilsiz erkek müsveddesi. Senin karın başka adamın kraliçesi olabilirdi hayat işte - +1 yıl
Hemen linç çoğu erkek böyle. Gözü dışarda olmayan kim var az takvalı erkekler sadece. Angelina Jolie bile aldatıldı. Ayrıca benimki kısa saçi az ve kötü kalça yok aşık odlum gözüm kör oldu karım ile aranız çok iyi. Tek sıkıntı benim hayalimdkei kaidn değil
- +1 yıl
Kraliçe olsa. ne olacak fizik yok saç çok az fizikte önemli bir ömür boyu aynı oadinla yaşayacaksın eşim tesettürlü evlenince saçını açtı şok oldum bosanmayi düşündüm yapamadim
Evlilikte hiçbir sorun tek taraflı değildir. Por*o izlemek masum bir eylem olabilir ama por*oyu izletecek kadar ne yaşandı veya yaşanmadı aranızda bilmek gerekir. Ayrıca belkide eşin seni yatakta daha da mutlu edebilmek için por*o lardan bir şeyler kapmaya çalışıyor olabilir.
Sen kafanda kurgulayıp öyleymiş gibi yapmak yerine İletişim kurabilirseniz bazı şeyler düzelebilir.
Ben aynı şeyleri yaşadım, ondan bilmiyorum00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılfazla kafaya takmak karşındakinind esnei rahatlamaması ruhen o düşünceleri kafandan sildirememesinden kaynaklı ama sadece video ilzeği için bunları yapıyosan bir gün gerçekte aldatıldım sorusunu sorarsın burada fazla kasma bence
10 Yorumla
+1 yılSenin güvenini kıran o olduğu için sorun onda bunu düzeltmesini söylemelisin ama +18 videolar neden izliyor bunu da hem kendine hem ona sormalısın yani neden ihtiyaç duyuyor buna
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu kadınların en büyük sorunu bu. Esim p,*rno izliyor sapıkmı efendim benim neyim eksik vs vs bir erkeğin bakması sapıklık değil eşinin yetersiz olmasıda değil normalde hemen çoğu erkek izler bunu sıkıntı yapma
011 Yorumla- +1 yıl
seven izlemiyor atmayın kafadan normal bişi değil normalleştirmeye çalışmayın
- +1 yıl
uydurma
- +1 yıl
türk olmadığı için sıkıntı yok
- +1 yıl
telefonu bende zaten
- +1 yıl
başka alternatifi var sanki ablasının yanında yapabiliyorsa yapsın
- +1 yıl
herkesi kendin sanma
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yıl+18 video izlediği için eşin seni videodaki kadınlar kadar çekici bulmadığı için yatağada yansıtmıştır bu durumu o yüzden zevk vermiyordur sana ve sende önceki olaylardan ötürü mesafe koyduğun için her iki durum birleşince soğudun
00 Yorumla Şüphe tek gerçektir demişler.
Şizofren değilsen aklına boşuna gelmiyor böyle şeyler.
Belli etmeden iz sür.
Evli olup yaramazlık yapmak isteyen çok kişi var, uyanık olmanı tavsiye ederim.
Sakinliğini koruyarak uyandırmadan iz sür.00 Yorumla
+1 yılYalan söyleyen bir insana tekrar güvenmek zordur. Yalanlarını yakaladığında neden yalan söylediğini sor, neden yalan söylemek zorunda kalacağı şeyler yaptığını da.
00 Yorumla
+1 yılöncelikle eşinle konuşmalısın ve bu aranızdaki problem neyse çözmelisin cinsel hayatınızda yenilikler getirmelisiniz belki eşinin farklı fantezileri vardır onu dinle anlamaya çalış.
00 Yorumlaaynısı annemle babamın da sorunu ama annem artık yaş aldığı için dalgasını geçiyor, eğer eşiniz gençse sıkıntı ama, yaşlananlara artık diyecek lafım yok da gençseniz daha başa bela öyle tipler
00 Yorumla
+1 yılp*rno izlemekte bir sey yok ama baskasindan supheleniyosan sikinti. En iyi sen tanirsin esini. Detay bilmiyoruz pek. Kafani dagitacak seylerle ugras yoksa psikolojin bozulur..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Yav güvenmeceksen ne diye evlenip mutsuz bir hayat oluşturuyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAy ne biliyim böyle olucagini... 21 de evlendim gayet öz güvenim vardı hiç ona karismazdim ama şu an niye böyle olduğumu bilmiyorum
Soran+1 yılKeşke bir kavonoz olsa eşimi onun içine koysam hep benimle dursa 😏😀
- +1 yıl
hahaha bırak gitsin nereye gidiyorsa
+1 yılSal gitsin ya erkekler için bu kadar endişe etmeye, kendini yiyip bitirmeye emin ol ki değmez
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açık açık konuşman lazım üslubunu bozmadan. Yoksa bu acabalarla kafayı yersin.
20 YorumlaBence takip et henüz yaşın genç yaş ilerledikten sonra aldattığını ogrenirsen yeni hayat düzeni kurmak daha zor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalanını yakalayınca güvenmemen çok normal değil mi? Güvenmeyince de suratsız olman gayet normal. Biraz onu merak etme o seni. Merak etsin. Bolca dışarı çık. Baktın yine nerak etmiyor seni o zaman düşünürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle yakında eşin senden iyice soğur ve aldatmak gibi bir düşüncesi yoksa bile sen ona bunu düşündürür ve kendi kendini aldattırırsın. Bi sal adamı 👍
Not: p*rno izleyip sana yanaşıyorsa bu durum kötü bir şey değil.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 git ötede oyna
Cevap sahibi+1 yıl@Miaa98 Yoo ben p*rno izlemiyorum.
+1 yılRahat bırak, sıkma insanı. Adam boğuluyordur. Yapmasa da bu hareketlerin yaptırır. Kendine güvenmelisin her şeyden önce.
00 Yorumla
+1 yılSeni boyle yapan eşindir ama abartıyor olabilirsin. Biraz umursamaz ol bide oyle dene
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede bu hale onun yüzünden geldim
- +1 yıl
Duzeltmeye çalış yapıcı ol iyi olursunuz inşallah
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu sizi uzaklaştırır biraz ket vur bu duygularına
10 Yorumla
+1 yılAcaba başka telefon kullanıyor mu dışarda gizli senden 😊
10 Yorumla
+1 yılBeraber izle bi dahakine. Büyük konuşmuşsun zamanında. Onu yaşıyorsun şu an.
00 Yorumla
+1 yılEwet, artık böyle. yapcak bişey yok. çekeceksiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evli birisiyim zaman zaman bizde de böyle şeyler oldu kulaklarını tıkar gözlerini kapa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen onun cinsel isteklerini sürekli geri çevirirsen tekrar mastürbasyon yapmaya başlayacak 18 videolar izlemeye alıştıktan sonra sana bile tahrik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ihtiyaçlarını gideriyorsa p. rno izlemesinde bir mahsur yok. Senin ihtiyaçlarını yeterince gidermedigi halde p. rno izleyerek enerjisinin atıyorsa sıkıntı.
00 YorumlaSenin suçun değil şüpheli davranarak senin istemediğin bir kadın gibi davranmana sebep olmuştur sorsan bişey yapmadım der bunun bir adım sonrası kendine saygını yitirme aşaması gerek yok uğrasma hiç sal biraz kendine odakln gez eğlen vs
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu bir aşama ve bu kadın bu asamaua gelmiş. Jrde keşke eşimi bir akvaonaza koysam diyor. Ama adam ona herşeyi yapabilir Çünki böyle bir kadın onu bırakamaz. Geçmiş olsun eline kozlari vermiş adamın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep düşündüğüm gibi kadının prime dönemli 18,24 arası ve evli olunca genç kızlar ilgi duymaya başlıyor ve sadık kalmak çok zor olabiliyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle yaptıkça daha çok itersin adami sessiz bı şekilde takip et ona belli etmeden
11 Yorumla- +1 yıl
sahiplenmeli
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediğin bir insan ile hayatına devam etmen çok zor, şüphe beynini kemirir..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla dikkat et gözü dışardaysa birşeyler yapmaya da cesaret edebilir bence fırsat bulursa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSacma sapan insanlarsiniz cunku. Pireyi deve yapmaya bayiliyorsunuz. Vesveseden baska bir sey degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklı olan sensin evli olduğu halde 18 videolar izlemiş
00 YorumlaGüvenin bittiği yerde ilişki kalmıyor ne yazık ki. Bana göre ilişkinin en temel yapı taşı güvendir. Sen bu güveni artık eşine karşı hissetmiyorsan kendini de onu da özgür bırakmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBence eşinle aranda iletişim eksikliği var eşinle oturup konuşun bu durumu. birşeyler eksik veya yanlış gidiyor olabilir iki taraf içinde konuşup çözmeye çalışın.
00 Yorumla18 video izleyebilir normal bisey ama aldatıyosa yazisiyorsa biriyle ozaman kıyameti kopar
20 Yorumla
+1 yılacikca onla bu konuyu konus abla bir sure sonra kafayi siyirirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın gözü doymuyor senden bıkmış bu şekilde darlayarak iyice sogutuyorsun kendinden eğer güven duymuyorsan bunu onunla konuş çöz o da olmuyorsa boşan
00 YorumlaE seninle yapmak varken neden onları izliyor ki garip yani
00 Yorumla
+1 yılGider hastalık taşıyan bi karıyla yatar sana da bulaştırır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaygılı bağlanma nedir youtubeden psikolog videolarından buna bakabilirsin tabi insanlara yüzde yüz güvenmekde normal değil arayı bulmalısın
10 Yorumla
+1 yıl18 video aldatmak sayılmaz.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Prono izliyorsa güvenmeyin zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılÇoğu erkeğin izlediğini duydum
+1 yılBir gün olmaktan korktuğun kişiye dönersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet ya napcam 😡
- +1 yıl
Sen kocanı rahat bırakırsan kocan zaten başkalarına gitmez. İlgi ver ama sıkmadan. Sen bu kadar sıkarsan daha beter adamın kafasına sokarsın bu düşünceyi
Cinsel probleminiz mi var niye p*rno izliyor
013 Yorumla
Soran+1 yılAslında ne istese yaptım hep yapıyorum da... An+l bile yapıyorum izlemesine de ayrı bir şaşırdım açıkçası
Soran+1 yılErkekler doyumsuzlugu resmen başka bir şey değil
Soran+1 yılSaçma zaten her şey başından beri belkide bu kadar herşeye evet dememeliydim sekste bir sınırım olsaydı belki böyle olmicakti
Soran+1 yılBu seferde belkide başka vücutlar arıyor olabilir bilmiyorum başka aklıma bir şey gelmiyor çünkü
Soran+1 yılAynen bende aynı düşüncede yım fakat en ufak hatasında daha fazlasını yasatirim ona haberi yok
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
Hanımefendi elin adamına neden özelini anlatıyorsun ki?
+1 yılYapcak bişey yok ablam
10 YorumlaOturup açıkça konuş
10 YorumlaÇünkü güvenin sarsılmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmedigin insanla evli kalman hata zaten
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güven duygusu yitimii çok kötü
00 Yorumlaİstanbul'dan milf kadın lazım boş ver eşini
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşinle açık açık konuş
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşime güvenim yok, her hareketinden şüphe duymaya başladım. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler