Türk milletinin çok fazla ön yargıları , yıkılmaz tabuları , kulaktan dolma bilgileri var hemşirelerle ilgili.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sizler ne düşünüyorsunuz?
valla cok buyuk takdırı hakeden bı meslek gurubu ıcın tabu onyargı gıbı seylerın oluşması cok buyuk uzuntu verıyor ınsana. Hemşirelik bikere sevmeden sadece para için yapılabılecek bırsey degıldır.
Her meslekte oldugu gıbı onlarda da işini kotu yapanlar elbette vardır.
Ama hemşirelik saygı duyulması gereken enzor mesleklerden bırıdır.
Kesinlikle hiç kimse, hiçbir bölge ya da hiç bir meslek grubuna genelleme yapılamaz ancak benim gördüğüm kadarıyla toplumun yollu olma oranıyla hemşire olanların yollu olma oranı karşılaştırıldığında hemşireler sanırım biraz daha öndeler ;) Hemşireler kızmayın bana :) Bana böylesi rasgelmiş olabilir :)
Gurur duyuyorum mesleğimleee :))) tekrar meslek seçme hakkım olsaydı yine hemşireliği seçerdim:))
O tabular neymiş yazaydın iyiydi :))
yanlız bazılarının eli çok ağır :))
Cevap
25Cevap
mesai arkadaşı olucam hemşirelerle ilgili kötü düşünmek istemiyorum
iyilerdir çoğu :)
Bizim ülkede değeri yok ama yabancı medeni ülkelerde maaşları yüksek, statüleri çok iyi, hatta amerika gibi yerlerde reçete yazma izinleri bile var ve maaşları çok iyi.
Hastaneler cadi kazanidir.. doktorlar stajyerler hastabakicilar. nerde cokluk orda b. kluk.. hemsirelerin uzerine yikilacak bir sey degil.. zilli hemsireler de var , normal isinde gucunde olanlar da.. genelleme yapmiyorum. On yargim yok.
Benim için en çekici en seksi meslek grubu
Benim hemşirelere karşı zaafım var ve inanılmaz derecede ilgimi çekiyorlar :-)
Bunun dışında meslek olarak işlerinin oldukça zor olduğunu düşünüyorum
Özellikle yoğun bakım hemşirelerinin
Hemşireler hafif meşreptir. Psikoloğa giden delidir. Bunları söyleyenlerse ne hemşiredir, ne psikolog. Kendini eğitememiş eğitimsiz sığırlardır hepsi. Net.
Tamamen kişisel gözlemim, genelde eskiler hakikaten bilgili yüksek oranda kaliteli sağlıkçılar genç olanların çoğu güler yüzlü öğrenmeye açık sempatikler ortayaş grubunun geneli ile eskilerin %10 luk kısmı doktor tribinde ayar ediyor insanı
Beyaz önlüklü saçlarını sıkıca toplayan, mavi terlikli ve bir eli hep önlüğünün cebinde olan meslek sahibi kişiler olduğunu düşünüyorum.
Beyaz giyiyorlar, beyaz oje disinda ele oje surmek yasak, acilde nobet tutuyorlar, tek bildiğim bu hic hemsire görmediğim icin.. Allah'a şükür...
hayalimde fizyoterapist olmak var olabilirsem bir hemşireyle evlenirim artık :D
var öyle bir arkadaşım fizyoterapistlik ballı iş
çalıştığın yere bağlı o işte
en düşük 3
İyne vururken eli ve dili hafif olanlara dua etmekten kendimi alamıyorum
neden bu soruyu soruyorsun ki?
işini düzgün ile yaptıktan sonra güzel bir amaç için çalışıyorlar.
Hemsirelikte kutsal bir meslek sonucta can kurtarmaya calismak saygiyi fazlasiyla hak eder
Hemşireler cılgın ve cesurlardır ozgur olmayı severler ve sevişmeyi de severler.
çok güzelinden bir tane tanıdım.. iyi insandı
neymiş o ön yargılar biz de duyalım ?
suratsız beceriksiz diyorlar ya hep
ilk defa duyuyorum.
Kesinlikle haklısın bıktım artık
bir türlü damarı bulamadıklarını biliyorum
Süperdi bu:):):):)
fiskiye gibi olmuştu kolum bikeresinde :)
melek gibiler yaa bembeyaz <3 :D
bayanlar icin güzel mesleklerden birisi
Her zaman bir ilgi duymuşumdur onlara karşı
kan alırken damarı tuttursalar iyiler aslında
Hemşire dedinmi akla igne vuran saglikci geliyor.
bir hemşire alacaaam inş :))
Değişikler.
tabular var evet :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar