Hemşire sevgili ister miydiniz, genelde doktorlarla sevgili oluyorlar ama
2 ay
Onları seviyoruz dünyanın en kutsal mesleğini icra ediyorlar. Evet toplumda doktorla ve diğer meslek gruplarından birçok meslekle evlenenler var iyi ki varsınız iyi ki öyle bir meslek var seviyoruz sizleri
Canım 28 yaşındasın ama ben senden biraz daha büyüğüm o yüzden sana küçük kardeşim gibi hitap edeceğim 💛
Hemşirelik inanılmaz değerli ve zor bir meslek 🩺 Gece nöbeti var insanın en kırılgan anına tanıklık var hayat kurtarmaya destek olmak var. Bu kadar emek veren birinin sevgili olarak da çok şefkatli ve güçlü olma ihtimali yüksek bence 💕
“Genelde doktorlarla sevgili oluyorlar” kısmı ise baya klişe bir genelleme 🙂 İnsan kiminle mutlu hissediyorsa onunla olur. Hemşire de olsan öğretmen de olsan mühendis de olsan önemli olan karakter uyumu saygı ve iletişim. Meslek sadece ortamı belirler kalanı kalbin seçimi 💫
Kariyer tarafında da şunu unutma sen nasıl bir hayat istiyorsan ona göre yol çizeceksin. Toplumun kalıplarını değil kendi mutluluğunu merkeze koy. Mesleğini de ilişkilerini de buna göre seç lütfen 🌿✨
Cevap
14Cevap
Evlenıleck ınsan varda meslegı kaldı bır kadın meslek sorar erkek değil.. siz parada bız duyguda. kım daha duygusal kırılgan bence erkek. kadınlar pek öyle değil. kaldk kı seven kadın sevdıgını zamanla unutur erkek ölsede kalbınde yaşar asla unutmaz sadece unutumdee hayata devam eder.
2 exim de ozel de hemsireydi. Sorumsuz ve para harcamaya meyilli balik burcu yemek ve mola sastleri bellurdix mesai yok cok hasta cok nobet
Ben de hemşirelik okuyorum ilerde bir sağlıkçı eşim olsun isterdim.
Hmm 🤔
İstemem, hasta olarak gittiğimde bile benimle flörtleşiyorlardı
Doktor değilim ama çok isterdim hemşire sevgilimin olmasını
Her biri ayrı güzel ve başarılı
Hemşire bize gelmez ki. Dr varken
Artik yas aldim. Isterdim belki.
Çalışma şartları çok ağır ama severiz
Yani isterdim açıkçası
Genellikle çok ateşli oluyolar ☺️🙈
Sevgili olunur ama evlenmem
Çapkın oluyorlar doktorlara yaranmak için çok sirinlik yapıyorlar. Ciddi bi ilişkide sağlıkçı istemem
Bol verici
İyi süzüyorlar
İstemezdim
Fantezi ya😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?