Sizce son zamanlarda söylenen veya sosyal medyada dolaşan, değerini yitirmiş sözler hangileri?

Sizce son zamanlarda söylenen veya sosyal medyada dolaşan, değerini yitirmiş sözler hangileri?
Zengin insanların anlattığı başarı hikayeleri. Sanki burjuva sınıfından değilmiş gibi kendilerini işçi sınıfından biri olarak göstererek bir çok zorluklardan geçerek başarı elde etmiş gibi davranıp gururla anlatmaları. Zaten her şeyleri var iken tek yapmaları gereken istemeleri.
Takma, boş ver, öyle işte ne yapacaksın, zaman su gibi akıp gidiyor, takılma, salla, aynen öyle, değmez, saçmalama, ne alakası var, ben böyleyim, cidden mi, bu şaka mıııığğğ
"Seni anlıyorum". Yaşamadığımız şeyleri anlayamayız, sırf laf olsun diye söylenildiğini düşünüyorum.
Zamanla geçer, alışırsın, sabırlı ol.. vs
Cevap
9Cevap
genellikle değişiyor. ama işte sen ilksin.. ya da seni hiç bırakmayacağım... ya da bana güvenebilirsin gibi sözler var. ya da işte bir kişinin arkadaşıymış gibi görünüp arkasından dedikodu yapan çekiştiren tipler de oluyor maalesef..
Ekonomi kötü Diyince Telefonunu Çıkar diyen dayıların sözleri 😅 böylelerine sinir oluyorum Ne alakaysa ekonomi ile Telefonun tamam adam pahalı telefon almış olabilir ama ne zorluklarla aldı Zaten Türkiye nin Ekonomi de kötüye gitme nedeni Gerçeği Kabul etmeyenlerden de kaynaklanıyor
Fark etmez, açız, geleceğimize dair bir şey yapamıyoruz, kiloluyum nasıl kilo verebilirim
Gibi gibi şeyler çok oluyor millet oturduğu yerden bir şey yapabileceğini zannediyor 😂🤷♂️
Herkesin unuttuğu ama şimdi hatırlatarak aşırı keyif alacağım bir cümle:
"Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla."
2000'lerin meşhur cümlesi.
Diziler'de de vardı sanki.
Eskiden insanlar bunu çok kullanırdı.
Cana geleceğine mala gelsin
Lan araba pert oldu pert 😂
😂😂😂
Söz yokta şöyle bir diyalog var
- ben evlenmiycem
- bak kesin ilk sen evlenirsin
Valla abi öyle ya🤦🏿♀️sırf şu cevabı vercekler diye"ben evlenmiycem" demeye korkuyorum🤧
Üzülme yaa diye bir cümle var. Lan gerzo şahıs sanki o kadarını bilmiyor 😃
Sevgilim kelimesi aşkım bilmem ne herkese söylenir olması saçma kız kıza bile söylüyor ben sevmiyorum
Geldiğini gördüğün halde ‘’ geldin mi ‘’ diye sormaktır 🙃
Bakarız, hallederiz, sadece arkadaşız, sen bilirsin, aynen, peki bla bla..
Aynen öyle, anlıyorum seni, boş ver ya... vs..
Kendine güven, içindeki potansiyeli farket, yeteri kadar istersen her şeye sahip olabilirsin
Millet aç aççç..
Telefonlarını yesinler djdja
Her şey pahalı 🙃🔫
Saçmalama aşkım o benim arkadaşım 😂😂
Bulamadım, aklıma gelmedi. 😂
Ben her mıcmıc sözden sıkıldım 😅
Cümle mi kelime mi istiyorsun?
Nasılsın sözü, sana ne diyesim geliyo hep sgzggs kötü olsak bile genelde cevabı iyiyim oluyo
Seni seviyorum
Seni çok seviyorum
Her şerde bir hayır vardır
'Fark etmez' 😂
Hahaha 😂😂
Date çıkmak felan diyorlar ya saçma geliyor.
Hallederiz
Şaka mı vayy
Aşko.
Sıkıntı yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?