Günlük hayatta sorduğunuz sorulara basit de olsa yanıt vermeyen insanlar var mı, sizce bunu bilerek mi yoksa dalgınlıktan mı yapıyorlar?

Günlük hayatta sorduğunuz sorulara basit de olsa yanıt vermeyen insanlar var mı, sizce bunu bilerek mi yoksa dalgınlıktan mı yapıyorlar?
Özellikle iş hayatında bu durum çok sık yaşanıyor. Bir şey soruyorsun yönetici yarım yamalak cevap veriyor araya başka kişi falan katıyor. Sorumu cevapsız bırakan insanların sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.
Yetersiz olduklarını da düşünüyorum.
Birebir iletişim halindeyken soruma yanıt alamıyorsam önem vermediğini düşünürüm. Saygısızlık yapan biriyle de bir daha sürdürmem iletişimimi.
Teşekkürler Semih ✨️
İletişim problemlisi diyorum (içimden yankılı)
Teşekkürler ❤️
Sorularımı cevapsız bırakan çok var, Adminler de artık sorumu hiç öne çıkartmıyor bende ilgiyi kestiler nedesizce sanki onlara bir saldırıda falan bulundum 🤷♂️
Cevap
6Cevap
Ben çok soru soran bir insan değilim zaten. hatta birine nadir bir soru sorarım. ama doğru kişilere doğru soruları sorduğum sürece sorun olmuyor
Yazık kıyamam demek ki öyle kaliteli ve güzel sorular soruyorum ki cevap bulamiyor diye düşünüp üstüne gitmem
İyiydi 😂
😄🫡
🫡😄
Soruyu ben bir tekrarlayayım da sonra düşünürüm ne düşüneceğimi 😄
Çok sinirlerimi bozuyor böyle hareketler bir tane çarpasım geliyor karşıdaki insana
😅💫
Konuşuyorsak sohbet ederken cevap vermezse ya da konuyu değiştirirse bilerek yaptığını düşünürüm. Yoksa yazdığım mesajın cevabını beklerim görmemiş ola bilir, meşgul da ola bilir anlayış gösteririm.
Bir meşguliyetletleri yoksa mutlaka cevap verirler hiç almadığım bir zaman olmadi
😊👍🤗🥰
Yoğunluktan dolauı bazen cevap vermeyenler olabiliyor bu da makul bir anlayış 😊
😊🌹
Ben kolay kolay kimseye bir şey sormam (KS hariç) fikrine veya kendisine değer verdiğime sorarım sorum varsa. Cevap alamazsam ve bu çok kez tekrarlanırsa kırılırım, soğurum, uzaklaşırım.
Soruma yanıt alamazsam kafamda kurarım kimse de beni bunun için suçlayamaz…en basit soruya bile yanıt vermeyen umursamıyordur ayrıca
Cevaplamak istemiyordur diye düşünürüm. Saygı duyarım.
Ben gıcık olur bir daha asla sormam aynı muameleye maruz bırakırım kendisini
Mesguliyetten olabilir, cok takilmam normalde.
Hiçbir şey düşünmüyorum 😂😂
O kadar mı dersin? 😂😂
Bence bilerek sevmediklerinden dolayı bunları yapıyorlar
Elimin tersiyle çarpasım gelir
Ben de komple cevapsız bırakıyorum onları.
Dalgınlık diğilşe üjülürüm
değer vermediklerini düşünürüm
Sinirleniyorum. Bazıları bilerek yapıyor bunu
Onlara ikinci şansı vermenin doğru olmadığını
Dalginda olsa nefret ederim
Sinir olurum
Bana da mı
En çok sana zaten djfjf
Aşk olsun deyip yeni bir hikaye okumak istemiyorum lanet olsun
@çikiçükübabaaa daha güzelini okurdun belki hı kfjgf
Aman kaldın pelüş ben okumayı unuttum djdkx
Peki üle ossun fkjgfjgj
Ben de tamamen cevapsız bırakıyorum.
Öylelerine ben hayatımda yer vermiyorum.
Takmıyorm keyfleri bilir
Bir daha sormam
Saygısızlık
Umursamıyorum pek
Kinleniyorum anlık
Umursamam
Var, bilerek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?