Öncelikle aşırı sinirliyim kusura bakmayın ailemden şikayetçi olmak istiyorum fakat 2 kez evden kaçtım ilk kaçtıgımda telefonum yanımdaydı telefonu sık sık güç düğmesiyle kapatıyordum ara ara açıyordum ailem ne yapcak diye polise ihbar etmişler telefonu tam açarken mobil veriyi açtım geri kapattım numara arıyordu o sinirle açtım eve gitmezsen aileni ve seni karakola götürmemiz gerek dedi o an sinirle gitmicem vb dedim en sonunda son uyarım dedi eve gittim
31 Aralık öğlen evden tekrar kaçtım t-shirt ve kot pantolan vardı telefon hiçbir şey yoktu tel su vb şehrin çıkışına gittim çok araç geldiği için oraya yapamadım hastaneye gtcektim elim ayağım buz tutmuştu hastaneye giderken ablamgili gördüm kaçma vb dedi gece 1 di heralde telefon yoktu ablamgil çevirme vardı onlara söyledi güvenlik benden şüphelendi tshirt ve kot pantolon vardı o an sinirle eve gitmicem vb dedim bu sefer 2 karakol birleşmiş beni aramaya çıkmış elim ayağım buz tutmuştu polis arabasına bindirdiler biraz durdum sonra polis ekipi geldi eger eve gitmezsen hapise göndercez ailenizde atmak zorundayız dedi ben gitmicem ısrarlıydım babam anlaşır konuşuruz dedi bizim araca götürdüler babam eve gitcegine dair babam ve benim imzamı istediler sonra zorla attırdılar bana istemesemde at dediler attım aslında küçükkende kaçardım 5-6 kez ortadkulda ve lise zamanında tam kaçmazdım ailem ne yapcak die ortaokuldan beri ailemi istemiorum çünkü ailemle her konuştuğumda sinirim artıyor normalde sinirlenmeyen insanım kuzenle çok anlaşırım kuzenle kal derseniz rahatsız etmek istemiyorum o yüzden kalmıyorum ablası ve kız kardeşi var kapalı o yüzden şimdi cimerden mi yapıyım yoksa karakola gitsem ailemden şikayekçi olsam desem form verirler mi? Aileyi hapse değil
1-babam benden habersiz dolabı açıp bi miktar para aldı ve söylemedi kendim ögrendim
2-miktar para vardı yanımda calıştıgım yere geldi
para versene dedi verdim
3- zorla istemedigim işe belediyeye sokup bu miktar yine aldı 1ay çalıştım atıldım cimer mi? Karakol mu?
31 Aralık öğlen evden tekrar kaçtım t-shirt ve kot pantolan vardı telefon hiçbir şey yoktu tel su vb şehrin çıkışına gittim çok araç geldiği için oraya yapamadım hastaneye gtcektim elim ayağım buz tutmuştu hastaneye giderken ablamgili gördüm kaçma vb dedi gece 1 di heralde telefon yoktu ablamgil çevirme vardı onlara söyledi güvenlik benden şüphelendi tshirt ve kot pantolon vardı o an sinirle eve gitmicem vb dedim bu sefer 2 karakol birleşmiş beni aramaya çıkmış elim ayağım buz tutmuştu polis arabasına bindirdiler biraz durdum sonra polis ekipi geldi eger eve gitmezsen hapise göndercez ailenizde atmak zorundayız dedi ben gitmicem ısrarlıydım babam anlaşır konuşuruz dedi bizim araca götürdüler babam eve gitcegine dair babam ve benim imzamı istediler sonra zorla attırdılar bana istemesemde at dediler attım aslında küçükkende kaçardım 5-6 kez ortadkulda ve lise zamanında tam kaçmazdım ailem ne yapcak die ortaokuldan beri ailemi istemiorum çünkü ailemle her konuştuğumda sinirim artıyor normalde sinirlenmeyen insanım kuzenle çok anlaşırım kuzenle kal derseniz rahatsız etmek istemiyorum o yüzden kalmıyorum ablası ve kız kardeşi var kapalı o yüzden şimdi cimerden mi yapıyım yoksa karakola gitsem ailemden şikayekçi olsam desem form verirler mi? Aileyi hapse değil
1-babam benden habersiz dolabı açıp bi miktar para aldı ve söylemedi kendim ögrendim
2-miktar para vardı yanımda calıştıgım yere geldi
para versene dedi verdim
3- zorla istemedigim işe belediyeye sokup bu miktar yine aldı 1ay çalıştım atıldım cimer mi? Karakol mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fake değilse çok saçma. Ayrıca kimse çocuğu kaçtı diye hapse girmez, aileni bu sebepten de hapse attıramazsın. Polis öyle dediyse göz korkutmak için demiştir. Cimere yazsan da bir şey değişmez. Sen 20 yaşındasın, polis de sana evden kaçma demez diyemez. Ailen de sana bakmak zorunda değil 18'i geçtiğin için. O kadar meraklıysan ayrı eve çık. Polis de çağırsalar ben burada ikamet ediyorum dersin kimse seni oradan alamaz.
Kurguysa çok başarısız bir kurgu, değilse de kafana yazık.
Bi tane işe girdim iş ağırdı 7 kişiydik 7 kişininde işini aynı anda yapardım hatta hastane kayıtları mevcut 2 kez hastanelik oldum 1 kere fıtık ameliyet oldum ben diğerini söylemek istemiyorum için kalkmasın nyse 67 kiloydum 50 kilo civarı kaldırırdım polar yani içinde kartondan boru var ve halıyı sararsın yuvarlak olur ya polar öyleydi 50 civarı onları kaldırırdım Kurgu değil ne zaman işe girsem paramı ailem alıp yiyor param sıfır yani zorla işe sokuyorlar istemedigim işi yapıom ve parayı ailem yiyo vermeseler zorla alıyor artık çalışmayı düşünmek bile istemiyorum babamın ek geliri var hayattan yoruldum artık şaka ediyorsam ellerim kırılsın
Hesap açıp bankaya yatır paranı
Tmmdır cimere şikayet etsem bakmaz mı ya hastane kayıtları var ve sigortasız çalıştım 1 yıl boyunca ailemi hapise değil ama para cezası veremezler mi aldıgı paraları kendime almak istiyorum şu an ablam çalışıo ondan para almıyorlar.
Sigortasız çalışma yüzünden belki soruşturma olur bilmiyorum. Bir avukatla görüşebilirsin
tamam cezayı kim alıo burada? Dükkan babanneye ait çalışan kirada bu işe sokanda babam sonradan çalış çalış diyip durdu patronda olsun çalışsın diyo
Direk FBI yaz kardeşim
Bı kere ispatlamak la mukellefsin çalınan parayı ki kendim verdim diyorsun
Yok iki karakol birleşmiş seni aramaya çıkmışlar polisin işi gucu bitti de peşine dusuyolar hey Allahım ya
Öncelikle düzgün oku
1-para dolaptaydı annem onu yapmaz yapsa bile söyler babamdan her şey beklenir diğer gün babama sordum ben almadım dedi sonra anneme dedim parayı kim aldı diye baban aldı dedi 5 6 ay geçti 5 6 bin daha vardı onuda iş yerine gelip verdim
2- karakol birleşmiş evet birleşti sabahtan beri evde değildim tel elektronik cihaz yoktu sadece kimlik vardı eve geldigimde saat 2ydi
Okudum kardeşim ispatin gerek diyorum sana kamera kaydı EFT havale vs delil yani beyanla iş yurumez ayrıca 24 saat geçmeden kimse seni aramaya çıkmaz kayıp olman için sürenin geçmesi lazım
Bilmiyorum orasını ama tüm işi gücü bırakıp aramazlar orada doğru diyorsun ama görürsek vb haber veririz demiş olmuş olabilir 1 yıl boyunca sigortasız çalıştım orada ne yaparlar Aileye? dükkan babannemin kiracımız var orada sigorta yapmadı babamda çalışsın bişe olmaz dedi
Normal ihbar gibi maliye bakanlığına sikayette bulunursun falanca dükkanda sigortasiz işci çalışıyor diye maliye denetime gelir en fazla para cezsi yazar ki dükkan da aile yakiniizin işveren aile yakınınız değilse para cezasi alır suç üstü yapacak bide
Dükkan bize ait babam ordan çalışsın falan dedi hayla dio çıktım şu an çalışmıyorum 1 yıldır
cimer en daha hizlisi. olani
Yazdıgımı okudun mu haklı mıyım sence?
Cimerden şikayet ettikten sonra ne oluyor diceklerimi detaylı detaylı yazcam cimerde kazansam mesela ne oluyor?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!