Ailemden şikeyet olcam fakat karakol tanıyor veya form verirler mi? yoksa cimer mi?

Öncelikle aşırı sinirliyim kusura bakmayın ailemden şikayetçi olmak istiyorum fakat 2 kez evden kaçtım ilk kaçtıgımda telefonum yanımdaydı telefonu sık sık güç düğmesiyle kapatıyordum ara ara açıyordum ailem ne yapcak diye polise ihbar etmişler telefonu tam açarken mobil veriyi açtım geri kapattım numara arıyordu o sinirle açtım eve gitmezsen aileni ve seni karakola götürmemiz gerek dedi o an sinirle gitmicem vb dedim en sonunda son uyarım dedi eve gittim
31 Aralık öğlen evden tekrar kaçtım t-shirt ve kot pantolan vardı telefon hiçbir şey yoktu tel su vb şehrin çıkışına gittim çok araç geldiği için oraya yapamadım hastaneye gtcektim elim ayağım buz tutmuştu hastaneye giderken ablamgili gördüm kaçma vb dedi gece 1 di heralde telefon yoktu ablamgil çevirme vardı onlara söyledi güvenlik benden şüphelendi tshirt ve kot pantolon vardı o an sinirle eve gitmicem vb dedim bu sefer 2 karakol birleşmiş beni aramaya çıkmış elim ayağım buz tutmuştu polis arabasına bindirdiler biraz durdum sonra polis ekipi geldi eger eve gitmezsen hapise göndercez ailenizde atmak zorundayız dedi ben gitmicem ısrarlıydım babam anlaşır konuşuruz dedi bizim araca götürdüler babam eve gitcegine dair babam ve benim imzamı istediler sonra zorla attırdılar bana istemesemde at dediler attım aslında küçükkende kaçardım 5-6 kez ortadkulda ve lise zamanında tam kaçmazdım ailem ne yapcak die ortaokuldan beri ailemi istemiorum çünkü ailemle her konuştuğumda sinirim artıyor normalde sinirlenmeyen insanım kuzenle çok anlaşırım kuzenle kal derseniz rahatsız etmek istemiyorum o yüzden kalmıyorum ablası ve kız kardeşi var kapalı o yüzden şimdi cimerden mi yapıyım yoksa karakola gitsem ailemden şikayekçi olsam desem form verirler mi? Aileyi hapse değil
1-babam benden habersiz dolabı açıp bi miktar para aldı ve söylemedi kendim ögrendim
2-miktar para vardı yanımda calıştıgım yere geldi
para versene dedi verdim
3- zorla istemedigim işe belediyeye sokup bu miktar yine aldı 1ay çalıştım atıldım cimer mi? Karakol mu?
Ailemden şikeyet olcam fakat karakol tanıyor veya form verirler mi? yoksa cimer mi?