Anlamayanlara bır seyı ısrarla anlatınca dusuncenı kabul ettırmeye çalışıyorsun demelerı çok komık degıl mı?

Alçak gönüllü şekilde kıbarca tartısmaya çalışıyorm anlamadıgı ıcın bıle karşı tarafı suçlayıp kabul ettırmeye calısıyorsun dıyıp kaçanlar var kabul ettırmeden önce tartısmaya calısıyorum ahah.

Güncellemeler
+1 yıl
Hatayı karşı tarafa anlamadıgı ıcın atanlar çok komik bence sız anlamaya calısın ve tartısın. kabul ettırmeye calısmak saçma. Anlamıyosa gıderım zaten nıye kabul ettırmehe calısayım. Ama okadar kapalısınız kı anlayıp anlamadığınızı bıle çizemiyorum kı nasıl kabul ettırme asamasına geceyım? Sohbet akışını bıle gerçeklestiremiyosunuz. Katılmıyorsanız hemen kabul ettırmeye Calısıyo bu kısı bana dır havalanıyorsunuz tartısmaya bıle gırmemıssınız gırsenız anladınız mı dedııgımı onu anlıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Ama anladınız mı anlamama müsaade etmeden neyı kabul ettirmeye calisayim. Ben en azından tepki bekliyorum. Kafamdan cevap verıp de bana gelip kabul ettırmeye calisiyorsun demiyorum en azından fıkrını söyle anlamadı deyıp gıderım veya gitmem. fıkrını soyledın mı de sen kabul ettırmeye mı calışyorum anlıcaksın? Kendı fıkrınızı söylemeye bıle ego yapıp ıcınızden cevap verip benı kabul ettırmeyr çalışan bırı olarak görüyorsunuz. Fıkrını söylesen zaten gıdıcem katlanmam merak etme. Tepkın yok ama
Anlamayanlara bır seyı ısrarla anlatınca dusuncenı kabul ettırmeye çalışıyorsun demelerı çok komık degıl mı?