Kişilik & Karakter Sizce de laf anlamayana laf anlatmaya çalışmak ahmakça değil mi? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Mesela ben bu hataya çoğu kez düşerim Sizce de laf anlamayana laf anlatmaya çalışmak ahmakça değil mi? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 98% 5 ay Bence bu mutlu olmanın en başta gelen faktörü. Yani az konuşmanın. ya da anlayabilene konuşmanın.Hz ali Ra derki.Az konuşmak az yemek az düşünmek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 729 görüş paylaştı. Haha 😅😂 Şu Resimi Gördükçe Aklıma Gülüyorum Sapık İsmet 😅 dalgayı agzina alıyor diyor du bu adamlar can ya ⭐👍🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
1terazikadınıı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 94% 5 ay Fotoğraftaki sen misin? Birine benzeteceğim ama çikaramiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör вιтєχєи 5 ay Deep turkish web Yorumla 1terazikadınıı 5 ay Aa hatırladim çok teşekkür ederim 😊 Yorumla 1terazikadınıı 5 ay Bu arada laf anlamiyorsa kendi haline bırakın belli bir süreden sonra Yorumla 1terazikadınıı 5 ay Çünki elinden geleni yaptıysan iş senden çikar Yorumla вιтєχєи 5 ay Haklısın Yorumla
Headlines Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 397 görüş paylaştı. Laf anlamayan bir insana, zamanımı harcamam tahammül de etmem. Vaktim ziyan olur gerek yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
venicce Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 5 ay Ağızlarına kürekle burasın geliyor bazen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör venicce 5 ay Vurasım** Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,7b görüş paylaştı. Evet zaman kaybıdır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 98% 5 ay Ahmakca bence boş zaman kaybı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Descartes01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 98% 5 ay Bende büyük usdışılık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Descartes01 5 ay Hemde Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Evet sorudaki ahmak benim üzücü state :/ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bence bu mutlu olmanın en başta gelen faktörü. Yani az konuşmanın. ya da anlayabilene konuşmanın.
Hz ali Ra derki.
Az konuşmak az yemek az düşünmek
Haha 😅😂 Şu Resimi Gördükçe Aklıma Gülüyorum Sapık İsmet 😅 dalgayı agzina alıyor diyor du bu adamlar can ya ⭐👍🏻
Fotoğraftaki sen misin? Birine benzeteceğim ama çikaramiyorum
Deep turkish web
Aa hatırladim çok teşekkür ederim 😊
Bu arada laf anlamiyorsa kendi haline bırakın belli bir süreden sonra
Çünki elinden geleni yaptıysan iş senden çikar
Haklısın
Laf anlamayan bir insana, zamanımı harcamam tahammül de etmem. Vaktim ziyan olur gerek yok.
Ağızlarına kürekle burasın geliyor bazen
Vurasım**
Evet zaman kaybıdır
Ahmakca bence boş zaman kaybı
Bende büyük usdışılık.
Hemde
Evet sorudaki ahmak benim üzücü state :/