Kuzenim hamile. Beraber öğrendik belki bana da soylemezdi
Eşiyle bosanma aşamasindalar. Hamilelikte surpriz ve plansiz gelişti. Ne zaman soyleyeceksin ona, davaya pekte bir zaman kalmadi dedim. Durdu durdu bilmiyorum ama sanırım soylemeyi dusunmuyorum. Soylersem boşanmaz. Ben ayrilmak istiyorum dedi.
Babasi sonucta bilmesi gerekmez mi? Zor olur tek başına cocuk buyutmek bunlari dusundun mu dedim.
Bu ulkede kadinlar evliyken de cocuklari tek basina buyutmuyor mu zaten. Bu ulkede ekeklerin, babalarin cocuk bakiminda, cocuk buyutme de ne kadar payi var ki? Bu ulkede cocuk her sekilde anneye zimmetli degil mi? Evli kalsam ne degisecek bilmiyorum bu konuda dedi.
Olaydan sonra iki defa konusabildik. Ikincide kararli gibiydi.
Bende bu işe karişsam mi karsimasam mi bilmiyorum. Bir yanim git kocasina soyle, bilmeye hakki var, ortada bir cocuk var, ani kararlar aliyor, belki hormonlardan net dusunemiyor diyor.
Bir yanim iliskilerini, yasadiklarini tam bilmiyorum. Dışardan cok fazla sorun gözükmüyor. Aldatma vs de yok diye biliyorum, siddette yok en azindan fiziksel olarak ama baska ne var bilmiyorum.
Evliligini iyi ya da kotu 3. kisilere pek anlatmaz. Anlatir da detayini ve bazi seyleri haliyle bilmiyorum. Bu kiz ne yasadi, ne bu kadar soguttu da gebelige ragmen geri dönmüyor diye dusunuyorum bir yandan.
Bir yandan aldigi karar bana saglikli gelmiyor. Belki bir sanslari olacak, Rabbim belki bir yol gösterdi bu sekilde. Belki guzel bir aile olacaklar, yanlislari, problemleri bu vesileyle cozecekler.
Bilmiyorum sessiz mi kalsam, gidip esine soylesem mi? Bir seyler dedim ama pek ikna edemedim en son konuşmamızda.
Bu konuya karissam aramiz bozulur mu onu da bilmiyorum. Ne yapayim sizce? Soylesem vicdanim sanki biraz daha rahatlayacak gibi ama soyledikten sonra beni neler bekler onu bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer