Arkadaşlar abimin karısı hamile ama çocuk abimden değil bunu bir tek ben biliyorum ailede. Abim iş için çine gitmişti eski sevgilisini eve almış. Ben whatsapp konuşmalarını gördüm sordum üstüne gittim çok anlattı o da ağlayarak yalvardı kimseye söyleme diye bebeğime acı dedi. Sizce ne yapmalıyım kime anlatmalıyım bunu bir yanda günahsız daha doğmamış bir melek diğer yanda rezil bir kadın ve abimin kırılacak kalbi onuru. Herkese teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılBununla daha şimdiden yaşayamıyosun. Ömür boyu nasıl yaşayacaksın? Abin bebeği kucağına alıp "yavrummm beniiiim" diye gülümsediğinde, o güzel anacığın torun sahibi olduğuna duygulanıp ağladığında... Baban da "Bizim torunu bir görsen keratayı" diye dostlara anlatırken içi sevgiden taştığında... Sen bunları nasıl kaldıracaksın? İçin acımayacak mı kandırılan zavallı insanları görünce... Bebeğine acımakla ne alakası var ki. O zavallının ne günahı var ne de birşey olacak. O kadın bebeğini doğurduğu adama gitsin, o da bebeğiyle kabul etsin onu madem. O kadar.
13 Yorumla- +1 yıl
Ona gideceksin ve "Hemen bosaniyorsun. Anlasamadigini söylüyorsun. Bebeği de aldiracagini soyluyorsun. Yoksa yakarim seni" diyorsun. Ne abin ne ailen ogrensin bu eve atma olayini. Sonu kotu bitebilir. Aman ha! O yüzden kadin hemen boşanmak.istesin. Çocuğu aldiracagini soylesin kabul ettirsin. Ama aldirmasin tabi ki. Boşandıktan sonra gider doğurur
Soran+1 yılBirazdan gidicem evlerine abim evdedir ama bir yoklnu bulup kadınla konuşacağım.
- +1 yıl
Abin varken konuşma. Ağlar mağlar kadın, foka sarmasin iş.
En İyi Cevaplar
+1 yılAbine söylemelisin. Kanıtları aldıysan iyidir. Almadıysan bile hiç sorun değil DNA testi ile her şey ortaya çıkar. Burada masum çocuk ile ilgili bir durum yok. Abini aldatmış ayrılırlar olur biter çocuğa da abinin karısı ile eski sevgilisi baksın bir zahmet yoksa hiç kafanıza bile takmayın günahı sizin boynunuza değil kadının ve eski sevgilisinindir.
Ben olsam hiç acımam direk boşarım. Tek kuruş tazminat filanda vermem.10 Yorumla
Çok zor bir karar ama ben senin yerinde olsam kesinlikle anlatirdim abime çocuğa yazik diyoruz da düşünsene abin hayati boyunca öyle karektersiz bir kadinla olacak ve baskasinin cocugunu hep kendinin bilecek çok kotu bir durum ve ilerde elbet öğrenecek sorumlu olarak ta seni tutacak onun için kesinlikle söyle o kadinin gozyaslarina falanda inanma zevkini cikaran o acisini çeken abin ohhhh ne ala soyle tabiki
21 Yorumla
Ailene soyleme bu abinin gururunu incitir bir sekilde abine aciklamaya calis bilmeye hakki var sonrasi abinin karari ama baska kmseye soyleme abinde soylmiycegni blsn kararnda senn bir etkin olmasn vebnce bole bsy yaptysa abni sevmiodur ve bir daha yapar cok gec olmadan yazik etme abine
14 Yorumla
Soran+1 yılVallahi katil olur adam. Bunca sene okudu çalıştı hapislerde çürümek olur sonu
- +1 yıl
Abinin ogrenen son kisi olmasi da kotu ayrica dusunsene abn senelerce o cocuga evladm diyck bir yalani yasiycak ve sen ona her bakdignda bunu unutamiycaksin bence o zmn annene ya da ne biliym bu konuyu halledebilcek birine soyle cunku erkeklrr snirlerne hakim olamayabilir kadinlar bu konularda daha sakin dusunur en iysi annen olabilir mesela
Soran+1 yılAilem isviçrede anneme telefonda anlatamam böyle bişeyi. 1 ay sonra falan gelecekler beklemek en iyisi galiba
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
64Cevap
+1 yılBenim anlamadığım şu insanların kafalarının içine gizliden bu şerefsizliği sokuyorsunuz?
bu 2 ci konu bugün..
bu tür teklifi şuanki sevgilim bana teklif etti
eğer başkası ile evlenirsek senden çocuk istiyorum dedi
ama ben bunu hiç bir zaman yapmayacağım ALLAH korusun22 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri düzgün bir erkek zaten bunu yapmaz. Tebrik ediyorum seni
- +1 yıl
İlginççççç, başkasıyla evlenecek ama başkasından çocuk isteyecek Allah'ım koru bizi böylelerinden.
ben şunu anlamıyorum millt geceler boyu uğraşıyor çocuk yapamıyor yengen bir kaçamakta hamile kalmış şu noktayı da anlayamadım abinle yengenin o dönemde hiç mi ilişkisi olmamış çok tuhaf konular açıyorsunuz ama türk filmi gibi az düşününce bir o kadar da saçma geliyor insana puan için bu tarz kafadan uydurma konulara başvuranlar aciz insanlardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kere olduğunu bilmiyoruz ki belki 1 hafta boyunca her gün geldi
Soran+1 yılYa seni inandırmak zorunda değilim. İnanmıyorsan cevap verme bu kadar derdin içinde seninle uğraşıcam bide
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. ailene söylemezsen, abine ait olmayan bir çocuklar ömür geçireceksin. artık yıllar sonra vicdan azabından ne hale gelirsin bilemeyiz de artık sen düşün gerisini. karnı burnuna geldiyse zaten yapacak birşey yok. abine söylesene ya vurur yengeni kendisi hapse bebeğiyle kadın mezara gider. ya da boşanır ne olacak artık. sen karar ver madem kurcaladın bu kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılAy hapis falan olmaz kadının rezilliği yüzünden oralarda mı çürüsün daha 29 yaşında gencecik
Arkadaşim.
Bu işi bir sekilde duyurmalisin ancak bu iş nasil olucak yengeni sikistir bosanmak istesin anne'ne de soyle durumu izah et kimse birseyler farketmeden kestirip atin Abin bence su durumda duymamali sinirle birseyler yapabilir annen daha soguk kanli hareket eder diye dusunuyorum baska birilerine de kesinlikle soyleme sonuc olarak aile onuru soz konusu.10 Yorumla
+1 yılo sana bebeğime acı demiş peki o acmışmı bebeğine ve kocasına ortada olan bir bebek ama büyük bir bencilliği de kabul edicek değilsin bir kere yapan bidaha yapar hem erkek olsun hem kız olsun bunun önüne geçmelisin yengen zaten abini sevseydi ve bebeğine değer verseydi böyle bir halt yemezdi herkes icin en iyisi gerçeği bilmeleri
20 Yorumla
+1 yılyuh yaa!! millet ne kadar rahat! artık namus diye bir şey kalmamış! bence kesinlikle abine anlatmalısın. böyle şey mi olur? yazık değil mi abin bir ömür o çocuğu çocuğu zannedicek? peki o kadın erkek arkadaşıyla beraber olurken hiç mi abini düşünmedi? abinin boynuzlanmasına izin mi vericeksin? resmen aldatmış bide ''bebeğime acı'' diyor ama o senin abine acımadı!! ben olsam hiç durmazdım. gitsin gerçek babası acısın bebeğe
10 Yorumla
+1 yılAbine anlat doğmamış başka bir bebeğin durumunu düşünme o gider eski sevgilisiyle bakar ya da kızın ailesi bakar.Abinin onuru daha önemli.Abin sana inanmazsa bir daha abi diye görme abini.Yani karısının dediğine güvenip sana güvenmez ise karısının lafını doğru bulursada öyle abinin ben ne desem azdır. Eski sevgilisiyle o haltı yemicekti kadın.
10 YorumlaElin kızına, elin çocuğuna acıyacağına abine acı o senin canından kanından gerçekleri bilmek onun hakkı senin de anlatmak görevin.Kalkmış bir de soruyorsun burada abine o kadın gibi ihanet edebilecek misin başkasının çocuğuna babalık etmesine izin verecekmisin? Sen söyle gereken yapılır kadınıda çocuğuda öldürecek kadar cani değildir bir insan.Kabul ederse kabul eder etmezse en kötü ayrılırlar.
30 Yorumla
+1 yılŞimdi söylemezsen bile o çocuk doğup büyüdüğünde söylersen hem abin için hem çocuk için hem ailen için çok kotu olur sonuçta o çocuk abine alışıp baba diyecek abinde hiç bırakamaz ve iş daha kotu sonuçlar doğurur çocuk doğmadan abine söyle kadın böyle bir şey yaptıysa zaten abini sevmiyordur
10 Yorumlabir de şuradan düşün abim bunları ögrendi ve seninle artık nasık bir ilişkisi olur.ortada küçük bir bebek var onu düşünelim tamam.eski sevgilisi babasıysa o babalık yapsın yengende abinle ayrılsın o çocuga annelik yapsın abim burada zaten kopmuş kümenin dışarısında kalmış
10 Yorumla
+1 yılabini çekip bir köşeye anlat ama abin sana inannır mı bir, ikincisi yengen inkar ederse ve sen... ortada kalırsan. Onuda iyi düşün, ona göre haraket et bence ( Kanıtlayıcı bişeyler elinde olması lazım.)
18 Yorumla- +1 yıl
onu bilemem olay yayılabilir bu durumda arada giden sen olabilirsin diye düşünüyorum. itham ettiğin şey yenilir yutulur cinsten değilki kaldıki yengen başkası da değil.
Soran+1 yılAbimle aram çok iyidir inanir ama inanmazsa bile dna testi yapır derim
- +1 yıl
peki abinin gidişi dönüşü falan abin tahmin edemiyormu bu çocuk ne ara oldu diye
Soran+1 yıl1 hafta kaldı zaten pek sanmıyorum tahmin ettiğini. O kadar mutlu ki adamın beyni böyle şeylere kapandı resmen. Tek düşündüğü çocuk
- +1 yıl
ozaman çok dikkatli olmalısın dediklerimi dikkate al bence çok tehlikeli eğer kanıtlayamaz ya da abini inandıramazsan yanarsın bütün çevrende kötü bir imaj bırakabilirsin
Soran+1 yılBana inanmazsan dna testi yaptır derim. Sonuçta ben deli değilim böyle bir yalan uydurayım dimi ama.
- +1 yıl
bakalım yapacaklar mı?
+1 yılzatenn ilerde acaba basıma böle bişii gelirmii diyee korkuyodumm bak şimdii okuyuncaa hepp ürktümm yorum yapmaktan dahii çekiniyorumm Allah bizlerii kalbii temiz kardeşlerimizii böylee fahişelerdenn korusunn korusunn koruusnn...
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin allah kimseye vermesin böyle çirkin bir olayı
- +1 yıl
sırf bu yuzden gemii kaptanlıgından vazgeçtimm..
Ne iğrenç kadınlar var ya :/ Yuvanın yıkılmasına değilde o çocuğa ve abine üzüldüm gerçekten :/ Zor bir durum bence.. Ben çıkamadım işin içinden :/
14 Yorumla
Soran+1 yılBende çıkamıyorum :(
Soran+1 yılHaketmiyor tabii ki. Karım daha iyi şartlarda yaşasın diye sürekli çalışıyor. Yurtdışına gidiyor geliyor sırf o rezil kadına bakmak için.
sızın aıle serefınız!!! abın bılmelı tekmeyı koymalı cocukda kımden olduysa oraya gıtmeli, gıtde aılenın serefıne sahıp cık
13 Yorumla
Soran+1 yılBebeğe acıyorum sadece. Adam işsiz güçsüz serserinin tekiymiş herşeyini öğrendim
Soran+1 yılHamile olmasa döverdim ben onu ama hamile kadına el kaldırmaya kıyamadım. Hep vicdanımız yüzünden biz kaybediyoruz aile gururumuz yıkılıyor
Bebeğe yazık falan değil...abin tekmeyi vurur kadında bebeğiyle eski sevgilisiyle yaşar ya da yaşamaz evlat bu kolay değil yarın bigün doğduğunda abin senin yanında o çocuğa her oğlum/kızım dediğinde için parçalanmıcak mı? abine kesinlikle söylemelisin ne...lar var ya
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle abine anlat adam kendinden olmayan bir çocuğa babalık yapıcak salak yerine koymayın onun günahı cezasını da o çeksin gerçek babasının yanına gitsin ve o kadını ailenizden sayma artık ne hali varsa görsün...
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum.
+1 yılYa ne koruyorsun orspuyu. Anlat tabi herşeyi ailene. Elin kızı için abine bunu nasıl yaparsın. Bence hemen anlatmalısın. Zevk alırken düşünmedi de, şimdi mi düşünüyor çocuğunu ve evliliğini.
Eğer anlatmazsan ailene herşeyi açıkca, bence sende onunla aynı karakterdesin demektir.10 Yorumla
+1 yılbaşkasının pçini büyütmektense bu işin burada bitmesi daha mantıklı senin durman bile hata huylu huyundan vaz geçmez abin yokken eski sevgilisini evine alıyorsa onun ar damarı çatlamış hayatı boyunca abini hep boynuzliycak ve sende buna seyirci kalıcaksın..
10 Yorumla
+1 yılArkadaş nolursa olsun abinin bilmesi gerekir bence. Ve çocuğun babasınında. Abinin genel durumu nasıl bide bu önemli. Öğrenirse nolur yane. Sadece kızar sinirlenir bağırır çağırır boşanma davası felan mı açar, yoksa allah korusun ama işte görüyoruz haberlerde, iş vurmaya öldürmeye doğru gider mi. Bunu kestirmek çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBu da abinin karısı herhalde :))
www.kizlarsoruyor.com/.../q1320085-kocamin-oglumun-baskasindan-oldugunu-anlamasindan-korkuyorum-lutfen11 Yorumla- +1 yıl
ahahah güldüm buna :D şaka maka Allah kimsenn başına vermesin
Söylesen evlilik yıkılacak, söylemesen de abinin hakkı yenecek. Başkasının çocuğunu kendi çocuğu sanacak. Ancak abinin eşi, eve başka adamı atmışsa, zaten evlilik bitmiş demektir. Yine de iki ucu keskin bıçak. Okurken kızdım yengene bak !
10 YorumlaEğer biraz olsun abini seviyorsan gidip herkese söylemelisin.O şerefsiz de üzüldüğü için değil korktuğu için sana yalandan ağladı.Adım gibi de eminim buna.
13 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyor tabii baba evine dönse fakirlik çekecek yine bizim evde gayet rahat
- +1 yıl
yapma arkadaşm safmısın sen sanane ne sefalet çekerse çeksin onu o haltı yemeden önce düşünseydi acımayın böylelerine abine anlat hemen
+1 yılHassas bir konu ve bence bir aileyi yıkmaya çalışma. O edepsiz kadın edepsizlik etmiş hemde korunmadan ve hamile kalmış yazıklar olsun diyorum ama içler acısı bir durum
10 YorumlaAbine kesinlikle söylemelisin boşanırlar kadında alsın bebeğini babasına gitsin madem eve aldı birlikte oldu sonucunada beraber katlansınlar. Abinden saklama sakın.
10 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun öncelikle... yengene söyle ayrılsın abinden bir bahane bulup ya da abine söyleyeceksin gerçekleri...ne günlere kaldık ya, ekmek parası için sen ülkeni terk et, işe git çalış, evde eşim dediğin insan seni aldatsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 kışının bıldığı şey sır değildir bir an önce anlat ama aklı başında çözüm üretecek bırıne anlat baban olur amcan olur ne bılım dayın olur ama akıllı ve söz geçen bırı olmalıkı olaylar kötü sonuca varmasın.
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem Türkiye'de değil İsviçre'de yaşıyorlar onları arayip anlatsam annemin oralarda kalbine iner babam gelir valla katil olur.
Cevap sahibi+1 yılkafanda bişeyler var ama dimi
Soran+1 yılYok :( annemi beklemeyi düşünüyorum 1 ay sonra gelecek
Cevap sahibi+1 yılannen konuya hakım olabılecekmı kadın halıyle nelere mudahale edebılır abını sakınleştıre bılırmı.
Eğer anlatmazsan ilerde sen pişman olacaksın.. O sonuçta senin Abi'n Can'ın kanın.. Onu düşünmelisin annene anlat o gerekeni yapacaktır.. Gerginlik olmadan abinin piskolojisini düşünerek hareket edin..
10 Yorumla
+1 yılanlat abine tabi ki salak yerine koymasın adamı aşağılık kadın
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir karar :(
hiç durma söyle eğer söylemezsen gün gelir bu yalan yüzünden sen zor duruma düşersin. ve bu yalanla yaşanmaz hemen söylee
10 Yorumlasoyleme bazen uc maymunu oynamak iyidir sonra abinde bebekte aci ceker ailende perisan olbilir bir densiz yuzunden
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam mı etsinler? nasıl bir zihniyetiniz var anlamıyorum ki aldatmanın affı mı olur
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. abin elin pijine mi bakacak.bunu hakettiğini sanmıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılHaketmiyor ve bu olay duyulursa abimin iş yaşamındaki itibarı bile bozulabilir bir eziklik hisseder herkesin içinde. Bunca senedir okuması yüsek lisans yapması hepsi çöpe gider
bir anlık yoklukta bunu yapmışsa ileride neler yapabilir onur kırılır ancak bir bedel ödenmelidir
12 Yorumla
Soran+1 yılPislik insan yaa ve abim sürekli yurtdışına gider iş nedeniyle demek ki benim bilmediğim daha neleri vardır onun.
+1 yıl:( çok üzücü gerçekten çok üzüldüm allah yardım etsin herkes bir şeyler yazmış ve haklılar dikkate al bencede :(
10 Yorumla
+1 yılbence abine anlatmalısın... en azından yediği haltı yediği kişiyle bitirsin o gurursuz.. abin boşasın hemen... bunu tekrar yapabilir çünkü o gurursuz kadın
11 Yorumla- +1 yıl
ve yıllarca o gurursuz kadının yediği boktan olcak bebeğide kendi çocuğu bilmesin
Alışmış kudurmuştan beterdir bence söyle. Yoksa o kadın abin her biyere gittiğinde erkek atar eve. 40 sene böyle süreceğine 1 sene sürsün daha iyi değilmii
10 Yorumla
+1 yılSöylemen lazım ileride bu kadın daha neler neler yapar çocuk var diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBebek erkek bide abim çok seviniyor çok mutlu bunu bozmak off bilemiyorum
- +1 yıl
Ya valla psikolojim bozuldu evlenmek istemiyordum bu soruyu gördüm ya artık evlilik kelimesini çıkartıyorum hayatımdan
Allah yardımcın olsun. çocuk doğduktan sonra söylemeni tavsiye ederim...
10 Yorumla
+1 yılabine söylemelisin, ve bu cocugu abinin kendi cocugu sanmasınımı istiyorsun bu kötülüğü yapmamalısın asla
10 YorumlaÖnce yengene anlatacağını söyle o hazırlığını yapsın ondan sonra anlat...En azından kan çıkmasını engellersin...
10 Yorumlatabıkıde anlat ailene ailenden önce abine anlat. o ne yapmak istiyorsa yapsın böyle bir şeyi saklama abine yazık
20 Yorumla
+1 yılYerinizde olsam gelininizin ailesiyle bu konuyu konuşup, gelininiz dahil herkesin bu durumu en az zararla atlatmasını sağlardım.
10 Yorumla
+1 yılkürtaj zamanı da geçmiş tabi. valla neresinden tutarsan tut fena patlayacak. söylemezsen abin öğrendikten sonra biliyordun da niye söylemedin olur. abine anlat gitsin.
10 YorumlaBence çok zaman geçmeden söyle er ya da geç abin bunu öğrenince sana çok kızar bana neden söylemedin diye zaman geçmeden abine de yaşı gençken ayrılsın kardeşim..
00 Yorumlayengenin hamile olması bile şart değil varsa böyle bişey söylemelisin. abinin aptal yerine konulması senin hoşuna gidermi.
10 Yorumla
+1 yılO haltı yiyor madem demek ki kendini düşünüyor tabi ki anlat gitsin bebeğin babası ile Evlensin ne iğrenç bişey o evde durması bile hata
10 YorumlaKesinlikle abine soyle. Abino gayrimesru cocugu sahiplenmek, bakmak zorunda degil. Huylu huyundan vazgecmez o kadin kim bilir daha neler yapar. Cocugu aldiradabilirdi yani... kesinlikle soyle o abine acimis mi?
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabii ki. Abinin böyle bir yalanla yaşamasını istemezsin.
Sevgilisini eve alırken abine acımış olabilir mi?10 Yorumla
+1 yılAnlatsana saçmalama abini yakmakmı istiyosun zevki için gitmiş abinin arkasından onunla yatmış bide çocuk olcak abinn mal gibi ortada ve sen hala bunu soruyosun
10 Yorumla
+1 yılanlatmalısın cocugun gunahı yok evet ama yapcak bısı de yok kesınlıkle anlat
10 Yorumla
+1 yılYazık. Bebeği geçtim, abini aldatması çok onur kırcı bir olay. Bence bu kıza acıma.
10 Yorumla
+1 yılAbine yazık değil mi? kendi çocuğu olarak bildiği çocuk başkasının çocuğu bence kesinlikle anlatmalısın , sonra öğrenirse sana kızar bana neden anlatmadın diye. kadın hata yapmış söyle ödesin hatasının bedelini sen suçlu olursun yoksa anlatmazsan..
00 Yorumlaben olsam söyle.. o kadını yaşatmaya gerek yok.. salakmısın kızım.. duygu sömürüsü yapan kadına nasıl inanırsın.. yaw katli helaldir.. abine söyle saçmalama
02 Yorumla- +1 yıl
Bebeğiyle mi öldürsünler? Her insan hata yapar...
+1 yılabinin bunu bilmeye hakkı var bence ya da kadın 10 haftayı geçmediyse aldırsın ve üstüne de abinden ayrılsın.
00 Yorumlasöylemezsen kendi ailenin güveinin kaybediceksn illa birgun ortaya çkar çnkü bu :)
10 YorumlaAbine söylemelisin bunu saklayıp kabullenecek kadar genişseniz bilemem
10 Yorumlakesinlikle söylemelisin abine anlat bilsin herşeyi ömür boyu bu sırla yaşama abine yazık onu düşün ve anlat
10 YorumlaEninde sonunda gerçek ortaya çıkar sen baştan söylemek zorundasın adamın ne suçu var gitsin kimi eve aldıysa onunla evlensin sen ne dusuduyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence söylemelisin. yalanlar üzerine kurulu evlilik olmaz.
10 Yorumlaoyle bir durumda cocuk umrumda olmazdi anlatirdim abime
10 Yorumla
+1 yılSen birşey söyleme sakın. zaman herşeyi halleder. 3 maymun ol ;)
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Abimin karısı hamile ama çocuk eski sevgilisinden. Aileme anlatmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler