Aile & Toplum Annem, senden bin kat güzel sarışın kızlar var dedi normal mi laf arasında söyledi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor laf arasında söyledi normal mi? Güncellemeler+1 yıl Gerçekten çok kötü insanlar var böyle sorularda ortaya çıkıyorlar Annem, senden bin kat güzel sarışın kızlar var dedi normal mi laf arasında söyledi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Takma 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Takıyorum kurtulabilmek isterdim bu kişiden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneden kurtarılmaz niye kafaya takıyorsun ki benimkinin bana o… demişliği bile var Yorumla Soran +1 yıl :( bilmiyorum ilginçler Yorumla Soran +1 yıl Belki de dediğin gibi takmamak lazım, ne dediklerini bilmiyorlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim annemde kapalı kızları över durur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benimki ben kapalı giyinirim açık giyinenleri över Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annenle aran nasıl Yorumla Soran +1 yıl Tartışmalı sadece gerektiğinde konuşuyorum aynı evde yaşıyoruz artık evleri ayırıcaz umarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende annemle kavga ediyorum Yorumla Soran +1 yıl 28 yaşım aynen bence bir rakip olarak görüyorlar şefkat duygusu ağır basmıyor onlarda bazılarında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekonomik özgürlüğüm olsa ayrı eve çıkardım Yorumla Soran +1 yıl Evet ben de Yorumla
slavesex Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Normal 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Şeytanlaşmışsın Yorumla slavesex +1 yıl Kim ben mi Yorumla slavesex +1 yıl Kim ben mibelki kizip soylemistor , yanlis anlama Yorumla Soran +1 yıl Kızmadı gayet sakindi ben güzellikle ilgili hiçbir şey söylemeden dedi Yorumla slavesex +1 yıl Hm yanlis ozmn Yorumla slavesex +1 yıl Belki de kendine bak ceki duzen ver diye dfmistir , bu nedenle gaza gelir giyim kusam vs. Olabir mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Spordan gelmiştim gayet de bakımlıyım kendisi bakımsız Yorumla Soran +1 yıl Yeni kıyafetler alıyorum çok alıyorsun diyor Makyaj yapmamı beğenmiyor başka kızları övüyorKapalı giyiniyorum açık giymemi istiyor Yorumla slavesex +1 yıl Hm ilginc acaba nie oyle yapio Yorumla
ömerpstl_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Doğru demiş 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Şeytanlaşmışsınız siz Yorumla Soran +1 yıl Geberirsin ve sürünürsün ahaha Allah bırakır mı sanıyosun Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Ne alakası var benim için de geçerli bu laf Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Sürünüyorum zaten sorun yok Yorumla Soran +1 yıl öyle bir şey söylenemez Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Gerçekler acıtır dost acı söyler lafları aklına gelsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Gerçek değil Böyle bir söze ne gerek var dost değil düşman Yorumla Soran +1 yıl Allah senin bin belanı versin Yorumla Soran +1 yıl Beni üzdüğünüz kadar sürüneceksiniz Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Hahahah bana niye bela okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sürüneceksin kılıç gibi keskin sana ulaşacak Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Ne anlatıyorsun ahhaha Yorumla Soran +1 yıl Sen daha hiçbir şeysin Allah’ın sillesini yediğinde anlayacaksın Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Aynen kardeşim şurdan bana bi touch blue alsana Yorumla Soran +1 yıl İçimdeki buna neden olanlar sen de dahil doğru söylüyor diyenler de dahil bana bu sözü söyleyen de dahil kat kat acı çekeceksiniz Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Bu kafayla sen çekersin canım benim için kin dolu Yorumla Soran +1 yıl Bana çektiren sizin gibiler ee siz de çekeceksiniz hem de kat kat Yorumla Soran +1 yıl Kötü insanlar cezasını ödeyecek cehennem bunun için var Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Kimseyi takmayarak başlayabilirsin bu kafayla olan sana olur Yorumla Soran +1 yıl Şu anda acı çekiyorum çünkü kötülük yapıldıKimseyi takmamak diye bir şey yok bana yapılan şeylere sesimi çıkarıcam ki içimden çıksın Yorumla Soran +1 yıl Sonunda kaybeden kötüler olur uzun vadede iyiler kazanır Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Her zaman kötüler kazanır aksini hiç görmedim Yorumla Soran +1 yıl Her zaman iyiler kazanır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takma
Takıyorum kurtulabilmek isterdim bu kişiden
Anneden kurtarılmaz niye kafaya takıyorsun ki benimkinin bana o… demişliği bile var
:( bilmiyorum ilginçler
Belki de dediğin gibi takmamak lazım, ne dediklerini bilmiyorlar
Benim annemde kapalı kızları över durur
Benimki ben kapalı giyinirim açık giyinenleri över
Annenle aran nasıl
Tartışmalı sadece gerektiğinde konuşuyorum aynı evde yaşıyoruz artık evleri ayırıcaz umarım
Yaşın kaç
Bende annemle kavga ediyorum
28 yaşım aynen bence bir rakip olarak görüyorlar şefkat duygusu ağır basmıyor onlarda bazılarında
Ekonomik özgürlüğüm olsa ayrı eve çıkardım
Evet ben de
Normal
Şeytanlaşmışsın
Kim ben mi
Kim ben mibelki kizip soylemistor , yanlis anlama
Kızmadı gayet sakindi ben güzellikle ilgili hiçbir şey söylemeden dedi
Hm yanlis ozmn
Belki de kendine bak ceki duzen ver diye dfmistir , bu nedenle gaza gelir giyim kusam vs. Olabir mi
Hayır
Spordan gelmiştim gayet de bakımlıyım kendisi bakımsız
Yeni kıyafetler alıyorum çok alıyorsun diyor
Makyaj yapmamı beğenmiyor başka kızları övüyor
Kapalı giyiniyorum açık giymemi istiyor
Hm ilginc acaba nie oyle yapio
Doğru demiş
Şeytanlaşmışsınız siz
Geberirsin ve sürünürsün ahaha Allah bırakır mı sanıyosun
Ne alakası var benim için de geçerli bu laf
Sürünüyorum zaten sorun yok
öyle bir şey söylenemez
Gerçekler acıtır dost acı söyler lafları aklına gelsin 😂
Belli oluyor
Gerçek değil
Böyle bir söze ne gerek var dost değil düşman
Allah senin bin belanı versin
Beni üzdüğünüz kadar sürüneceksiniz
Hahahah bana niye bela okuyorsun
Sürüneceksin kılıç gibi keskin sana ulaşacak
Ne anlatıyorsun ahhaha
Sen daha hiçbir şeysin Allah’ın sillesini yediğinde anlayacaksın
Aynen kardeşim şurdan bana bi touch blue alsana
İçimdeki buna neden olanlar sen de dahil doğru söylüyor diyenler de dahil bana bu sözü söyleyen de dahil kat kat acı çekeceksiniz
Bu kafayla sen çekersin canım benim için kin dolu
Bana çektiren sizin gibiler ee siz de çekeceksiniz hem de kat kat
Kötü insanlar cezasını ödeyecek cehennem bunun için var
Kimseyi takmayarak başlayabilirsin bu kafayla olan sana olur
Şu anda acı çekiyorum çünkü kötülük yapıldı
Kimseyi takmamak diye bir şey yok bana yapılan şeylere sesimi çıkarıcam ki içimden çıksın
Sonunda kaybeden kötüler olur uzun vadede iyiler kazanır
Her zaman kötüler kazanır aksini hiç görmedim
Her zaman iyiler kazanır