Zaten beni kıskandığını bakışlarından ve davranışlarından hissediyorum
bir insan düşmanına der böyle sözü ayrıca herkesin kendine göre güzelliği var biri birinden güzel diye bir şey denemez
nasıl biri bu ya?
Zaten beni kıskandığını bakışlarından ve davranışlarından hissediyorum
bir insan düşmanına der böyle sözü ayrıca herkesin kendine göre güzelliği var biri birinden güzel diye bir şey denemez
nasıl biri bu ya?
İki ihtimal var var. Ya sen kendini çok beğenmiş birisindir annen de havanı almak için öyle dedi ya da annen fiziksel olarak itici bir tip kendi ile barışık olmadığı için de sana bodyshaming yaparak egosunu tatmin ediyor.
Hayııır
Ben kendimi çok beğenmiş bir şey söylemem ve o an da söylemedim şey konuşuyordum hatta birini bulamadım diyordum sevgili resimini gösterip
O zaman bu kadın senin üvey annen
Fiziksel olarak kendine bakmıyor yani eskisi gibi bakmıyor ve yaşlandığını düşünüyor yani depresyonda gibi bir şey bu yüzden
Tamam işte ilk yorumumda söylediğim ikinci ihtimal yüzündenmiş ama sen hayır dedin
Üvey değildir de babama olan düşmanlığı ve kendi hayatından mutlu olmadığı için böyle
''annen fiziksel olarak itici bir tip kendi ile barışık olmadığı için de sana bodyshaming yaparak egosunu tatmin ediyor.''
ilk yorumda bunu dedim ama sen hayır dedin
Eveet doğru tespit
Ben kendini beğenmiş kısmına hayır dedim
bir dahakine yorumu tam oku anlaştık mı eehehehehehe
Tamamını okudum
İlkine hayır dedim.
evet ama direkt hayır yazdığın için yorumun tamamına hayır diyorsun şeklinde anladım. Ki kim olsa öyle anlar bence
Ay o kadar da önemi yok sanki?
Cevap
5Cevap
Genelde böyle bir cümleyi düşmanın kullanır garip annenin sana öz kızına böyle bir şey demesi
sinirli iken söylenen her söz sakin iken düşünülmüşdür
Sinirli de değildi sakince söyledi
Evet bakışlarından da belli
Beni üzünce veya sinirlendirince yüzünde böyle hafif bir tebessüm oluyor ve sürekli inkar ediyor
En büyük dileklerimden biri kurtulmak :D
Bilmiyorum ona söyleyince hayır diyor seni benden fazla seven yok diyor
Korumak mı, hayır 28 yaşımdayım ben kapalı giyiniyorum mesela beğenmiyor açık giyinmemi istiyor
Annen değil de düşmanın gibi..
…şey konu şuydu sarışınım diye boya mı sanıyorlar demiştim o da bunu söyledi
Yine de normal mi değil mi?
Sonra da yanlış anladın dedi ama doğru değil mii senden daha güzelleri var dedi hatta tekrar
Haklı
Dünyanın en güzel olmayan insanına bile bu söylenmez
Sen de kadın düşmanısın galiba
Ben kadın düşmanı felan değilim ama annen haklı.
Açıkla
Şeref*siz
Neyini açıklayayım ne derdindesin çirkinliğinle dünya güzeli muamelesi mi yapalım öz anan bile anlatmış güzel olmadığını
Şeref*sizsin sen net kadın düşmanısın
Sürüneceksin
Allah bin belanı versin
Çok yaşa
Geb*er
Açıklayamadın adi yaratık tez vakitte sürün
Zaten sürünüyorsun zavallılığını gösteriyorsun
Sana bu sözlerim kılıç gibi ulaşacak
Bana nasıl çirkin dediysen sen için gibi çirkinleşeceksin
Annen baya fesat
Sonra da yanlış anladın dedi ama doğru değil mii senden daha güzelleri var dedi hatta tekrar
Bence direk söylemiş annen
Evet direkt söyledi
Derdi ne seninle
Bilmiyorum bir konuşma sırasında geçti ama içindekiler açığa çıktı gibi
Derken?
dusman gibi hee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?