Annemden çok şüpheleniyorum kafayı yiyicem yardım?

Arkadaşlar annemle son zamanlarda çok tartışıyoruz bunun mazisi de var bana bir kaç tane alçakça plan yaptılar o yüzden sadece bu hayatta ona karşı bir güvensizliğim var psikiyatri bana paronoid kişilik bozukluğu teşhisi koydu ama ben inanmıyorum çünkü sadece bu insana karşı var diğerlerine karşı yok neyse konuya gecicem ben kendi paramla (işte çalışıyorum) bira aldım dün gece odama koydum annemde alkol almamı sevmiyor ve alkolü sevmeyen bir insan neyse ben her seferinde annemi tehdit gördüğüm için ise giderken odanın kapısını kitlerim ve her yerin fotoğrafını çekerim eve gelince de çektiğim fotolarla karsilastiririm bir değişiklik var mı diye onun yaptığı yemeği bile yemem o derece bir güvensizlik var neyse bugün de biraları ise giderken fotoğrafını çektim eve geldim yerinde oynama yoktu biralarin ama az önce içerken midem agrimaya ve yanmaya başladı ve bende inanılmaz bir panik atak başladı şu anda uyandirip sormak da istemiyorum sizce bir şey yaptıysa birayi azcik dolu bırakıp başıma bir sey gelirse kriminale göndereyim mi camasir bile yıkatirken korkuyorum asinca filan bir şey yapmış mıdır diye sürekli odamın kapısı kitli hep diken üstünde yaşıyorum çok sıkıldım bir şey yapmamıştir değil mi kapalı biraya kapım kitli olmasına rağmen hala şüphe aklimi yiyor yaridm edin ciddi bir şekilde lütfen bir şey yazın ciddi
Annemden çok şüpheleniyorum kafayı yiyicem yardım?