Evine gelmek isteyen arkadaş nasıl reddedilir?

Merhabalar öncelikle geçtiğimiz günlerde eski iş yerimden pek samimi olmadığım ama iyi geçindiğimiz arkadaşlarımla buluştum. Kendileri de o işten çıktılar ve bir buluşma ayarladılar beni de çağırdılar. Her şey normaldi seyrinde ilerledi vedalaşmaya geldiğimizde kızlardan biri bize de gelin kahve içmeye, bende ayıp olmasın diye banada gelin dedim.(evlerimiz çok yakın bu arada) Belki biraz çok tekrarladım bilmiyorum ama şimdi bize de kahveye gelin diyen kişi bana kahve buluşmamızı yapalım mı çarşamba müsaitsen diye mesaj attı🤦🏻‍♀️ gelmesini istemiyorum ve baya da meraklı çıktı kendisi. Çok içime dert oldu bu. Sonuç olarak evde ağırlayacak benim ve benim günü belirleyip çağırmam gerekir mantıken ki zaten öyle bir şeye niyetim hiç yoktu ama kendisi kalkıp evime gelmek için gününü ayarladı?😃 Ne diyerek red edebilirim? Kaba da olmak istemiyorum, düzgün bir bahane bile olur. Siz ne yapardınız? Ne desem yerinde olur arkadaşlar?

Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, gerekli cevabı ilettim kendisine. Sağlıcakla kalın🩵
Evine gelmek isteyen arkadaş nasıl reddedilir?